Televizoare AKAI

Sorry. No posts in this category yet
Aceasta este o companie fondată în anul 1929 la Tokyo, Japonia, de către Masukichi. Sediul actual al acesteia se afla în Singapore. Ca o curiozitate (pe care puțini o știu, din câte se pare) este faptul că această companie este cea care a inventat afisajul pe ecran în anii ’70, folosit apoi de toți producătorii de televizoare. Compania produce în prezent o gama larga de televizoare, DVD Playere, sisteme Home Cinema, amplificatoare și boxe Hi-Fi, iar exemplele pot continua. Ea produce tv-uri low-end, așadar cu preț accesibil, perfect pentru cei care au un buget limitat, dar își doresc un televizor capabil să redea conținut FullHD la o calitate bună. Puteți urmări filmele și emisiunile preferate fără nicio problemă, imaginile redate de aceste televizoare Akai fiind foarte bune și clare, iar sunetul, de asemenea, unul bun – bineînțeles toate raportate la prețul foarte mic al produselor acestora, in comparație cu alte televizoare.

Te poți bucura la maxim de transmisiile HD ale meciurilor de fotbal sau a altor competiții sportive, scenele cu mișcare rapidă fiind destul de clare și fluide. Experiența cinematografică este și ea una foarte bună, în special dacă vă hotărăți să achiziționați televizoare Akai cu diagonală mai generoasă (prețul unui astfel de model fiind mai mult decât prietenos) astfel încât calitatea scenelor de acțiune să vă rămână întipărite în minte multă vreme. Designul acestor televizoare Akai este unul clasic, plăcut, iar materialele nu dau foarte mult impresia de TV low-budget. Dacă ești în căutarea unui televizor HD dar nu dispui de un buget foarte mare pentru a achiziționa de la brand-urile consacrate, atunci aceste televizoare Akai reprezintă o opțiune foarte bună, care vine cu un raport calitate-preț în general bun, permițându-ți accesul la o nouă lume a divertismentului.

Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61