Despre noi

Suntem o echipă tânără și dinamică care a creat această platformă cu scopul de a te ajuta pe tine, cumpărătorul de rând, să fii cât mai bine informat atunci când ești pe punctul de a achiziționa un nou televizor.

Dacă în urmă cu ceva timp oferta de televizoare nu era atât de “stufoasă”, în prezent au apărut o multitudine de noi tehnologii, atât în ceea ce privește procesul de fabricație cât și pe partea de software, precum și o multitudine de noi mărci care promit fiecare, prin produsele lor, inovația. Gama de televizoare existentă în prezent pe piață este atât de largă încât utilizatorului de rând îi este foarte greu să fie informat, și mai ales să aleagă ceva ieftin, de calitate și care să-i răspundă 100% cerințelor sale.

Dacă ești în căutarea unui televizor și nu știi pe care să-l alegi, echipa noastră este aici pentru a-ți oferi toate detaliile de care tu ai nevoie pentru a face o alegere cât mai corectă. Îți oferim informații privind ultimele promoții și reduceri existente la televizoarele din ofertele marilor magazine din România, astfel încât tu să poți economisii o sumă cât mai importantă de bani – asta pentru că ținem la sănătatea portofelului tău.

O să încercăm să te informăm rapid, corect și exact cu privire la orice nelămurire pe care o ai, precum și să îți oferim cele mai rapide soluții pentru rezolvarea diverselor probleme care își pot face prezența în utilizarea televizoarelor.

Un alt obiectiv pe care ni l-am propus este crearea unei comunități active în cadrul căreia utilizatorul să și exprime liber experiențele avute cu produsele recomandate și/sau despre calitatea acestora.

Platforma noastră acoperă o gamă variată de televizoare (televizoare LED, televizoare LCD, televizoare FullHD, televizoare 3D, Smart TV ș.a.), precum și o gamă variată a mărcilor existente în prezent pe piața din România: Samsung, Philips, LG, Toshiba, Sony, Sharp, Panasonic, Orion, Akai, Horizon, și exemplele pot continua.
Daca doriti sa intrati in legatura cu echipa siteului puteti folosi pagina de contact a siteului nostru. Va multumim!

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61