Televizoare Grundig

Sorry. No posts in this category yet
Compania germană Grundig AG a fost fondată în anul 1930 de către Max Grundig cu scopulde a produce electronice de larg consum. În prezent aceasta se află sub controlul turcilor de la Koç Holding, compania fiind văndută acestora în anul 2003. Pentru cei mai în vârstă dintre voi sunt sigur că aceste televizoare vă sunt foarte cunoscute, pot chiar spune că pentru mulți reprezintă televizoarele copilăriei, acestea fiind destul de greu de cumpărat în acele vremuri. Sunt destul de multe persoane care au experimentat pentru prima dată televiziunea prin cablu pe acest tip de televizoare.

Grundig oferă o gamă de televizoare de bună calitate, in general acestea fiind cu funcțiile de bază (așadar nu sunt Smart TV-uri), însă din punct de vedere al calității imaginilor se descurcă bine. Dintre funcțiile prezente pe majoritatea produselor acestora se numără: USB Recording, slot-uri pentru carduri CI Plus, intrari HDMI multiple și așa mai departe. Experiența de utilizare la aceste televizoare este una plăcută, imaginile sunt clare, sunetul puternic și de o calitate bună, lag-ul interfeței aproape inexistent. Am testat mai multe modele și toate s-au descurcat foarte bine la testele supuse. Posturile digitale și HD pot fi vizionate fără nici o problemă, la fel și conținutul HD de pe un stick USB, iar un lucru interesant la aceste televizoare Grundig este că majoritatea permit înregistrarea filmelor și a conținutului TV la o calitate înaltă.
Dacă ați pus ochii pe unul dintre aceste televizoare Grundig, atunci vă sfătuim să-l achiziționați, asta după ce l-ați testat pentru a vă asigura că este exact ceea ce vă dorițiti.