Horizon 48HL910U - LED Smart și Ultra HD 4K!

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Horizon 48HL910U (3)Horizon 48HL910U este unul dintre acele televizoare ale celor de la Horizon care pot oferi tot ce ți-ai putea dori de la un TV LED, acesta fiind nu doar inteligent, ci și capabil să livreze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, ceea ce nu este mare lucru ținând cont de categoria de preț din care face parte (au fost zile în care acesta costa sub 2500 lei în cadrul unor magazine online de la noi, așadar dacă ai noroc o să prinzi o super ofertă).

Modelul de față a reușit să îmi ia ochii pur și simplu prin design-ul pe care îl oferă, fiind vorba de unul cât se poate de elegant și modern. Nu mă feresc să spun că este mai frumos chiar decât unele televizoare Samsung, la acesta capitol Horizon 48HL910U stând practic excelent, motiv pentru care primește un mare plus din partea mea. Totuși, cum stă în ceea ce privește specificații? O să îți răspund la această întrebare pe parcursul acestui review.

Horizon 48HL910U este la fel de atrăgător și ca specificații?

Da. Pe hârtie Horizon 48HL910U arată foarte bine, iar la fel sa dovedid și în practică, reușind să îmi lase o impresie foarte plăcută prin faptul că, la o asemenea sumă de bani, primim un televizor Ultra HD 4K, imaginile fiind cât se poate de clare pe ecranul cu diagonala de 121 de centimetri aflat în dotarea acestui televizor.

Apreciez de asemenea foarte mult faptul că dacă avem parte de o sursă nativă UHD, atunci calitatea imaginilor este într-adevăr una excelentă, gradul de realism fiind foarte ridicat, cu un nivel al contrastului excelent, culori vii și cu tonuri/nuanțe bine reprezentate, venind de asemenea și cu acel efect de adâncime.

Horizon 48HL910U - Review si Imagini

Horizon 48HL910U stă bine și în ceea ce privește imaginile redate rapid, grație tehnologiei Clear Motion Engine (CME) pe care o regăsim în dotarea sa. Sunt sigur că ai mai auzit de ea, aceasta având ca rol principal acela de a oferi imaginilor cu mișcări rapide (de exemplu cele din cadrul competițiilor sportive ori a scenelor de acțiune) o claritate ridicată, fiind înlăturat efectul de blur. Aici pot spune că mi-a plăcut ce vâd, având ocazia să urmăresc un meci de fotbal la cea mai bună calitate posibilă (mi-ar fi plăcut totuși să fi avut acces la o sursă nativ 4K, dar televiziunile de la noi nu dispun de așa ceva).

Horizon 48HL910U (2)Stă bine pe partea de sunet?

Spre surpinderea mea da, stă chiar foarte bine (doar este fratele mai mare al televizorului Horizon 40HL910U, ceea ce reprezintă un mare plus, deoarece pe lângă imaginile foarte clare primim și un sunet pe măsură, astfel încât să fim siguri că avem parte de o experiență cinematografică perfectă.

Se merită a fi precizat faptul că Horizon 48HL910U este un televizor care dispune de un sistem de sunet de tip NICAM Stereo, compus din două difuzoare de 10 W fieacare, iar puncte în plus primește pentru faptul că cei de la Horizon s-au gândit să echipeze acest model și cu tehnologia Dolby Digital Plus, care aduce câteva îmbunătățiri semnificative.

Tot la capitolul „așa da” trebuie remarcat faptul că Horizon 48HL910U dispune și de funcția Personal Video Recorder (PVR), cea care îți va permite să înregistrezi emisiunea preferată fără nici măcar cel mia mic efort, direct pe un mediu de stocare extern (ca de exemplu un HDD sau stick USB) pe care îl vei conecta la portul USB 2.0 aflat în dotarea televizorului.

Horizon 48HL910U este un Smart TV!

Un alt lucru pe care îl apreciez la Horizon 48HL910U este faptul că acesta face parte din gama de televizoare Smart a companiei, ceea ce înseamnă că modelul de față este unul care vine cu funcții inteligente, printre care se numără și aceea care ne permite conectarea la internet și navigarea pe site-urile preferate prin intermediul browser-ului integrat. În urma testelor am observat că este destul de bine optimizat, lag-ul nefiind foarte prezent (spre deloc), iar încărcarea paginilor realizându-se în mod rapid (aici depinde desigur destul de mult și de conexiunea la internet – dacă ai o conexiune puternică viteza va fi pe măsură).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
Horizon 48HL910U este unul dintre acele televizoare ale celor de la Horizon care pot oferi tot ce ți-ai putea dori de la un TV LED, acesta fiind nu doar inteligent, ci și capabil să livreze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, ceea ce nu este mare lucru ținând cont de categoria de preț din care face parte (au fost zile în care acesta costa sub 2500 lei în cadrul unor magazine online de la noi, așadar dacă ai noroc o să prinzi o super ofertă). Modelul de față a reușit să îmi ia ochii pur și ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61