Horizon 55HL910U - televizor Smart cu rezoluție 4K

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Am vorbit destul de des despre televizoarele celor de la Horizon, acestea fiind, în ultima vreme, unele foarte atrăgătoare din punct de vedere al raportului calitate-preț pe care îl oferă, ceea ce mă bucură foarte mult, deoarece am ce să îți recomand ție dacă ești în căutarea unor televizoare de calitate care să se încadreze în același timp în bugetul tău.

Astăzi o să ți-l prezint pe Horizon 55HL910U, acesta fiind practic fratele mult mai mare al modelului Horizon 40HL910U, cel despre care am vorbit în urmă cu câteva zile, venind așadar cu aceleași dotări excelente doar că de data asta este construit în jurul unui display mult mai mare fiind vorba de o diagonanlă de 139 de centimetri, fiind mai mult decât suficient pentru ca rezoluția Ultra HD să își poată face de cap în voie.

Horizon 55HL910U este un televizor foarte elegant și bine echipat!

După cum am spus și atunci când am prezentat celelalte televizoare din gama Horizon care fac parte din aceeași familie de modele, apreciez foarte mult că primim la o sumă de bani realistă foarte multe tehnologii de calitate, care să ne permită să ne putem bucura la maxim de conținutul multimedia la care avem acces. Trebuie să recunosc faptul că la Horizon 55HL910U cel mai mult îmi place design-ul său, acesta având un aspect cât se poate de elegant, de plăcut ochiului, fiind foarte evident faptul că avem în față un televizor modern, care face parte din gama lansată în anul 2015.

Horizon 55HL910U - Review si Imagini

Nu doar aspectul este de capul lui Horizon 55HL910U, acest televizor fiind unul care stă la fel de bine și pe partea de specificații, acolo unde, după cum am precizat și la începutul acestui review, vine cu un ecran mai mult decât generos din punct de vedere al dimensiunilor și care poate afișa imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, deci respectă standardul Ultra HD 4K, cel care va înlocui pe parcurs actualul Full HD, mai ales în cazul TV-urilor LED de dimensiuni mari.

Horizon 55HL910U (2)Horizon 55HL910U redă un sunet de calitate!

Mă bucură foarte mult faptul că Horizon 55HL910U este un televizor care nu face niciun compromis atunci când vine vorba de partea de sunet, acesta aducând o calitate ridicată a acestuia, spre deosebire de alte modele.

Acest lucru este posibil datorită sistemului de sunet de tip Nicam Stereo aflat în dotarea sa, el fiind compus din difuzoare de 10 W fiecare, fiind așadar vorba de ceva standard, ca spun așa, pentru această categorie de preț din care face parte subiectul acestui review.

Ce părere am despre Horizon 55HL910U? Îl recomand?

Da, adevărul este că Horizon 55HL910U a reușit să îmi lase o impresie mai mult decât plăcută datorită faptului că este capabil să ofere tehnologia 4K, alături de un ecran cu diagonală atât de mare, menținând în același timp prețul la un nivel cât mai realist. Desigur, pentru multe persoane nu este chiar un preț accesibil, dar date fiind dotările sale, mai ieftin de atât nu se poate. Este știut faptul că televizoarele mari au prețuri mai „piperate”.

Așadar, Horizon 55HL910U este unul dintre acele televizoare pe care eu le recomand, deoarece reușește să ofere un raport calitate-preț foarte bun, iar pe lângă faptul că specificațiile sunt unele bune, primim de asemenea și un aspect cât se poate de plăcut, care să aducă un plus de eleganță și personalitate sufrageriei, acolo unde vom alege să amplasăm acest televizor (date fiind dimensiunile sale recomand o sufragerie de dimensiuni medii sau mari, așadar nu neapărat pentru un dormitor, unde mai bine optez pentru un model ceva mai mic).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția 4K  la acest preț nimic
 diagonala generoasă
 este un Smart TV
Am vorbit destul de des despre televizoarele celor de la Horizon, acestea fiind, în ultima vreme, unele foarte atrăgătoare din punct de vedere al raportului calitate-preț pe care îl oferă, ceea ce mă bucură foarte mult, deoarece am ce să îți recomand ție dacă ești în căutarea unor televizoare de calitate care să se încadreze în același timp în bugetul tău. Astăzi o să ți-l prezint pe Horizon 55HL910U, acesta fiind practic fratele mult mai mare al modelului Horizon 40HL910U, cel despre care ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61