Horizon 55HL950U - televizor Smart perfect și complet!

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Horizon 55HL950U (2)Astăzi o să îți vorbesc puțin despre unul dintre cele mai complete televizoare ale celor de la Horizon, fiind vorba despre Horizon 55HL950U, un model care a reușit să mă impresioneze prin ceea ce are de oferit, atât pe patea de imagine, cât și în ceea ce privește partea de sunet, construcție și design.

Horizon 55HL950U este un televizor premium, care îți va oferi tot ce are compania mai bun în materie de televizoare (am testat multe modele de Horizon până acum, iar acesta m-a impresionat cel mai mult).

Ce părere am despre Horizon 55HL950U?

Ei bine, aceasta este una foarte bună. În primul rând pentru că Horizon 55HL950U este un televizor cu un ecran curbat care are diagonala de 138 de centimetri, deci ne permite să avem parte de o calitate foarte ridicată, precum și de o experiență cinematografică excelentă, iar în al doilea rând pentru faptul că este un televizor capabil să redea imagini la o rezoluție 4K, deci de 3840 x 2160 pixeli, iar date fiind dimensiunile lui Horizon 55HL950U asta nu poate să fie altcumva decât perfect.

Pe lângă asta, apreciez foarte mult faptul că primim și un sistem de sunet destul de performant, și anume unul de tip Nicam Stereo, punctul forte constând în puterea pe care fiecare dintre cele doup difuzoare o au, și anume de 12.5 W, ceea ce înseamnă o putere totală de 25 W (suficient pentru un astfel de televizor, în opinia mea).

Horizon 55HL950U - Review si Imagini

Un alt lucru care m-a impresionat la televizorul Horizon 55HL950U a fost faptul că acesta vine cu un design foarte elegant, cum nu prea am mai văzut la televizoarele companiei (poate doar la modelul Horizon 48HL910U și celelalte din gama HL910U). După cum se poate observa din imagini, televizorul are un profil nu foarte mare, iar rama care înconjoară ecranul are o grosime de doar 9.5 mm, ceea ce este foarte bine, oferind posibilitatea de a avea o experiență de vizualizare excelentă, fără a fi distras.Horizon 55HL950U (3)

Cum sunt imaginile livrate de Horizon 55HL950U?

Trebuie să recunosc faptul că am fost mai mult decât mulțumit de imaginile pe care Horizon 55HL950U le-a putut reda, acestea fiind de o calitate înaltă, cu un nivel al contrastului foarte bun, culori vii și realiste. Unghiurile de vizibilitate sunt și ele unele foarte bune, deci destul de largi, astfel încât să fii sigur de faptul că vei avea parte de cea mai bună calitate a imaginii indiferent de care este unghiul de vizibilitate, ceea ce este un plus atunci când la televizor urmăresc mai multe persoane.

Horizon 55HL950U (4)Un alt lucru care se merită a fi precizat este faptul că televizorul Horizon 55HL950U dispune de unele tehnologii care au rolul de a aduce îmbunătățiri semnificative în anumite situații, iar un astfel de exemplu este Clear Motion Engine (CME), cel care are grijă ca imaginile redate rapid să fie clare, cu mișcări fluide și cât se poate de reale, fără ca efectul de blur să ne strice toată distracția.

În ceea ce privește partea de conectivitate, Horizon 55HL950U de asemenea stă bine, oferind o mulțime de conectori necesari pentru cunsumatorul obișnuit și nu numai, iar aici scot în evidență în special prezența a nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0, nelipsind, bineînâeles, nici slotul CI+, alături de tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, ultimele două fiind cele care vor asigura accesul la transmisia digitală (în cazul tunerului digital), respectiv care te vor scăpa de clasicul decodor oferit de operatorii de cablu pentru a avea acces la posturile digitale și HD codate, care nu sunt transmise liber prin cablu.

Horizon 55HL950U este un televizor pe care îl recomand?

Răspunsul este unul pe care cu siguranță îl știi, dacă ai avut răbdare să citești tot ce am avut de spus până aici. Ei bine, da, Horizon 55HL950U chiar este un televizor pe care îl recomand, iar motivele le-am expus pe parcursul acestui review, putând fi de asemenea observate în tabelul de mai jos, unde am ales să trec ceea ce consider că reprezintă punctele forte ale acestui nou model al companiei.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un Smart TV și un televizor 3D
 ecranul curbat și rezoluția Ultra HD 4K
Astăzi o să îți vorbesc puțin despre unul dintre cele mai complete televizoare ale celor de la Horizon, fiind vorba despre Horizon 55HL950U, un model care a reușit să mă impresioneze prin ceea ce are de oferit, atât pe patea de imagine, cât și în ceea ce privește partea de sunet, construcție și design. Horizon 55HL950U este un televizor premium, care îți va oferi tot ce are compania mai bun în materie de televizoare (am testat multe modele de Horizon până acum, iar acesta m-a impresionat cel ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61