LG 47LB5800 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Astăzi prin redacția noastră a mai trecut un televizor LG, și anume LG 47LB5800 care iese în evidență prin funcțiile sale Smart, precum și prin design-ul atrăgător al acestuia.

Acest model seamănă, în ceea ce privește aspectul, foarte mult cu LG 55LB650V, însă vine la un preț mult mai mic, lucru care se datorează lipsei unor dotări, printre care și capabilitățile 3D. În rândurile acestui review o să încerc să scot în evidență toate calitățile și minusurile lui LG 47LB5800, astfel încât să faceți cea mai bună alegere atunci când sunteți în căutarea unui nou televizor.

LG 47LB5800

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 47LB5800 este un televizor inteligent care are un ecran cu diagonala de 119 cm, fiind perfect pentru încăperile de dimensiuni medii și chiar mari, iar rezoluția este una Full HD (de 1920 x 1080 pixeli).

În testele pe care le-am făcut pentru a vedea cât de bine se descurcă la exactitatea reproducerii culorilor, televizorul a reușit să obțină nota 7.5 din 10 (un lucru foarte bun), culorile fiind vii și foarte reale, nefiind amplificate artificial.

Contrastul este și el foarte bun, iar luminozitatea este una uniformă, efectul de clouding lipsind cu desăvârșire, ceea ce este un mare plus.

În cele 10 zile în care am avut televizorul LG 47LB5800 în teste am avut timp să vizionez mai multe filme și seriale, printre care Furious Seven și Games of Thrones. Ce am observat? Faptul că scenele de acțiune sunt foarte bine redate, nefiind vizibil efectul de blur (dacă distanța de vizionare este cea potrivită), iar nivelul negrului este unul excelent, scenele întunecate fiind bogate în detalii și umbre de calitate.

Acest lucru face din LG 47LB5800 un televizor care poate fi folosit cu mare succes de către cinefili, care doresc să urmarească cele mai noi filme la cea mai bună calitate, lucru posibil și datorită diagonalei de 119 cm, suficient de generoasă pentru majoritatea gusturilor.

LG 47LB5800

În dotarea lui LG 47LB5800 se află mai multe caracteristici superioare, printre care MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White, Picture Wizard III și Real Cinema 24p, acestea având un rol foarte bine stabilit în rezultatul final care face ca experiența vizuală să fie una de top. O altă recomandare în această privință este televizorul Samsung 48H5500.

În privința sunetului pe care LG 47LB5800 este capabil să-l redea nu sunt foarte multe de spus. Sistemul audio este unul standard pentru un televizor, el fiind format din două difuzoare de 10 W fiecare. Este de apreciat faptul că regăsim tehnologii precum Dolby Digital și DTS 2.0, dar și funcții interesante, printre care se numără Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Optical Sound Sync și Wireless Sound Sync ready.

Dotări complete pentru experiențe complete!

LG 47LB5800 este un televizor complet pentru gama de preț din care face parte, oferind pe lângă imaginile și sunetele de calitate, și funcții inteligente care să completeze excelent experiența finală a cumpărătorului.

Avem așadar posibilitatea de naviga pe internet prin intermediul browser-ului web, să utilizăm diverse aplicații, să vizionăm milioanele de videoclipuri stocate pe YouTube sau alte servicii de streaming, iar exemplele pot continua, lista fiind una destul de lungă.

Trebuie precizat că în cazul lui LG 47LB5800 WiFi-ul este incorporat, ceea ce înseamnă că ai parte de o conectare rapidă la internet prin intermediul rețelei wireless de acasă. Fără cabluri, fără bătăi de cap. Pur și simplu dăm o scanare și ni se vor afișa pe ecran toate rețelele la care ne putem conecta.

Partea de conectivitate este și ea foarte bine reprezentată, deoarece ni se pun la dispoziție o multitudine de conectori, astfel încât să putem extinde capabilitățile televizorului LG 47LB5800 după bunul plac.

CONCLUZII

LG 47LB5800 este un televizor de calitate, care vine cu un aspect foarte plăcut, curat, cu linii elegante care îl scot în evidență. Acesta dispune de dotări interesante, care fac din el un adevărat centru multimedia, iar acest lucru este chiar cel care mă face să vi-l recomandăm.

Vă pot garanta că nu veți regreta nici măcar o clipă faptul că ați ales acest televizor, deoarece în cele 10 zile cât eu l-am avut în teste am avut parte de cele mai plăcute experiențe vizuale și chiar acustice.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 design-ul
Astăzi prin redacția noastră a mai trecut un televizor LG, și anume LG 47LB5800 care iese în evidență prin funcțiile sale Smart, precum și prin design-ul atrăgător al acestuia. Acest model seamănă, în ceea ce privește aspectul, foarte mult cu LG 55LB650V, însă vine la un preț mult mai mic, lucru care se datorează lipsei unor dotări, printre care și capabilitățile 3D. În rândurile acestui review o să încerc să scot în evidență toate calitățile și minusurile lui LG 47LB5800, astfel încât să ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61