LG 49UF6807 - recomand acest Smart TV 4K?

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Televizoarele companiei sud-coreene au fost întodeauna unele care au oferit un bun raport calitate-preț, fiind evident faptul că avem în față o companie cu tradiție. Acest lucru este eident și în cazul televizorului LG 49UF6807, cel despre care o să îți vorbest în cadrul review-ului de astăzi.

Televizorul este unul care, după cum se poate observa în imaginea de mai jos, vine cu un design plăcut, pot spune tipic pentru un televizor LG, deoarece l-am întâlnit destul de des atunci când am mai discutat pe site despre aceste modele de la companie. Este bine faptul că avem parte de un profil subțire, precum și de o ramă care înconjoară ecranul nu foarte groasă, astfel încțt accentul să cadă pe acțiunea care se petrece pe ecran și nu pe altceva.

Este un televizor 4K! Ce părere am despre imaginile redate?

După cum este și cazul altor modele din această gamă de televizoare (vezi și acest model TV), LG 49UF6807 face parte din generația anului 2015 care este capabilă să redea imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, de 3840 x 2160 pixeli, astfel încât să ne putem bucura de niște imagini cât se poate de clare, cu un excelent nivel al contrastului și culori bine reprezentate. Bineînțeles că aici un rol esențial îl joacă și tehnologiile care vin odată cu acest televizor, fiecare având partea sa de „lucru”, ca să spun așa.

 

LG 49UF6807 - Review si Imagini

 

Dacă tot am adus aminte de numeroasele tehnologii care se regăsesc în dotarea lui LG 49UF6807, găsesc necesar a enumera câteva dintre acestea, fiind mai exact vorba doar de acelea pe care le consider a fi cele mai importante (numărul lor este unul destul de mare, motiv pentru care sunt nevoit să fac o anumită selecție). Așadar, primim tehnologii precum Tru 4K Engine, Resolution Upscaler: 4K Upscaler, ULTRA Luminance, Triple XD Engine, Tru Black Control, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, precum și compatibilitatea HEVC.LG 49UF6807 (2)

Consider că acestea fac o treabă foarte bună, reușind să aducă îmbunătățiri pe partea de imagine, îmbunătățiri vizibile mai ales în ceea ce privește redarea imaginilor rapide, cele specifici competițiilor sportive sau a filmelor de acțiune, pe care le iubim cu toții. Nu este acel efect de blur enervant prezent, ceea ce înseamnă un nivel al realismului mai ridicat.

Televizorul oferă compatibilitatea HEVC!

Sunt sigur că știi ce înseamnă acest lucru, în condițiile în care mă citești de mult. Dacă nu, îți voi spune eu. Un televizor care dispune de compatibilitate HEVC înseamnă că acesta permite rularea de fișiere video 4K la un framerate de 60 fps (cadre pe secundă), ceea ce înseamnă practic o calitate excelentă a imaginilor în mișcare, greu de reprodus de către alte televizoare care nu dispun de această facilitate.

LG 49UF6807 este un televizor pe care îl recomand?

Răspunsul este unul pozitiv. LG 49UF6807 este într-adevăr unul dintre televizoarele pe care eu le recomand celor care doresc un model la baza căruia să se afle webOS 2.0, precum și care să fie capabil să redea imagini la o rezoluție Ultra HD 4K.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
Televizoarele companiei sud-coreene au fost întodeauna unele care au oferit un bun raport calitate-preț, fiind evident faptul că avem în față o companie cu tradiție. Acest lucru este eident și în cazul televizorului LG 49UF6807, cel despre care o să îți vorbest în cadrul review-ului de astăzi. Televizorul este unul care, după cum se poate observa în imaginea de mai jos, vine cu un design plăcut, pot spune tipic pentru un televizor LG, deoarece l-am întâlnit destul de des atunci când am mai ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61