LG 55UF6807 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Când vine vorba de alegerea unui televizor cu diagonală mare nu poți greși prin alegerea lui LG 55UF6807, acesta având marele avantaj de a fi capabil să livreze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K.

Prețul televizorului nu este unul dintre cele mai scăzute, însă trebuie remarcat faptul că primim extrem de multe la această sumă de bani.

LG 55UF6807

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

După cum am spus încă de la începutul acestui review, LG 55UF6807 este unul dintre cele mai bune televizoare atunci când ești în căutarea unui model cu diagonala mare.

Modelul de față vine cu un ecran de 139 de centimetri, iar acest lucru înseamnă că există suficient de mult spațiu pentru ca milioanele de pixeli să își facă simțită prezența.

După cum bine știi, dacă ne citești de mult timp, întotdeauna am spus că în cazul modelelor cu diagonală mare recomandăm să fie prezentă și o rezoluție Ultra HD 4K, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună calitate posibilă a imaginii.

Marele avantaj al unui televizor 4K este acela că poate afișa de patru ori mai mulți pixeli decât o poate face un model Full HD (vezi Sony 55W808C), ceea ce înseamnă claritate și un nivel foarte ridicat al detaliilor.

În cazul lui LG 55UF6807  remarcăm de asemenea și design-ul care este unul extrem de reușit, cu un profil foarte subțire, integrându-se perfect în decorul oricărei locuințe, oferind un plus de eleganță și personalitate.

Te poți bucura de unul dintre cele mai bune sisteme de operare!

Noul televizor LG 55UF6807 are la baza sa noul sistem de operare webOS 2.0, acesta fiind special creat pentru a oferi o interfață prietenoasă, foarte ușor de accesat și care să îți pună la dispoziție toate opțiunile importante, la o singură apăsare de buton distanță (la fel ca la modelul LG 49UF7727).

LG 55UF6807

LG 55UF6807 face parte din categoria de televizoare compatibile HEVC. Ce înseamnă mai exact acest lucru și cu ce te ajută? Răspunsul este unul foarte simplu. Un televizor compatibil HEVC este unul care permite rularea fișierelor 4K la un framerate de 60 de cadre pe secundă, oferind astfel imagini cu mișcări fluide, realiste, plăcute ochiului.

Sistemul audio aflat în dotarea lui LG 55UF6807 este de asemenea unul care ne arată faptul că avem în față un televizor premium. Avem parte de un sistem audio care poate livra sunete puternice și de calitate, astfel încât să te poți bucura de o experiență acustică excelentă, perfectă.

Pe partea de audio mai găsim și un număr destul de mare de tehnologii de calitate, printre acestea numărându-se și DTS, Dolby Digital, ULTRA Surround, Smart Sound, Wireless Sound Sync sau Optical Sound Sync.

CONCLUZII

LG 55UF6807 este fără doar și poate unul dintre cele mai bune televizoare din această categorie de preț reușind să ofere un număr impresionant de tehnologii, precum și performanțe de top în cazul tuturor aspectelor.

Printre dotările de top ale lui LG 55UF6807 se mai numără și funcțiile Smart ale acestuia, putând fi așadar considerat ca fiind un televizor complet, care merită toată atenția ta.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 rezoluția Ultra HD 4K
Când vine vorba de alegerea unui televizor cu diagonală mare nu poți greși prin alegerea lui LG 55UF6807, acesta având marele avantaj de a fi capabil să livreze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K. Prețul televizorului nu este unul dintre cele mai scăzute, însă trebuie remarcat faptul că primim extrem de multe la această sumă de bani. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII După cum am spus încă de la începutul acestui review, LG 55UF6807 ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61