Panasonic TX-48C320E - televizor Full HD de 121 cm

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Panasonic TX-48C320E (2)Panasonic TX-48C320E este noul televizor al celor de la Panasonic despre care o să îți vorbesc în cadrul review-ului de astăzi, modelul de față fiind unul care, atunci când este la promoție, oferă un excelent raport calitate-preț, motiv pentru care reprezintă o soluție bună pentru cei care sunt în căutarea unui Smart TV bun.

Modelul de față are, ce-i drept, acum un preț mai ridicat decât mi-ar fi plăcut să văd, însă au fost perioade în care putea fi cumpărat a doar 1.999 lei, ceea ce este un preț mai mult decât bun. Sunt convins că astfel de prețuri promoționale vor mai fi, fiind necesar ca tu să „le vânezi” și să nu te arunci la o achiziție fără a studia piața și ofertele magazinelor online cu atenție, pentru a fi sigur că obții cel mai bun raport cost-calitate.

Care sunt punctele tari ale televizorului Panasonic TX-48C320E?

Ei bine, unul dintre principalele atracții la televizorul Panasonic TX-48C320E este faptul că, la fel ca și modelul TX-55CR430E al companiei, este un Smart TV, deci un televizor dotat cu funcții inteligente care să ne permită să ne petrec timpul liber într-un mod cât mai plăcut cu putință. În plus, fiind un televizor Panasonic, acesta vine cu ceea ce compania japoneză numește Essential Apps, așadar un set de aplicații esențiale, care ar trebui să se regăsească pe toate TV-urile LED din această categorie.

Panasonic TX-48C320E - Review si Imagini

Un alt lucru pe care îl apreciez la Panasonic TX-48C320E este faptul că acesta dispune de un player multimedia integrat, care îți va permite să te poți bucura de conținutul multimedia pe care îl ai stocat pe un stick USB ori pe un hard disk extern, singurul lucru pe care tu trebuie să îl faci fiind conectarea unui mediu de stocare extern la televizor prin intermediul portului USB de tip 2.0 aflat în dotarea sa.Panasonic TX-48C320E (4)

Ce specificații ne propune Smart TV-ul Panasonic TX-48C320E?

În cea mai mare parte specificațiile acestui televizor sunt unele care sunt pe gustul meu, în sensul că, pe hârtie arată bine, iar același lucru este valabil și în realitate. Mai exact, Panasonic TX-48C320E este un televizor inteligent care are parte de o construcție în jurul unui ecran cu diagonala de 121 de centimetri, iar acesta poate afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, deci Full HD, care ne va oferi niște scene clare și cu un nivel al detaliilor acceptabil.

Panasonic TX-48C320E (3)Un alt lucru pe care eu îl apreciez la Panasonic TX-48C320E este faptul că, în ceea ce privește conectivitatea, opțiunile puse la dispoziție sunt unele destul de numeroase, fiind practic disponibil câte ceva din fiecare categorie, iar aici pot da ca exemplu: două porturi HDMI, o intrare USB de tip 2.0, intrările video composite, component și PC (de tip D-sub 15 pini).

Mai întâlnim de asemenea și un tuner digital VHF/UHF/CABLU, iar în legătură cu partea de sunet, din nou, trebuie să îmi arăt dezamăgirea, deoarece nici acest televizor nu a reușit să mă mulțumească pe deplin în ceea ce privește experiența audio livrată. Este bine de știut totuși faptul că, în comparație cu alte modele, stă destul de bine.

Sistemul de sunet este unul de tip Nicam Stereo (și aici intervine acea senzațe de deja vu, nu-i așa?), acesta fiind format din niște difuzoare cu o putere de 8 W fiecare, ajutate fiind de tehnologia Dolby Digital Plus. Așadar, nu este totul pierdut, deoarece, deși nu avem parte de sunete puternice, acestea sunt cel puțin clare, fiind ușor de înțeles fiecare dialog dintre personaje (până la urmă dacă se dorește mai mult de atât se poate opta pentru un sistem audio extern).

Panasonic TX-48C320E este un televizor pe care îl recomand?

Da și nu. Aici depinde foarte mult de promoțiile pe care unele magazine le derulează. Dacă mai ții minte, la începutul acestui review am spus faptul că, în cadrul unei promoții (a fost una destul de recentă, nu cred să fi trecut mai mult de 2-3 luni de atunci) prețul lui Panasonic TX-48C320E a scăzut până la 1.999 lei. Ei bine, la un asemenea cost, Panasonic TX-48C320E este într-adevăr un televizor care să merite atenție. Lucrurile se schimbă însă atunci când avem în față prețul întreg.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul de sunet
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
Panasonic TX-48C320E este noul televizor al celor de la Panasonic despre care o să îți vorbesc în cadrul review-ului de astăzi, modelul de față fiind unul care, atunci când este la promoție, oferă un excelent raport calitate-preț, motiv pentru care reprezintă o soluție bună pentru cei care sunt în căutarea unui Smart TV bun. Modelul de față are, ce-i drept, acum un preț mai ridicat decât mi-ar fi plăcut să văd, însă au fost perioade în care putea fi cumpărat a doar 1.999 lei, ceea ce este un ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61