Philips 24PHT4000 - TV LED la preț accesibil!

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.7

PHILIPS 24PHT4000Atunci când vine vorba de televizoare pentru bucătărie sau de dimensiuni mai reduse pentru un dormitor nu foarte încăpător, există avantajul prețului mai mic, mult mai accesibil, decât în cazul unui televizor de dimensiuni mai mari (se știe că un ecran mai mare aduce și costuri mai ridicate). În cazul în care tu ești în căutarea unui astfel de model, atunci vestea bună este că avem o recomandare pentru tine, sub denumirea de Philips 24PHT4000.

Philips 24PHT4000 este un televizor interesant, în sensul că are de oferit niște caracteristici bune, la un preț bun. Desigur, când spunem acest lucru ne raportăm la alte televizoare dintr-o gamă de preț asemănătoare, așadar când spunem că Philips 24PHT4000 este un televizor bun înseamnă că acest lucru este valabil pentru categoria de preț din care acesta face parte.

Cu ce specificații vine televizorul Philips 24PHT4000?

Am spus că Philips 24PHT4000 este un televizor mic, așadar se merită a fi precizat faptul că acesta are dimensiuni de 560 x 112 x 344 mm (în calcularea dimensiunii s-a luat în considerare și stand-ul), iar ecranul din dotarea sa este unul care măsoară în diagonală 61 de centimetri, oferind un aspect al imaginii standard pentru un astfel de model, și anume de 16:9.

Philips 24PHT4000

Tot pe partea de imagine precizăm că primim imagini la o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli (este suficient dat fiind faptul că nu este un televizor foarte mare, așadar nu vor fi diferențe vizibile pentru ochiul uman între un TV Full HD și unul HD Ready), iar de pe fișa tehnică mai aflăm și că luminozitatea este una de 200 cd/mp, iar display-ul este unul de tip LED.

Imaginile sunt de calitate?

Da, imaginile redate sunt unele bune, dar nu excelează. Totuși este de apreciat faptul că primim unele tehnologii marca Philips care aduc niște îmbunătățiri semnificative pe partea de imagine, iar aici mă refer în special la Digital CrystalClear și Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz.

Prima menționată este cel care ne oferă posibilitatea de a ne putea bucura de un număr de 69 de miliarde de culori, alături de un nivel al contrastului dinamic foarte ridicat, și anume de 500.000:1, iar cea din urmă caracteristică superioară este cea care își arată cu adevărat întrebuințarea atunci când urmărim filme de acțiune sau un meci de fotbal/handbal/baschet sau altele (pe scurt scene cu mișcări rapide).

Philips 24PHT4000 (2)

Ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că nu m-am lovit de acel efect enervant de clouding, datorat proastei iluminări a ecranului, iar un lucru pe care nu l-am apreciat la televizorul Philips 24PHT4000 este acela că nu a fost foarte bun în ceea ce privește unghiurile de vizibilitate, care nu sunt atât de largi pe cât mi-aș fi dorit.

Cât de bine stă pe partea de sunet și conectivitate?

O să încep prin a preciza faptul că sunetul este unul suficient de bun dacă vei amplasa televizorul într-o încăpere nu foarte mare, în aceste condiții cele două difuzoare fiind capabile să livreze un sunet destul de puternic. Dacă totuși încăperea este una de dimensiuni ceva mai generoase, se vor putea vedea destul de clar limitele, nereușind să facă față. Așadar, dacă ești genul de persoană care dorește să aibă parte de o experiență audio de calitate, ar trebui să îți îndrepți atenția spre un alt model (ca de exemplu acest TV Samsung 32J4100, care este superior subiectului acestui review).

În ceea ce privește partea de conectivitate, aici Philips 24PHT4000 putem spune că stă chiar foarte bine, deoarece oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-i putea extinde capabilitățile multimedia. Este de apreciat mai ales faptul că pune la dispoziție un număr de două porturi de tip HDMI, precum și un port USB 2.0, cel din urmă jucand un rol important datorită faptului că putem conecta un stick USB sau un HDD extern pentru a reda conținutul de pe acesta.

Philips 24PHT4000 este un televizor pe care îl recomandăm?

Depinde destul de mult de ceea ce cauți, deoarece nu este chiar un televizor care să exceleze în foarte multe situații. De exemplu, dacă tu ai nevoie de un simplu televizor pentru bucătărie (sau dormitor mai mic) și nu ești foarte pretențios, la acest preț Philips 24PHT4000 poate fi considerat ca fiind o opțiune de luat în considerare din gama de TV-uri Philips, companie cu experiența pe această piață.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul de sunet
 player-ul multimedia integrat  nu este Full HD
 numărul/tipurile de conectori
Atunci când vine vorba de televizoare pentru bucătărie sau de dimensiuni mai reduse pentru un dormitor nu foarte încăpător, există avantajul prețului mai mic, mult mai accesibil, decât în cazul unui televizor de dimensiuni mai mari (se știe că un ecran mai mare aduce și costuri mai ridicate). În cazul în care tu ești în căutarea unui astfel de model, atunci vestea bună este că avem o recomandare pentru tine, sub denumirea de Philips 24PHT4000. Philips 24PHT4000 este un televizor interesant, ...

Pe scurt:

7.7 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61