Philips 32PFH4309 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.5

După ce v-am vorbit despre Toshiba 32L1533DG, a venit rândul unui alt model de televizor ieftin să sosească în redacția noastră, de această dată fiind vorba despre un model al celor de la Philips.

Mai exact este vorba despre Philips 32PFH4309, un televizor LED Full HD, capabil la un preț foarte mic să overe un nivel destul de ridicat al calității vizuale și acustice, după cum o să puteți vedea în rândurile acestui review.

Philips 32PFH4309

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 32PFH4309 are în dotarea sa un ecran LED cu diagonala de 81 cm și o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, care garantează o calitate excelntă a imaginii.

Televizorul mai dispune și de o luminozitate de 250 cd/mp, un aspect al imaginii clasic pentru un astfel de televizor, și anume de 16:9, precum și de caracteristici superioare de imagine, denumite Digital Crystal Clear și 100 Hz Perfect Motion Rate.

Așadar, întregul televizor este format din caracteristici și un design standard, specifici acestei game de preț extrem de accesibile.

În privința design-ului trebuie precizat că deși este unul destul de comun, reușește să aducă ceva în plus, care să-l diferențieze puțin de competiție,astfel încât dacă ești cât de cât cunoscător al acestui domeniu să îți dai ușor și repede seama că este vorba despre un televizor Philips.

Deși nu are în dotarea sa numeroase tehnologii de ultimă oră, oferă la un preț foarte mic toate opțiunile necesare pentru a ne putea bucura de timpul petreecut în fața acestuia, Philips 32PFH4309 fiind capabil să ofere un nivel al detaliilor foarte înalt.

UN PREȚ BUN PENTRU UN TELEVIZOR BUN!

Acest nivel înalt al detaliilor se datorează rezoluției Full HD, precum și diagonalei de 81 cm, care nefiind foarte generoasă face capabilă redarea unor scene extrem de bogate în detalii de calitate.

Nivelul contrastului este unul acceptabil, iar modul în care se descurcă cu reprezentarea negrului este admirabil, oferind un rezultat foarte bun din acest punt de vedere, raportându-ne la celelalte modele din această gamă de preț, precum este Samsung 32H4000.

De asemenea, după calibrarea imaginii folosind un software special, am reușit să obțin un nivel mult mai bun al calității, iar acest lucru vi-l recomand și vouă, indiferent de ce televizor dețineți, deoarece în majoritatea cazurilor setările din fabrică nu sunt printre cele mai bune.

După ce ați făcut acest lucru o să observați o îmbunătățire a realismului scenelor de pe ecran, dar și un contrast mai bun, culorile devenind și ele unele mult mai bune și reprezentative pentru scenele redate.

 

Philips 32PFH4309 (2)

 

Sunetul redat de Philips 32PFH4309 este unul de calitate bună, fiind respectat standardul acestui tip de televizoare, modelul de față fiind echipat cu difuzoare care au o putere de 10 W fiecare și tehnologii precum Incredible Surround, Clear Sound și Auto Volume Leveller. Un minus aici este reprezentat de lipsa tehnologiilor Dolby, care ar fi îmbunătățit ușor calitatea.

Cel mai mare minus al lui Philips 32PFH4309 este reprezentat de foarte slaba dotare pe partea de conectivitate, unde lipsesc o mulțime de opțiuni. Avem așadar parte doar de două porturi HDMI, un port USB 2.0 și o ieșire audio digitală. Slăbuț, nu-i așa?

Totuși, Philips 32PFH4309 compenseează prin faptul că este prezent tuner-ul digital DVB-T, DVB-C și slotul CI+, care împreunăpermit accesul la cel mai nou standard al televiziunii digitale. Acest lucru înseamnă de asemenea că puteți recepționa posturile TV High Definition, astfel încât să puteți bucura de emisiunea preferată în cele mai bune condiții posibile în prezent.

Un alt plus este reprezentat de prezența player-ului multimedia, prin intermediul căruia ni se asigură accesul la o mulțime de fișiere care au diferite extensii, printre care și .mkv. Acestea pot fi stocate fie pe un stick USB ori pe un hard disk extern, în funcție de preferințe.

CONCLUZII

Persoanele care dispun de o sumă limitată de bani pot alege liniștite televizorul Philips 32PFH4309, care este capabil să ofere un raport calitate-preț foarte bun.

Performanțele sale sunt unele suficient de bune pentru a nu simți lipsa unu model mai scump, iar celor cărora le este indiferentă prezența sau nu a funcțiilor Smart este opțiunea perfectă, oferind strict funcțiile de bază plus încă ceva în plus, care să permită accesul la o gamă mai largă de conținut multimedia.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 preț
După ce v-am vorbit despre Toshiba 32L1533DG, a venit rândul unui alt model de televizor ieftin să sosească în redacția noastră, de această dată fiind vorba despre un model al celor de la Philips. Mai exact este vorba despre Philips 32PFH4309, un televizor LED Full HD, capabil la un preț foarte mic să overe un nivel destul de ridicat al calității vizuale și acustice, după cum o să puteți vedea în rândurile acestui review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, ...

Pe scurt:

7.5 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61