Philips 32PHH4309 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.3

Modelul Philips 32PHH4309 este un televizor LED HD cu o diagonală de 81 cm și care se remarcă prin design-ul acestuia slim cu o ramă foarte subțire. Un avantaj al acestui tip de design este faptul că diagonala televizorului pare puțin mai mare decât în realitate.

Philips 32PHH4309

Un alt plus al televizorului este prețul foarte accesibil și raportul calitate/preț destul bun.

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul face parte din gama 2014, fiind un produs “de buget”, așadar pentru cei care doresc un televizor HD și modern la un preț accesibil.

Nu putem spune că este un must-buy, însă merită să-i acordăm o șansă, măcar pentru a vedea de ce este în stare. Pentru început trebuie precizat că cel mai mare minus al lui Philips 32PHH4309 este lipsa rezoluției FullHD.

Televizorul are o diagonală de 81 cm, rezoluție HD (1366 x 768), luminozitate de 250 cd/mp, iar formatul imaginii este de 16:9.

Singurele caracteristici speciale ale imaginii prezente pe acesta sunt: Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate de 100Hz.

Designul modern oferă un plus de eleganță living-ului dumneavostră!

Chiar dacă nu este un televizor FullHD, pe partea de imagine se descurcă, putem spune, destul de bine, claritatea fiind una foarte bună, chiar și în cazul scenelor cu mișcări rapide, ca de exemplu cele din filmele de acțiune.

De calitatea bună a imaginilor se ocupă Digital Crystal Clear care oferă un contrast dinamic de 500.000:1 și 69 miliarde de culori, precum și tehnologia Perfect Motion Rate de 100Hz care, prin procesarea imaginilor, oferă acea fluiditate a mișcării.

Philips 32PHH4309 are integrat un player multimedia, astfel încât tu să te poți bucura de pozele și filmările tale din vacanță, sau de filmele și serialele tale preferate direct de pe un stick usb sau hard disk extern. În plus, ai posibilitatea de a înregistra emisiunile TV sau competițiile sportive preferate direct pe acestea.

Sunet clar, precis și profund, perfect pentru o experiență perfectă!

În privința sunetului nu avem ce să-i reproșăm, calitatea acestuia fiind acceptabilă, cu sunet clar, precis și profund, în special ținând cont de prețul scăzut al televizorului. Sonorizarea este asigurată de două difuzoare de 10 W și de prezența caracteristicilor superioare de sunet, și anume: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller.

Partea de conectivitate nu este una foarte bogată în opțiuni. Sunt prezente două porturi HDMI, o intrare USB 2.0 și o ieșire audio digitală (optică). De asemenea, are un tuner digital DVB-T, DVB-C, perfect pentru ca tu să poți viziona toate posturile TV digitale și HD fără a avea nevoie de un decodor special. Pe listă se mai adaugă și un Slot CI+, astfel încât tu să poți avea acces la posturile TV codate doar prin introducerea CAM-ului cu cartela smart, primită de la operatorul de cablu, direct în televizor.

Philips-32PHH4309_P_1200asdasdasd

Despre performanțele acestui model de la Philips avem câteva lucruri de reproșat. Există momente când interfața are un lag destul de accentuat, însă își revine destul de rapid. De asemenea, am observat că, la scurt timp de la pornire, nu răspunde imediat la comenzi, având nevoie de un timp puțin mai mare. Însă toate aceste probleme s-au rezolvat în urma actualizării Firmware-ului.

CONCLUZII

Philips 32PHH4309 oferă câteva caracteristici interesante la un preț relativ mic și, chiar dacă nu este perfect, merită încercat, în special dacă aveți un buget mic. Cel mai mare minus al acestuia, așa cum am precizat și mai sus, este absența rezoluției FullHD, care la o diagonală de 81 cm chiar ar fi făcut diferența.

În cazul în care sunteți dispuși să cheltuiți puțin mai mult, vă sfătuim șă aruncați o privire și pe celelalte oferte disponibile.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  lipsa rezoluției FullHD
 player multimedia integrat  interfața are lag
Modelul Philips 32PHH4309 este un televizor LED HD cu o diagonală de 81 cm și care se remarcă prin design-ul acestuia slim cu o ramă foarte subțire. Un avantaj al acestui tip de design este faptul că diagonala televizorului pare puțin mai mare decât în realitate. Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completă ! Un alt plus al televizorului este prețul foarte accesibil și raportul calitate/preț destul bun. CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Televizorul face parte din gama 2014, fiind un ...

Pe scurt:

7.3 Scor Total
Calitate / Preț
7
Performanță
7
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61