Philips 40PFS6609 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Acesta este un LED Smart TV 3D FullHD, așadar putem spune că reprezintă un centru multimedia complet, perfect pentru a-ți petrece zilele tale libere experimentând ceva nou și la o calitate înaltă de fiecare dată.

Philips 40PFS6609

Acest televizor face parte din gama de televizoare Philips lansată pe piață în anul 2014, așadar este un produs nou care folosește cele mai moderne tehnologii existente.

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 40PFS6609 este un televizor cu diagonala de 102 cm, rezoluție FullHD (1920 x 1080), cu un aspect al imaginii de 16:9 și care îmbină cele mai interesante caracteristici superioare pentru imagine ale celor de la Philips: Ambilight, Pixel Precise HD, Digital Natural Motion, Perfect Motion Rate 400 Hz și exemplele pot continua.

Ambilight este o tehnologie unică, creată de Philips, care îmbunătățește foarte mult experiența de vizionare a utilizatorului, mărind spațiul de vizionare prin LED-urile aflate pe spatele televizorului care transmit pe perete culorile predominante ale scenelor redate.

Televizoarele Philips doate cu tehnologia Pixel Precise HD sunt capabile să redea 4 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1, pentru ca imaginea rezultată să fie una cât mai naturală și vie, care să vă ducă într-o lume plină de culoare și cu un contrast excelent. Această tehnologie, îmbinată cu Perfect Motion Rate 400 Hz, asigură o mișcare cât mai fluidă atunci când vizionați filme de acțiune sau competiții sportive, asigură o experiență de neuitat, puținul timp liber pe care îl aveți fiind trăit la maxim.

Philips 40PFS6609 oferă o experiență completă prin funcțiile Smart și 3D!

Funcțiile Smart permit accesarea conținutului online pentru ca tu să te poți bucura mult mai ușor de multitudinea de videoclipuri, filme și seariale disponibile online. În plus, poți accesa rețelele de socializare direct de pe televizor, poți accesa YouTube și o multitudine de alte platforme video compatibile. Televizorul se poate conecta și cu celelalte dispozitive ale tale, completând astfel experiența multimedia. Prin Cloud Explorer poți accesa toate pozele și filmările tale din vacanță direct din cloud, existând posibilitatea de a conecta, de exemplu, contul de Dropbox la acesta.

Philips 40PFS6609 este un televizor 3D și capabil de convertirea imaginilor 2D în 3D. Trebuie să știți că la achiziționarea acestui veți primi la pachet și două perechi de ochelari 3D activi, astfel încât să vă puteți bucura de noua dimensiune a divertismentului.

Calitatea suntetului este excelentă!

Pe partea de sunet acesta stă la fel de bine, cele două difuzoare stereo având fiecare o putere de 10W. De asemenea, acest televizor, pentru a îmbunătăți semnificativ experiența acustică, dispune și de următoarele caracteristici superioare de sunet: Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound.

PHILIPS 40PFS6609 (1)

În ceea ce privește conectivitatea, Philips 40PFS6609 dispune de trei porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component și o intrare Scart (RGB). De asemenea găsim și un tuner DVB-T/T2/C/S/S2, care asigură recepționarea posturilor transmise liber în format digital sau HD, și un slot CI+.

Performanțele televizorului sunt asigurate de un procesor dual-core care se descurcă destul de bine, neexistând lag sau întârzieri în accesarea interfeței și a conținutului.

Philips 40PFS6609  plusează foarte mult pe partea de design, unde diagonala este scoasă în evidență de ramele foarte subțiri care, în același timp îi dau un aer modern și elegant.

CONCLUZII

Philips 40PFS6609 este un televizor bun, care se descurcă bine în activitățile de zi-cu-zi (utilizare browser web, vizionare emisiuni TV, filme sau competiții sportive) oferind o experiență de utilizare pe măsura brandului.

 

PRO: CONTRA:
 sunet și imagini excelente  nimic
 raport calitate/preț foarte bun
✔ design modern și elegant
Acesta este un LED Smart TV 3D FullHD, așadar putem spune că reprezintă un centru multimedia complet, perfect pentru a-ți petrece zilele tale libere experimentând ceva nou și la o calitate înaltă de fiecare dată. Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completă ! Acest televizor face parte din gama de televizoare Philips lansată pe piață în anul 2014, așadar este un produs nou care folosește cele mai moderne tehnologii existente. CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Philips 40PFS6609 este un ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
9

1 Comentariu
  1. Raspunde Cristi

    E un televizor foarte bun, mi l-am cumparat zilele trecute de la eMag si vreau sa spun ca sunt uimit de calitatea imaginilor redate.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61