Philips 50PFH4009/12 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Vă prezentăm astăzi un LED FullHD cu un raport calitate-preț bun, perfect pentru cei care nu pun accent pe funcțiile SMART ale unui televizor, aceștia căutând unul perfect pentru funcțiile sale de bază, care să ofere o calitate a imaginii cu mult peste medie, iar prețul să nu fie chiar atât de ridicat.

Televizorul celor de la Philips face exact acest lucru: îți depășește așteptările în ceea ce privește calitatea imaginii, a sunetului, iar diagonala de 127 cm și design-ul elegant și modern al lui Philips 50PFH4009/12 se potrivește perfect unui living mai spațios.

Philips 50PFH4009/12

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Digital Crystal Clear este tehnologia creată de cei de la Philips pentru ca, indiferent de sursă, imaginile să fie naturale, optimizând contrastul, culoarea și clartitatea pentru a vă oferi o experiență desăvârșită. Cele 69 de miliarde de culori împreună cu contrastul dinamic de 500.000:1 vă oferă o claritate și calitate a imaginii excelentă.

Perfect Motion Rate-ul de 100 Hz își face treaba excelent când vine vorba de redarea imaginilor rapidă fără blur și clară. Așadar, jocurile, evenimentele sportive importante și filmele de acțiune le puteți savura la cea mai înaltă calitate, oferindu-vă imagini fluide și perfecte.

Player-ul multimedia integrat îți oferă posibilitatea de a reda rapid orice conținut stocat pe un stick USB sau pe un hard extern, precum și de pe orice alt dispozitiv multimedia. Așadar tu te poți bucura fără nici cel mai mic efort de muzica, filmele, serialele sau pozele tale direct pe ecranul televizorului.

Calitatea imaginii este una foarte bună!

Fără a exagera, vei rămâne uimit de calitatea incredibilă a imaginilor pe care Philips 50PFH4009/12 este capabil să o reproducă (putem chiar spune că se apropie foarte mult de ceea ce oferă televizoarele Samsung, care din acest punct de vedere sunt superioare). Televizorul are o rezoluție FullHD (1920 x 1080), un aspect al imaginii de 16:9, luminozitate de 280 cd/mp, iar lista este completată de caracteristicile superioare de imagine despre care am discutat mai sus: Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate 100 Hz.PHILIPS 50PFH4009/12

Cele două difuzoare de 20 W asigură o redare a sunetului foarte bună și datorită caracteristicilor superioare sunet: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Enhancement.

Design-ul elegant și modern se potrivește perfect unui living mai spațios!

Pe partea de conectivitate observăm că stă binișor, cei de la Philips punându-ne la dispoziție două porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o ieșire audio digitală și o intrare Scart (RGB). Bineînțeles, așa cum în mod normal ar trebui să aibă toate televizoarele de acest gen, este prezent și un tuner digital DVB-T, DVB-C pentru recepționarea posturilor transmise liber în format digital sau HD, precum și un slot CI+ pentru a putea vedea și posturile digitale și HD codate, fără a mai avea nevoie de un decodor care să ocupe spațiu în plus (aici depinde de oferta operatorului de cablu).

În ceea ce privește software-ul, acesta este destul de bine optimizat, în sensul că nu am întâlnit întârzieri sau lag.

Dacă sunteți preocupați de consumul de energie, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Fiind un televizor care folosește tehnologia LED, consumul energetic este unul destul de redus, de 65 wați.

CONCLUZII

Pe Philips 50PFH4009/12 îl recomandă prețul atractiv, diagonala mare de 127 cm (care îl face perfect pentru încăperile spațioase), precum și faptul că este un televizor Full HD cu o calitate a imaginii foarte bună.

Bineînțeles, nu putem spune că excelează la chiar toate capitolele, însă este o opțiune demnă de luat în seamă!

 

PRO: CONTRA:
 calitatea imaginii  nu este Smart TV
 diagonala generoasă
✔ raport calitate/preț foarte bun
Vă prezentăm astăzi un LED FullHD cu un raport calitate-preț bun, perfect pentru cei care nu pun accent pe funcțiile SMART ale unui televizor, aceștia căutând unul perfect pentru funcțiile sale de bază, care să ofere o calitate a imaginii cu mult peste medie, iar prețul să nu fie chiar atât de ridicat. Televizorul celor de la Philips face exact acest lucru: îți depășește așteptările în ceea ce privește calitatea imaginii, a sunetului, iar diagonala de 127 cm și design-ul elegant și modern al ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !