Samsung 32H5030 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Televizorul sud-coreenilor oferă un raport calitate-preț excelent, acesta fiind perfect pentru cei care își doresc un televizor doar pentru funcțiile de bază ale acestuia, adică doar cele legate de televiziune.

Samsung 32H5030 este un LED TV cu diagonala de 80 cm care se remarcă prin calitatea imaginii pe care acesta este capabil să o redea, precum și prin calitatea sunetului și a tehnologiilor folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență la cel mai mic preț.

SAMSUNG 32H5030

Caracteristici, funcții și tehnologii

Clear Motion Rate 100 este o tehnologie creată de cei de la Samsung prin care se îmbunătățește calitatea imaginilor în mișcare (precum cele din timpul competițiilor sportive sau a filmelor de acțiune). Fără a intra în prea multe detalii tehnice, vă putem spune că această tehnologie se folosește de numărul de cadre pe secundă ale transmisiunii/filmului vizionat, pe care le combină cu rata de refresh a televizorului (care este de 100 Hz, după cum îi spune și numele) rezultând într-o claritate excelentă chiar și în scene cu mișcare foarte rapidă.

Wide Color Enhancer (Plus) se folosește de anumiți algoritmi pentru a reda culorile cât mai exact, precum și amplificarea tonurilor de culoare. Așadar, atunci când vă uitați la un film, de exemplu, imaginile sunt mult mai naturale și clare, fiind evidențiate cât mai multe detalii chiar și în scenele cele mai întunecate.

O altă tehnologie dedicată calității imaginilor este Natural Mode Support, folosirea acesteia îmbunătățind luminozitatea acestora, făcându-le să pară mult mai reale. De asemenea televizorul se folosește și de Mega DCR (Mega Dynamic Contrast Ratio) prin care contrastul este reglat în mod automat, în funcție de scenele prezentate pe ecran.

ConnectShare Movie este tehnologia care transformă acest televizor într-un adevărat centru multimedia, oferind posibilitatea să urmărim filme, fotografii sau să ascultăm muzică direct de pe un stick USB sau de pe un hard extern. Televizorul este capabil să ruleze majoritatea formatelor existente în prezent.

Calitatea imaginii este una excelentă!

Samsung 32H5030 are un ecran LED cu diagonala de 80 cm, rezoluție FullHD și aspect 16:9. Aceste caracteristici, împreună cu tehnologiile software folosite despre care am vorbit mai sus (Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer Plus, Natural Mode Support, Mega DCR) sunt garanția că imaginea pe care o redă acest televizor ieftin este una excelentă, culorile fiind vii și naturale, iar rata de contrast și luminozitate foarte bună, după cum ne-au obișnuit cei de la Samsung prin produsele sale.

În cazul în care sunteți microbiști, avem o veste bună! Televizorul dispune de modul Fotbal, ceea ce înseamnă că puteți simți tensiunea de pe teren și din tribune ca și cum v-ați afla pe stadion. Acest lucru se datorează sistemului puternic multi-surround care oferă o experiență acustică de neegalat, precum și a culorilor vii și naturale ale ierbii și tribunelor.

Samsung 32H5030

Datorită sunetului surround vă puteți bucura de film ca și când v-ați afla într-o sală de cinema!

Pe lângă imaginea perfectă pe care o redă, Samsung 32H5030 nu se lasă mai prejos nici pe partea de sunet unde acesta este asigurat de un sistem audio stereo format din două difuzoare care însumează 20W.

De asemenea basul va fi și el unul puternic datorită sistemului audio de tip Down Firing, adică Propagare Descendentă. În general calitatea superioară a sunetului pe televizoarele Samsung se datorează și tehnologiilor utilizate, dintre care amintim Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound 5.1.

Pe partea de conectivitate Samsung 32H5030 oferă destul de multe posibilități. Sunt prezente 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare audio digitală (optică), o intrare video composite și o intrare Scart. Televizorul are tuner digital DVB-T, DVB-C, acest lucru însemnând că puteți viziona posturile digitale și HD fără a avea nevoie de un receiver separat, primit de la operatorul de cablu.

Un alt plus este reprezentat de prezența unui Slot CI+, ceea ce înseamnă că putem viziona posturile digitale și HD codate cu ajutorul unui CAM în care introducem cartela smartcard primită de la furnizorul de servicii TV.

SAMSUNG 32H5030

Concluzii

Samsung 32H5030 are un raport calitate-preț superb, așadar îl recomandăm tuturor celor care își doresc un televizor LED FullHD la un preț accesibil și în același timp performant. Ceea ce îl recomandă este imaginea foarte bună pe care acesta este capabil să o redea, sunetul clar și puternic, precum și design-ul modern al acestuia.

Acest televizor este perfect pentru dormitorul sau living-ul dumneavoastră!

 

PRO: CONTRA:
 prețul  nimic
 imaginile clare
✔ raport calitate/preț excelent
Televizorul sud-coreenilor oferă un raport calitate-preț excelent, acesta fiind perfect pentru cei care își doresc un televizor doar pentru funcțiile de bază ale acestuia, adică doar cele legate de televiziune. Samsung 32H5030 este un LED TV cu diagonala de 80 cm care se remarcă prin calitatea imaginii pe care acesta este capabil să o redea, precum și prin calitatea sunetului și a tehnologiilor folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență la cel mai mic preț. Vezi mai multe IMAGINI ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !