Samsung 40H5500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Prin redacția noastră a trecut astăzi Samsung 40H5500, un televizor inteligent de o foarte bună calitate, cu performanțe foarte bune pe care îl recomand tuturor celor care sunt în căutarea unui model performant și la un preț bun. De ce spun acest lucru o să vedeți în review-ul pe care vi l-am pregătit în rândurile care urmează.

Samsung 40H5500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40H5500 este un televizor care vine la un preț foarte bun raportat la specificațiile acestuia, raportul calitate-preț fiind, așadar, unul excelent.

Acest televizor este unul cu diagonala de 101 cm, fiind potrivit pentru încăperile de dimensiuni medii sau chiar mai mari, reușit să ofere și un plus de eleganță prin design-ul modern al acestuia.

Diagonala generoasă este completată perfect de rezoluția Full HD a imaginii, precum și prin caracteristicile superioare din dotarea lui Samsung 40H5500, aici fiind vorba mai exact despre Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus) și Film Mode.

Am avut televizorul în teste timp de 9 zile, perioadă în care am avut timp din plin să mă joc cu el și să-l pun la tot felul de sarcini astfel încât să scot tot ce-i mai bun din el. Calitatea imaginilor este una pur și simplu de neegalat, așa cum ne-au și obișnuit deja cei de la Samsung.

Samsung 40H5500 reușește să livreze cele mai bune imagini de pe piață, totul la un preț foarte bun. Culorile sunt de cea mai înaltă calitate, nefiind amplificate artificial și nici șterse. Practic tonurile sunt unele foarte reale, crescând astfel realismul scenelor care apar pe ecranul televizorului. Ma pot declara mai mult decat mulțumit în această privință.

O calitate extraordinară a imaginilor redate!

Nivelul de negru este și el unul foarte bun, la fel fiind și contrastul, astfel încât imaginile să aibe acea profunzime care să crească considerabil performanțele vizuale. Este de remmarcat faptul că experiența cinematografică este una greu de egalat de brand-urile rivale.

La această experiență contribuie foarte mult și sistemul audio performant, de tip Down Firing + Full Range, în dotarea acestuia regăsindu-se două difuzoare care au o putere de 10 W fiecare. Găsim de asemenea și tehnologii precum Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 sau Auto Volume Leveler, acestea jucând un rol foarte important în calitatea acustică. Sunetul este unul puternic și clar, astfel încât tu să nu ai nevoie de achiziționarea unui sistem audio extern (care costă destul de mulți bani).

Samsung 40H5500 (2)

Samsung 40H5500 este un televizor inteligent, așadar în dotarea acestuia regăsim și WiFi integrat. Poți naviga într-un mod foarte plăcut pe internet prin intermediul borwser-ului web, poți accesa milioanele de videoclipuri de pe YouTube sau alte servicii de streaming, precum și să accesezi numeroasele aplicații disponibile. Totul se face fără lag, fără timpi de întârziere.

Faptul că interfața și experiența este una foarte fluidă se datorează procesorului puternic care stă la baza lui Samsung 40H5500, acesta fiind unul cu patru nuclee (quad-core). Crește astfel rapiditatea accesării comenzilor, precum și capabilități de multitasking extraordinare.

Întreg divertismentul se află direct în sufrageria ta prin intermediul televizorului LED Samsung 40H5500, iar acest lucru reprezintă cel mai mare plus pentru modelul sud-coreenilor. Acesta dispune și de un player multimedia integrat, astfel încât să ai acces la întreg conținutul multimedia stocat pe un stick usb sau hard disck extern, acesta fiind unul foarte performant, reușind să citească cele mai cunoscute formate de fișiere (inclusiv .mkv).

Pe partea de conectivitate Samsung 40H5500 ne pune la dispoziție o listă lungă de conectori, astfel încât să nu duci lipsă de posibilități pentru extinderea capabilităților televizorului. Avem așadar parte de trei porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare video composite și una component, o intrare Scart (RGB) și o ieșire audio digitală. Tunerul digital DVB-T, DVB-C și slotul Ci+ nu lipsesc nici ele, iar lista o completează WiFi Direct, Anynet+ (HDMI-CEC) și Time Shift.

CONCLUZII

Samsung 40H5500 este alegerea pe care nu o poți regreta, în special dacă sunteți în căutarea unui model de cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Desigur, pentru mulți prețul nu poate părea foarte accesibil, însă suma de bani este una foarte mică în comparație cu ceea ce oferă.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un Smart TV
Prin redacția noastră a trecut astăzi Samsung 40H5500, un televizor inteligent de o foarte bună calitate, cu performanțe foarte bune pe care îl recomand tuturor celor care sunt în căutarea unui model performant și la un preț bun. De ce spun acest lucru o să vedeți în review-ul pe care vi l-am pregătit în rândurile care urmează. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung 40H5500 este un televizor care vine la un preț foarte bun raportat la ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
8

    Spune-ti parerea !