Samsung 65H6400 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Samsung 65H6400 este un televizor plin de funcții și tehnologii interesante, care se află integrate într-un „pachet” care are dimensiuni de 1375.6 x 796.2 x 49.7 mm (fără stand).

Acesta este un televizor care, deși face parte din gama de modele lansată anul trecut, dispune de dotări care sunt încă de actualitate, lucru care este vizibil chiar și în prețul la care acesta este comercializat la ora actuală, fiind încă foarte ridicat.

ORION PIF40-DLED-S

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 65H6400 oferă imagini foarte clare, fiind foarte bine reprezentat albul, iar negrul este unul foarte profund, grație luminării LED de tip edge-lit.

Televizorul vine cu un ecran semi-mat care are are diagonala de 163 de centimetri, așadar display-ul este unul imens, Samsung 65H6400 fiind perfect pentru a fi folosit într-o încăpere foarte spațioasă.

Ecranul afișează o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli și este ajutat de tehnologii precum Clear Motion Rate 400, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus),Film Mode și Natural Mode Support, fiecare având un rol foarte bine stabilit.

În ceea ce privește partea de sunet, Samsung 65H6400, la fel ca și în cazul lui LG 49UF8507, vine cu un sistem audio standard în opinia noastră, acesta fiind unul de tip Down Firing + Full Range cu difuzoare de 10 W fiecare și ajutat de tehnologiile marca Dolby (Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1).

Așa cum v-am obișnuti deja, după ce v-am prezentat în detaliu specificațiile tehnice ale televizorului, urmează să vă vorbesc despre cum stă treaba „în teren”, partea practică fiind cea mai importantă în toate domeniile, nu-i așa?

Ca design acesta putem spune că adoptă liniile clasice pentru televizoarele sud-coreenilor de la Samsung, iar asta este un lucru bun, deoarece vorbim de un aspect foarte plăcut ochiului, elegant și care reușește să atragă privirile celor din jur.

Un excelent televizor pentru gameri inclusiv!

După ce am activat opțiunea Game Mode pentru jocuri , care este cea recomandă atunci când dorim să avem parte de cea mai bună experiență în joc, observăm că input lag-ul ajunge de la 120ms la 30ms, ceea ce este excelent pentru ca jocul să se miște perfect pe ecranul mare al lui Samsung 65H6400. Aici de exemplu modelul 47LB5800 de la LG nu s-a descurcat atât de bine.

Samsung 65H6400 (1)

Asta înseamnă că puteți profita de jocuri precum Battlefield la adevărata lor valoare, experiența fiind una mult mai plăcută și imersivă. De precizat faptul că la prima activare a acestui mod nu o să aveți parte de cea mai bună calitate a imaginii, deoarece sunt utilizate setările standard, fiind așadar nevoie să le modificăm noi astfel încât să arate exact așa cum ne dorim.

În ceea ce privește calitatea filmelor 3D redate de Samsung 65H6400 (după cum cred că știți deja, acesta este un televizor 3D) de asemenea este nevoie să facem câteva setări pentru a avea parte de o experiență tridimensională de cea mai bună calitate. În cadrul testelor noastre a rezultatul faptul că trebuie să setăm modul Film al imaginii, iar Auto Motion trebuie trecut pe Standard. Imaginile astfel rezultate sunt unele foarte clare, cu margini drepte, lipsite de acele „denivelări”.

Experiența Smart oferită de Samsung 65H6400 este de asemenea una de calitate, sistemul de operare prezent fiind foarte bine optimizat. Acest lucru înseamnă că se mișcă fără lag, timpii de așteptare sunt aproape egali cu 0, iar interfața este una foarte prietenoasă.

CONCLUZII

Samsung 65H6400 este un excelent televizor pentru iubitorii de filme și seriale acesta oferind o calitate foarte înaltă a experienței cinematografice, cu imagini clare, sunet puternic, precum și tehnologii de ultimă generație.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV 3D
Samsung 65H6400 este un televizor plin de funcții și tehnologii interesante, care se află integrate într-un „pachet” care are dimensiuni de 1375.6 x 796.2 x 49.7 mm (fără stand). Acesta este un televizor care, deși face parte din gama de modele lansată anul trecut, dispune de dotări care sunt încă de actualitate, lucru care este vizibil chiar și în prețul la care acesta este comercializat la ora actuală, fiind încă foarte ridicat. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !