Samsung LT22E390EW - Review, pret si pareri

Samsung LT22E390EW
OFERTĂ Samsung LT22E390EW

Samsung LT22E390EW este televizorul ideal pentru cei care sunt în căutarea unui model pentru bucătărie sau o altă încăpere de dimensiuni mai mici. Achiziționează-l chiar acum la cel mai bun preț!

7.2

Despre Samsung LT22E390EW putem spune că este un televizor de buget care a fost adus recent pe piața din România pentru a oferi românilor o alternativă în plus în ceea ce privește alegerea unui televizor ieftin de calitate.

Deși Samsung LT22E390EW nu este un televizor care să exceleze, reușește totuși să ofere tot strictul necesar pentru satisfacerea consumului de conținut multimedia sau a televiziunii digitale și HD.

Samsung LT22E390EW
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung LT22E390EW este unul dintre acele modele de televizoare care pot juca un dublu rol, și anume inclusiv pe cel de monitor.

Modelul de față îți permite să vizionezi transmisiunile TV preferate, iar în același timp să poți comuta cu cea mai mare ușurință de la funcșia de televizor spre cea de monitor PC sau invers.

Un alt mare plus este faptul că poți folosi ambele moduri în același timp, ecranul fiind împărțit astfel încât să poți să te uiți la TV în timp ce îți verifici mailurile, de exemplu.

Design-ul lui Samsung LT22E390EW este unul standard, așadar clasic, fără a reuși să iasă foarte mult în evidență. De altfel, poate fi destul de ușor confundat ca fiind un simplu monitor. Totuși, acest lucru nu îl considerăm ca fiind un minut, până la urmă cel mai importat lucru fiind funcționalitatea, nu-i așa? Dacă vrei un simplu televizor de dimensiuni reduse îți poți la fel de bine îndrepta atenția spre Philips 24PHH4000.

Televizorul vine echipat cu un ecran care măsoară 55 de centimetri în diagonală, iar acest lucru îl face perfect pentru un dormitor de dimensiuni mai reduse, oferind în același timp și ușurință în ceea ce privește folosirea sa ca pe un înlocuitor al monitorului.

Este alegerea perfectă pentru un produs de tip 2 în 1!

În ceea ce privește partea de televiziune, Samsung LT22E390EW stă foarte bine, ecranul din dotare fiind unul de calitate, care oferă unghiuri de vizibilitatea foarte largi, atât orizontal, cât și vertical, ceea ce înseamnă că nu va fi afectată calitatea imaginilor dacă nu vei privi perpendicular (după cum o face și Samsung LT24E390EW).

Samsung LT22E390EW (1)

Samsung LT22E390EW se bucură de asemenea te funcția ConnectShare, care permite redarea de conținut multimedia direct de pe un dispozitiv de stocare extern (ca de exemplu un HDD sau stick USB). Prin simpla conectare a acestuia prin intermediul portului USB aflat în dotarea televizorului ai acces la întreaga ta colecție de filme și seriale sau fotografiile și filmările realizate de tine.

Tunerul digital DVB-T/C, precum și faptul că oferă compatibilitate CI+, sunt alte motive pentru care recomandăm achiziționarea acestui model.

CONCLUZII

La acești bani, Samsung LT22E390EW este un televizor de buget care merită atenția ta, în special dacă ești în căutarea unui model care la o sumă foarte mică de bani să fie capabil să ofere imagini la o rezoluție Full HD. Datorită dimensiunilor sale reduse, televizorul este unul perfect pentru a fi folosit într-o bucătărie sau un dormitor de dimensiuni mai mici. O altă recomandare a noastră în acest caz ar fi modelul Vortex LED-V19ZH8DC).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 rezoluția Full HD
 player-ul multimedia integrat
Despre Samsung LT22E390EW putem spune că este un televizor de buget care a fost adus recent pe piața din România pentru a oferi românilor o alternativă în plus în ceea ce privește alegerea unui televizor ieftin de calitate. Deși Samsung LT22E390EW nu este un televizor care să exceleze, reușește totuși să ofere tot strictul necesar pentru satisfacerea consumului de conținut multimedia sau a televiziunii digitale și HD. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, ...

Pe scurt:

7.2 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
7

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61