Sony 40R450C - televizor LED cu rezoluție Full HD

Sony 40R450C
OFERTĂ Sony 40R450C

Sony 40R450C este un televizor care face parte din generația de modele a anului 2015, acesta fiind capabil să livreze imagini la rezoluție Full HD. Comandă-l la cel mai bun preț posibil, chiar acum!

7.8

Cei de la Sony au adus pe piață în anul 2015 foarte multe modele noi de televizoare ieftine, unele dintre acestea fiind mai mult decât interesante, în timp ce altele nu au reușit să impresioneze aproape deloc, la niciun capitol. Astăzi o să discutăm despre Sony 40R450C, unul dintre televizoarele din categoria „așa da” a companiei, chiar dacă există câteva minusuri care constă mai mult în ceea ce nu oferă și nu neapărat în ceea ce privește calitatea anumitor specificații.

După cum spuneam, Sony 40R450C este un TV lansat anul trecut, iar acesta are parte de o construcție solidă, în jurul unui ecran cu diagonala de 102 centimetri care poate afișa o rezoluție Full HD, deci de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce la o astfel de diagonală este mai mult decât suficient.

Am fost mulțumit de imaginea oferită de Sony 40R450C?

Da, mă pot declara mulțumit de ceea ce a putut oferi televizorul Sony 40R450C pe partea de imagine, chiar dacă vorbim de un model care dispune de o iluminare de tip edge-lit (la fel ca televizorul Samsung 65H6400), iar dacă ai citit și alte review-uri de aici de pe site cred că știi deja că nu sunt un mare fan al acesteia. Cu toate acestea, precizez că nu m-am lovit de acel efect de clouding, iluminarea fiind una uniformă și acceptabilă ca nivel.


Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Imaginea redată de Sony 40R450C este una foarte bună, această opinie fiind împărtășită și de un prieten de-al meu care a achiziționat acest televizor cu ocazia Black Friday, la recomandarea mea, fiind așadar o achiziție bună pentru cei care sunt în căutarea unui televizor din categoria non-Smart care să ofere o calitate ridicată în ceea ce privește imaginea.Sony 40R450C (5)

O să apreciezi și tu cu siguranță faptul că Sony 40R450C se descurcă decent când vine vorba de redarea filmelor de acțiune și a meciurilor de fotbal (mai exact a scenelor cu mișcare rapidă), efectul de blur nefiind foarte accentuat, ceea ce va spori experiența de vizionare. Mai trebuie precizat de asemenea că acesta ne pune la dispoziție caracteristicile superioare de imagine Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și 24p True Cinema, pentru a beneficia de anumite îmbunătățiri.

Sony 40R450C vine cu capabilități demne de un recorder digital!

Precizez că o caracteristică pe care o apreciez foarte mult este USB HDD REC, iar motivul este de la sine înțeles. Deși nu este un televizor din categoria Smart, Sony 40R450C este capabil să ne ofere șansa de a înregistra emisiunile preferate (sau orice alt tip de conținut, fie el film sau serial transmis de un post TV), astfel încât să le poți viziona din nou cu o altă ocazie.

Sony 40R450C (1)De asemenea, deoarece nu vei fi întotdeauna prezent pentru a putea vedea o anumită emisiune sau altă transmisiune, există posibilitatea de a opta pentru înregistrarea acesteia, cu o singură apăsare de buton putând fi programat ca televizorul să înceapă programarea la o anumită oră, chiar dacă tu nu ești acasă. Foarte tare, nu-i așa?

Dacă tot suntem la capitolul „așa da”, se merită a fi precizat că sunetul livrat de Sony 40R450C este și el unul satisfăcător, chiar dacă la o primă aruncare a privirii peste fișa tehnică nu ai crede acest lucru.

Deși discutăm de un difuzoare cu o putere de 5 W fiecare și un sistem de sunet de tip NICAM/A2, calitatea experienței acustice este una bună, lucru datorat și prezenței tehnologiilor marca Dolby aflate în dotarea acestuia. Se poate vedea așadar mâna de lucru a celor de la Sony, care întodeauna au încercat să ofere consumatorului ceva de calitate (chiar dacă uneori nu le-a ieșit). Îmi permit totuși a face o precizare. Dacă o să vrei să ai parte de o experiență cinematografică perfectă (indiferent de ce televizor este vorba) îți recomand să optezi pentru un sistem de sunet extern, prețurile nefiind foarte ridicate.

Cumpărătorii au fost mulțumiți?

Din căte se pare, răspunsul este unul pozitiv, iar acest lucru îl poți observa dacă arunci o privire peste părerile cumpărătorilor eMAG, care au foarte multe cuvinte de laudă la adresa acestuia, mai ales în ceea ce privește partea de imagine și raportul calitate-preț oferit.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
 profilul subțire
Cei de la Sony au adus pe piață în anul 2015 foarte multe modele noi de televizoare ieftine, unele dintre acestea fiind mai mult decât interesante, în timp ce altele nu au reușit să impresioneze aproape deloc, la niciun capitol. Astăzi o să discutăm despre Sony 40R450C, unul dintre televizoarele din categoria „așa da” a companiei, chiar dacă există câteva minusuri care constă mai mult în ceea ce nu oferă și nu neapărat în ceea ce privește calitatea anumitor specificații. După cum ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !