Sony 50W815 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Acest model al japonezilor de la Sony este perfect pentru living-urile spațioase, având o diagonală destul de generoasă, de 127 cm. În plus, are un design modern, plăcut ochiului, care înfrumusețează orice încăpere în care o să-l folosiți.

Sony 50W815

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 50W815 este un LED Smart TV, cu rezoluție FullHD, reprezentând unul dintre modelele de vârf ale celor de la Sony, oferind toate caracteristicile necesare pentru o experiență foarte plăcută de vizionare.

Pentru partea de imagine japonezii au combinat diagonala generoasă (de 127 centimetri) împreună cu rezoluția FullHD pentru a oferi o calitate a imaginilor excelentă.

De asemenea, se adaugă tehnologiile folosite, precum și caracteristicile superioare de imagine: X-Reality PRO, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Live Colour, Deep Colour, PhotoTV HD, Intelligent MPEG Noise Reduction, MPEG Noise Reduction, 3D Comb Filter, Motionflow XR 600, Scene Optimized Energy Saving și lista poate continua.

Calitate excelentă a imaginilor!

Pot să vă spun că imaginile redate sunt de o calitate foarte bună, culorile fiind vii și reale, contratul excelent, iar negrul foarte bine reprezentat. Chiar dacă prețul nu este unul foarte accesibil, ceea ce oferă din punct de vedere al divertismentului, justifică pe deplin suma care trebuie plătită pentru a te putea bucura de el.

Nu am întâlnit probleme privind acel blur care își poate face simțită prezența atunci când sunt redate scene cu mișcari rapide, în testele noastre acestea fiind fluide și foarte plăcute ochiului. Așadar, filmele de acțiune, precum și toate competițiile sportive sunt un adevărat deliciu, vâzute prin intermediul acestui televizor.

Fiind un televizor inteligent, cei de la Sony s-au gandit ca prin intermediul modelului Sony 50W815 sa îți ofere posibilitatea de a naviga pe internet și de a accesa rețelele de socializare, să citești comod email-urile primite, precum și să fii la curent cu cele mai noi știri. În plus ai acces la milioane de videoclipuri încărcate pe YouTube, precum și la o multitudine de aplicații care să-ți facă mai plăcută petrecerea timpului liber.

Așa cum am spus mai sus, televizorul oferă toate caracteristicile necesare pentru o experiență cinematografică de neuitat, așadar printre multe altele mai regăsim și funcția 3D. Da, Sony 50W815 este un televizor 3D, capabil să facă conversia filmelor 2D în 3D, doar prin activarea funcției respective, astfel încât să te poți bucura de noua dimensiune a divertismentului chiar dacă nu ai acces la multe surse 3D.

ÎNTREAGA EXPERIENȚĂ DE PE STADION DIRECT ÎN SUFRAGERIE!

Acest model se adresează și celor care au fotbalul în sânge, producătorul integrând și modul Fotbal. Întreaga experiență de pe teren și atmosfera incendiară din tribune vin direct la tine în sufragerie prin activarea acestei funcții.

Televizorul reglează automat setările de imagine și de sunet, astfel încât experiența să fie una foarte reală. În plus, primești știri și rezultate în direct de la diferite surse, pe întreaga derulare a partidei, astfel încât să fii la curent cu tot ce mișcă în lumea sportului rege.

Sony 50W815 (3)

Partea de sunet este asigurată de două difuzoare care au fiecare o putere de 8 W, de tip Down Firing, Nicam/A2 Stereo. Acestea se descurcă foarte bine în redarea unor sunete de calitate, clare și puternice. Caracterisicile speciale de sunte pe care acest TV le încorporează sunt: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S-Force Front Surround, Advanced Auto Volume, Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Reflector.

Modelul are un design foarte plăcut, modern și care se potrivește tuturor tipurilor de încăperi. Rama este una îngustă, iar suportul este unul subțire. Fără stand televizorul are dimensiuni de 1116 x 656 x 64 mm, iar dacă luăm în considerare și stand-ul, atunci dimensiunile sunt de 1116 x 693 x 179 mm.

Japonezii au ales pentru partea de conectivitate a televizorului Sony 50W815 să includă patru porturi HDMI, două intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart (RGB).

Lista nu poate fi una completă fără Wi-Fi Integrat și includerea tunerului digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, precum și a slotului CI+. Așadar, ai acces la toate canalele digitale și HD + posturile de radio transmise gratuit de operatorul de cablu, iar acest televizor este compatibil și cu acel CAM împreună cu cartela smart pe care o primiți de la acesta pentru a avea acces și la canalele codate.

CONCLUZII

Sony 50W815 este un televizor foarte bun, care vine cu un preț acceptabil putem spune pentru ceea ce oferă. Punctele forte ale acestuia sunt diagonala, rezoluția FullHD și, bineînțeles, funcțiile Smart.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor nimic
 este un Smart TV 3D
modul Fotbal
Acest model al japonezilor de la Sony este perfect pentru living-urile spațioase, având o diagonală destul de generoasă, de 127 cm. În plus, are un design modern, plăcut ochiului, care înfrumusețează orice încăpere în care o să-l folosiți. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Sony 50W815 este un LED Smart TV, cu rezoluție FullHD, reprezentând unul dintre modelele de vârf ale celor de la Sony, oferind toate caracteristicile necesare pentru o ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !