Sony 55S8005C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Sunt destul de multe persoane care ne citesc zilnic și care sunt în căutarea unui televizor mai special, foarte performant și capabil să ofere unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice în momentul de față, motiv pentru care am ales să prezentăm astăzi review-ul televizorului Sony 55S8005C, acesta fiind lansat pe piața din România foarte recent, și anume în anul 2015.

Sony 55S8005C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 55S8005C este un televizor care face parte din gama de televizoare Sony a anului 2015, modelul de față fiind unul capabil să ofere performanțe la superlativ din toate punctele de vedere, lucru pe care vom încerca să îl evidențiem pe parcursul acestui review.

Noul televizor Sony 55S8005C are la baza sa un procesor de ultimă generație, foarte puternic, fiind vorba despre 4K Processor X1, care face posibilă oferirea unora dintre cele mai bune performanțe atunci când vine vorba de conținutul 4K UHD, imaginile fiind unele foarte detaliate, realiste și cu un excelent nivel al contrastului.

Acest televizorul dispune de mai mulți algoritmi dezvoltați și apăruți în dotarea celor mai noi televizoare ale companiei (îi întâlnim de exemplu și la televizorul Sony 49X8309C), iar aici facem referire în special la Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution, fiecare jucând un rol important în oferirea rezultatului final, și anume imagini de calitate, naturale, cu un nivel al zgomotului aproape inexistent.

Bucură-te de unul dintre cele mai iubite sisteme de operare!

Deoarece avem în față un televizor inteligent din gama Bravia, acesta este creat în jurul sistemului de operare Android, care este foarte apreciat de către mulți dintre cititorii noștri, acesta fiind și motivul pentru care se va adapta atât de ușor în funcție de nevoile tale, oferind posibilitatea de a instala aplicațiile și jocurile tale preferate, iar performanțele în utilizare vor fi unele extrem de plăcute, lagul lipsind aproape complet.

sony 55S8005C

După cum este și cazul fratelui său mai mic, și anume modelul Sony 49X8005C, subiectul review-ului de față, Sony 55S8005C, pune la dispoziție un set complet de conectori, ceea ce face posibilă lărgirea sferei de posibilități atunci când vine vorba de petrecere a timpului liber. Apreciem foarte mult faptul că vine cu nu mai puțin de patru porturi HDMI, trei intrări USB 2.0 și două intrări video composite, iar pe listă se mai adaugă și deja nelipsitul tuner digital DVB-S DVB-S2, DVB-C, DVB-T/T2, alături de compatibilitatea CI+.

În ceea ce privește partea de imagine, Sony 55S8005C este un televizor care dispune de un ecran curbat cu o diagonală uriașă, de 139 de centimetri, acesta fiind capabil să livreze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, iar unghiurile de vizibilitate sunt și ele unele suficient de largi. De asemenea, remarcăm aici faptul că este un televizor 3D extrem de bun, care îți va oferi acces la noua dimensiune a divertismentului.

CONCLUZII

În cazul în care ești genul de persoană care pune foarte mult preț pe calitatea unui televizor, dar și performanțele de top, iar costul total al achiziției trece în plan secund, atunci nu vei putea greși alegând televizorul Sony 55S8005C, despre care am discutat în acest review.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția UHD 4K  nimic
 diagonala mare și ecranul curbat
 este un Smart TV 3D
Sunt destul de multe persoane care ne citesc zilnic și care sunt în căutarea unui televizor mai special, foarte performant și capabil să ofere unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice în momentul de față, motiv pentru care am ales să prezentăm astăzi review-ul televizorului Sony 55S8005C, acesta fiind lansat pe piața din România foarte recent, și anume în anul 2015. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Sony 55S8005C este un ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61