Sony 65W859C - review-ul unui Smart TV 3D cu Android

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

În cazul în care ești în căutarea unui televizor foarte mare, care să arate super bine și la baza căruia să se afle sistemul de operare Android, atunci cred că ar fi bine să te oprești puțin asupra acestui review și să vezi dacă nu cumva televizorul Sony 65W859C este cel de care tu ai nevoie.

O să îți prezint în cadrul acestuia atât părțile sale bune, cât și pe cele rele, astfel încât să fii sigur că vei face cea mai bună alegere posibilă.

Primul lucru pe care îl vei observa la Sony 65W859C este design-ul acestuia, extrem de elegant și modern, lucru care îl scoate foarte mult în evidență, iar cei care vor trece pragul casei tale cu siguranță vor avea privirea „furată” de acesta și te vor întreba despre ce televizor este vorba.

Așadar, dacă ești genul de persoană care pune destul de mult accent pe acest lucru, atunci Sony 65W859C este perfect pentru tine. Totuși, totul este chiar atât de roz la subiectul acestui review? Vom vedea în cele ce urmează dacă Sony 65W859C este televizorul de care tu într-adevăr ai nevoie sau este mai bine să îți îndrepți atenția spre altceva.

Ce impresie mi-a lăsat Sony 65W859C pe partea de imagine și sunet?

Pot spune că, în mare parte, una bună, cu toate că m-am lovit de unele probleme peste care eu, personal, nu pot trece chiar atât de ușor (și cu siguranță sunt de acord cu mine și mulți alții). Da, imaginile au culori naturale, frumoase, bine reprezentate. Da, contrastul este și el unul bun, iar de cele mai multe ori negrul este negru și albul este alb. Dar cu toate acestea nu pot trece peste faptul că nu reușește să se descurce foarte bine atunci când vine vorba de imaginile redate rapid.

 

Sony 65W859C - Review si Imagini

 

Dacă ești la curent cu celelalte articole ale mele ai văzut cu siguranță cât de mult accent pun pe acest aspect, și anume cel al redării perfecte a mișcării, pe care doresc să o văd cât mai naturală, mai fluentă. Un minim efect de blur este acceptabil, dar în momentul în care acesta devine foarte vizibil, experiența de vizionare are de suferit.

În cazul lui Sony 65W859C am urmărit un meci de fotbal din Liga 1, nereușind deloc să îmi demonstreze că se poate descurca bine, fiind prezente niște benzi verticale (nu foarte vizibile, dar deranjante) atunci când era o fază mai rapidă sau când se schimba brusc camera de filmat. La fel este și în cazul jocurilor pe consolă, mai ales în cazul fps-urilor și cele de sport.

Sony 65W859CLegat de sunet, Sony 65W859C stă bine, acesta venind cu același sistem de tip NICAM/A2 pe care îl întâlnim și la Sony 55S8505C, fiind compus din două difuzoare care au o putere de 10 W fiecare.

Întâlnim de asemenea și mai multe caracteristici superioare de sunet, iar aici pot da ca exemplu Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse.

Cum este partea de conectivitate?

Excelentă. Sony 65W859C ne pune la dispoziție un număr mare de conectori, ca de exemplu nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0, la care se adaugă ieșirea audio, intrarile video composite, component, Scart (RGB) și WiFi-ul integrat, cel care ne oferă acces la internet (este un Smart TV cu sistem de operare Android, deci se descurcă bine în această privință). În plus, modelul de față este și unul 3D, deci o să te poți bucura de filme într-un mod mai real ca niciodată.

Sony 65W859C este un televizor pe care îl recomand?

Nu prea, iar în mare parte acest lucru se datorează problemelor discutate mai sus. În plus, ar fi fost de apreciat ca la o diagonală a ecranului de nici mai mult, nici mai puțin de 164 de centimetri să avem parte de o rezoluție Ultra HD 4K, nu una Full HD, deoarece s-ar fi simțit foarte mult diferența. Există o alternativă mai bună? Da. Eu îți recomand să îți îndrepți mai degrabă atenția spre televizorul Samsung 65JU7500, care are mult mai multe de oferit decât subiectul acestui review.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  lipsă rezoluție 4K
 player-ul multimedia integrat  prezență blur la imagini redate rapid
 este un Smart TV 3D
În cazul în care ești în căutarea unui televizor foarte mare, care să arate super bine și la baza căruia să se afle sistemul de operare Android, atunci cred că ar fi bine să te oprești puțin asupra acestui review și să vezi dacă nu cumva televizorul Sony 65W859C este cel de care tu ai nevoie. O să îți prezint în cadrul acestuia atât părțile sale bune, cât și pe cele rele, astfel încât să fii sigur că vei face cea mai bună alegere posibilă. Primul lucru pe care îl vei observa la Sony ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61