Sony 65X9305C - televizorul perfect, pentru un film perfect

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Sony 65X9305C (3)Televizorul Sony 65X9305C, cel despre care o să vorbesc în cadrul acestui review, este unul dintre acele modele care sunt capabile să ofere nu doar o experiență vizuală excelentă, ci și una dintre cele mai bune experiențe audio pe care le poate oferi în momentul de față un televizor, indiferente de care model vorbim.

Acest lucru se datorează faptului că modelul acesta a fost încă de la început astfel gândit încât să poată oferi tot ce este mai bun în materie de sunet, fiind echipat cu mai multe boxe puternice și cu numeroase tehnologii / caracteristici superioare care fac o treabă de nota 10. Vom vorbi mai pe larg despre acest aspect puțin mai jos.

Pe lângă partea de sunet și imagine, Sony 65X9305C este un televizor care excelează și în ceea ce privește design-ul, aspectul acestuia fiind unul cât se poate de original și arătos, eleganța fiind cuvântul de ordine în cazul modelului de față (care, apropo, este înrudit cu televizorul Sony 55X9305C), care are totuși niște dimensiuni ceva mai mici.

Sony 65X9305C excelează pe partea de sunet!

Aspectul cel mai interesant la Sony 65X9305C este faptul că acesta este unul dintre cele mai capabile televizoare atunci când vine vorba de oferirea unei experiențe audio de vis, iar acest lucru este datorat sistemului de sunet de tip NICAM/A2 care este compus dintr-un număr total de 6 boxe, care în total oferă o putere de 100 W (4 x 12.5 W + 2 x 20 W), deci mai mult decât ți-ai fi putut dori vreodată, nu-i așa?

 

Sony 65X9305C - Review si Imagini

 

Experiența cinematografică pe care o poate oferi televizorul Sony 65X9305C este un completă, deoarece nu doar pe partea de sunet excelează, ci și în ceea ce privește imaginile redate, grație numeroaselor tehnologii aflate în dotarea sa. Așadar, televizorul este creat în jurul unui ecran imens, care are o diagonală de 164 de centimetri, acesta fiind capabil să afișeze o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, așadar Ultra HD 4K, iar acest lucru asigură un nivel uimitor al detaliilor oferite.Sony 65X9305C (4)

În plus, printre tehnologii care se regăsesc în dotarea acestuia se numără și 4K X-Reality PRO, X-Reality PRO, Detectarea fetei, Motionflow XR 1200 Hz, Advanced Contrast Enhancer (ACE) sau 24p True Cinema, iar unghiurile de vizibilitate sunt și ele unele dintre cele mai largi.

Sony 65X9305C este un Smart TV 3D performant!

Pentru ca totul să fie perfect, avem în față și un televizor Smart, precum și un televizor 3D, astfel încât opțiunile pentru divertismentul de calitate să fie unele foarte numeroase, diverse și la îndemână. Primim deci un adevărat centru multimedia, de care ne vom putea bucura la maxim, alături de cei dragi, fiind o adevărată plăcere să te uiți la cele mai noi filme și seriale puse la dispoziție online, de către serviciile de streaming.

Procesorul aflat la baza televizorului este și el unui foarte performant, fiind vorba despre 4K Processor X1 (cel pe care l-ai întâlnit și la modelul 49X8005C), acesta fiind în egală măsură responsabil de calitatea ridicată a imaginii redate, mai ales atunci când discutăm de conținut 4K nativ.

Este un televizor despre care am o părere foarte bună!

Nu sunt foarte multe televizoare despre care pot spune acest lucru, așadar iată că Sony 65X9305C a reușit să obțină imposibilul, și anume să mă mulțumească la absolut toate capitolele posibile pentru un televizor. În cazul în care îți dorești să ai parte de tot ce e mai bun, iar prețul uriaș pe care trebuie să îl scoți din buzunar nu reprezintă o problemă foarte mare, atunci cu siguranță va trebui să îi acorzi o șansă lui Sony 65X9305C.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
Televizorul Sony 65X9305C, cel despre care o să vorbesc în cadrul acestui review, este unul dintre acele modele care sunt capabile să ofere nu doar o experiență vizuală excelentă, ci și una dintre cele mai bune experiențe audio pe care le poate oferi în momentul de față un televizor, indiferente de care model vorbim. Acest lucru se datorează faptului că modelul acesta a fost încă de la început astfel gândit încât să poată oferi tot ce este mai bun în materie de sunet, fiind echipat cu mai ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61