Toshiba 40L3433DG - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.2

Toshiba 40L3433DG este un televizor care vine cu un raport calitate-preț bun, fiind perfect pentru cei care își doresc un Smart TV cu diagonala mai generoasă, care să se potrivească și încăperilor mai mari, dar care nu dispun de un buget foarte mare.

Toshiba 40L3433DG

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Acest televizor inteligent reprezintă o alegere foarte bună, în mare parte pentru că vine cu un ecran care are diagonala de 101 cm, așadar se potrivește și unui living mai spațios, iar prețul este perfect, la acești bani primind ceva de calitate, pe măsura brand-ului.

Diagonala generoasă este completată de rezoluția Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), care împreună vă vor oferi imagini clare, experiența de vizualizare fiind una de calitate, cu imagini vii și culori naturale și puternice.

Contrastul dinamic este unul de 25000:1, luminozitatea este de 300 cd/mp, iar unghiul de vizionare este unul bun, de 178/178 grade. Printre caracteristicile superioare de imagine se numără doar AMR+ 200 și reducerea digitală a zgomotului.

Sistemul de procesare a imaginii AMR+ 200 asigură o experiență de vizionare a competițiilor sportive și a filmelor de acțiune foarte bună, scenele cu mișcare rapidă fiind reprezentate bine, fără un blur excesiv. De asemenea, ecranul televizorului are un timp de răspuns de 8 ms.

Imagini de calitate pentru o experiență de calitate!res_fcb6ea8b24b792ac81fba6ef61aced32

Pentru a testa calitatea imaginilor, în special pentru a vedea profunzimea negrului, am vizionat două episoade din Game of Thrones și pot spune că am fost mulțumit de modul în care au fost redate scenele întunecate.

La acești bani primești imagini clare, astfel încât să te poți bucura de emisiunile sau filmele/serialele preferate.

Pentru a vedea cum se descurcă la competițiile sportive, am ales să urmăresc un meci de fotbal. Aici chiar dacă era loc de mai bine, nu sunt multe nemulțumiri. Mișcările jucătorilor au părut naturale, nu am avut parte de blur excesiv, iar fazele importante, precum și prim-planurile au fost bine reprezentate.

Partea de sunet este asigurată de două difuzoare care au o putere de 8W fiecare, iar caracteristicile de sunet superioare sunt Virtual Surround Sound și Dolby Digital Plus. Claritatea și calitatea sunetului, raportate la prețul foarte accesibil, au fost OK. Pentru un televizor ieftin putem spune că s-a descurcat foarte bine, în cazul în care v-ați dori ceva mai mult, putând oricând să conectați un sistem Home Cinema care să vă ofere un sunet mult mai puternic.

Televizor inteligent la un preț smart!

Toshiba 40L3433DG este un televizor Smart, așadar dispune de toate caracteristicile unui astfel de TV. Aveți posibilitatea de a naviga pe internet prin intermediul browser-ului integrat, să citiți cele mai noi știri și să accesați milioanele de clipuri existente pe YouTube sau alte site-uri de streaming. Player-ul multimedia integrat vă oferă posibilitatea de a accesa conținutul multimedia direct de pe un stick USB sau un hard-disk extern.

O altă funcție care merită amintită este cea video-on-demand, precum și funcția Media Server, care vă permite să conectați diferitele dispozitive prin intermediul rețelei de internet.

Există și anumite nemulțumiri, dar la un astfel de preț nu prea cred că ne-am putea aștepta de la ceva excelent din punct de vedere al performanței. Browser-ul nu este unul foarte actual și lipsește opțiunea multi-tab care să permită utilizarea mai multor tab-uri în același timp. De asemenea, este prezent un ușor lag. Se putea lucra mai mult la acest aspect, dar este de înțeles, fiind un produs de buget procesorul nu putea fi unul foarte performant.

Design-ul este unul clasic, care nu putem spune că iese în evidență foarte mult. Dimensiunile televizorului cu stand sunt de 933 x 603 x 249 mm, iar fără stand 933 x 560 x 107 mm.

Toshiba 40L3433DG (4)

Toshiba 40L3433DG dispune pe partea de conectivitate de trei porturi HDMI, de o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component și una Scart (RGB). Mai găsim și un tuner digital DVB-T, DVB-C, care permite recepționarea posturilor digitale și HD transmise liber de operator, precum și de un Slot CI+ care oferă posibilitatea de a avea acces și la canalele codate prin introducerea acelui CAM cu cartela smart primită de la operatorul de cablu. Așadar, nu mai este nevoie de un decodor extern, care să ocupa spațiu în plus.

CONCLUZII

Toshiba 40L3433DG este un SmartTV cu potențial, care îți oferă multe opțiuni la un preț relativ mic și merită luat în considerare. Însă dacă vă permiteți să măriți puțin bugetul, atunci ar fi bine să vă îndreptați atenția și către alte produse foarte bune.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginii  browser-ul are lag
 este SmartTV
prețul
Toshiba 40L3433DG este un televizor care vine cu un raport calitate-preț bun, fiind perfect pentru cei care își doresc un Smart TV cu diagonala mai generoasă, care să se potrivească și încăperilor mai mari, dar care nu dispun de un buget foarte mare. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Acest televizor inteligent reprezintă o alegere foarte bună, în mare parte pentru că vine cu un ecran care are diagonala de 101 cm, așadar se potrivește și ...

Pe scurt:

7.2 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
7

1 Comentariu
  1. Raspunde Marian

    Sa nu comparam producatorii din varf(Sony, Panasonic) cu cei de nivel mediu…pe langa Samsung(problemele care le au utilizatorii de diverse device-uri, vis-a-vis de functionalitate, tehnicitate si garantie), Toshiba mi se par putin peste. Ca utilizator de alt tv de 32″ Toshiba, model 2008, de care sunt foarte multumit, consider ca alegerea e ideala pentru o sufragerie de bloc.

Spune-ti parerea !