Televizoare 3D

Acest tip de televizor 3d a devenit foarte popular și căutat în principal după lansarea filmului Avatar, regizat de James Cameron. Pentru început, trebuie să spunem că televizoarele standard oferă o imagine 2D, imaginea recepționată fiind filmată dintr-un singur unghi, astfel că ochii noștri recepționează imaginea respectivă ca fiind plată. Deci, pentru ca o filmare să poată fi catalogată drept tridimensionala este necesară înregistrarea acesteia din două unghiuri diferite, pentru a da impresia de adâncime. Majoritatea acestor tv 3D necesită folosirea unor ochelari pentru a ne putea bucura de acel efect de adâncime. Ochelarii pot fi pasivi sau activi. Ochelarii pasivi mai sunt cunoscuți sub denumirea de stereoscopici, iar aceștia au o lentilă roșie și cealaltă albastră, astfel încât fiecare ochi să vadă o singură imagine. Cei activi sunt ochelarii care utilizează tehnologia LCD (a cristalelor lichide) și comunicarea de tip wireless cu aceste televizoare 3D.

Dacă v-ați hotărât să cumpărați un televizor 3d care dispune de această tehnologie, atunci ați făcut o alegere foarte bună. Acest televizor 3d îți va aduce întregul divertisment la o cu totul altă dimensiune și întreaga experiență cinematografică direct la tine acasă. Vei putea urmări competiții sportive, meciul de fotbal al echipei favorite, emisiunea, serialul sau filmul preferat cu imagini profunde și reale, care îți vor oferi o experiență de neuitat.

Chiar dacă nu dispuneți de un conținut 3 D bogat, acest tip de televizoare 3D sunt capabile să convertească o sursă 2D în 3D astfel încât tu să te poți bucura de aceeași profunzime și realism ca și în cazul imaginilor filmate cu o cameră 3 D. Bineînțeles, deși face o treabă foarte bună, în cazul imaginilor convertite nu putem spune că sunt de o calitate la fel de înaltă, în comparație cu cele filmate direct așa. Puteti gasi un televizor 3d foarte ieftin rasfoind prin oferta de tv 3d de pe siteul nostru, puteti compara televizoare din aceasta gama cu modele de televizoare led, lcd, si multe alte televizoare pentru a va da seama care merita cumparate cu adevarat. Totusi, aceste televizoare 3D sunt recomandate, oferind ceva cu totul si cu totul inovativ.