Cum sa iti transformi televizorul in Smart Tv?

chromecastMulti dintre voi probabil v-ati cumparat televizoare acum ceva vreme, inainte ca tehnologia Smart Tv sa apara pe piata sau la vremea cand aceasta avea preturi ceva mai mari, televizoarele Smart fiindu-va inaccesibile. Daca aveti un model de televizor HD Ready, sau Full HD dar care nu este Smart, si vreti sa il transformati, cititi articolul in continuare si vedeti ce solutii aveti la indemana.

Un Smart Tv este un televizor ce ruleaza sistem de operare si permite navigarea pe internet, rularea de aplicatii diverse, conectarea altor dispozitive externe pentru Screen Mirroring, si nu numai. Universul Smart Tv este nemarginit, deci cu siguranta fiecare cinematofil si-ar dori sa aiba unul.

 

Ce solutie va recomand? Chromecast!

Google Chromecast (35$) – este un dispozitiv ce va ofera o solutie foarte ieftina pentru a adauga caracteristici folositoare televizorului vostru. Dispozitivul Chromecast nu functioneaza singur transformandu-va televizorul vechi intr-un Smart Tv, are nevoie de un desktop, telefon mobil sau tableta, pe care trebuie instalata aplicatia ChromeCast (suport pentru Andoid si IOS), iar prin intermediul acesteia se trimite continutul la televizor prin dispozitivul prezentat.
De pe computer puteti face acest lucru prin plugin-ul gratuit Google Cast pe care il veti instala la browserul Chrome.
pret chromecast

Pentru conectare va trebui sa aveti disponibil pe televizor un port HDMI, unde veti introduce cablul conectand dispozitivul ChromeCast la tv. Mai apoi, conectati dispozitivul la priza sau alimentati-l prin portul usb al televizorului, daca acesta va permite.

In cazul in care aveti mai multe intrari HDMI, setati intrarea pe care ati conectat dispozitivul, si rulati aplicatia sau plugin-ul Chromecast pe telefonul, tableta sau computerul vostru. Aplicatia va scana dispozitivul, vi se vor cere unele informatii de identificare pe care va trebui sa le introduceti, si treaba este finalizata.

Acum veti putea incepe emiterea continutului pe TV, vizualizand pe acesta filmele, imaginile si sunetele de pe device-uri externe. Astfel puteti pune un film din memoria laptop-ului, direct pe televizor, fara sa mai aveti nevoie de cabluri si alte solutii incomode.

Mai exista si alte solutii de acest gen, insa cea prezentata mai sus este cea mai ieftina posibilitate de a avea un Smart Tv transformat dintr-un televizor clasic, si in acelasi timp cea mai de calitate.

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61