Daewoo L32R640CTE - TV LED HD la preț bun!

Daewoo L32R640CTE
OFERTĂ Daewoo L32R640CTE

Daewoo L32R640CTE este un televizor LED care vine cu un ecran de 81 de centimetri, acesta putând afișa o rezoluție HD. Comandă-l chiar acum la cel mai bun preț din România!

7.8

Pentru cei care nu știu, precizez că Daewoo este o companie destul de serioasă atuni când vine vorba de satisfacerea cerințelor consumatorilor, punând accent în special pe acea categorie de produse de buget, fiind conștientă de faptul că majoritatea cumpărătorilor sunt în căutare de așa ceva.

Astăzi o să vorbesc puțin despre un televizor ieftin recent apărut pe piață, mai exact anul trecut, fiind vorba despre Daewoo L32R640CTE, care a reușit performanța să îmi ofere un gust plăcut încă din prima clipă, grație acestui design reușit pe care îl adoptă (mai ales dacă ne gândim din ce categorie de preț face parte). Desigur, nici specificațiile lui Daewoo L32R640CTE nu sunt mai prejos, chiar dacă nu reușesc să impresioneze foarte mult. Adevărul este că la acest preț câteva compromisuri sunt inevitabile, nu-i așa?

Ce oferă Daewoo L32R640CTE și mi-a plăcut?

Dacă ai citit și alte review-uri ale mele atunci știi cu siguranță că nu sunt deloc ușor de mulțumit, dar atunci când vine vorba de modele ieftine parcă sunt puțin mai indulgent (precizez că doar atunci când prețul raportat la specificații este unul excelent – vezi televizorul LED Samsung 32J4100). În cazul lui Daewoo L32R640CTE mi-au plăcut foarte multe, chiar dacă nu a reușit să exceleze la vreun capitol, dar în același timp au fost și câteva elemente unde consider că s-ar fi putut mai bine.

Horizon 22HL719F - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Îmi place de exemplu faptul că la un preț de sub 800 lei (televizorul are parte de o promoție specială) primim un ecran cu diagonala de 81 de centimetri, ceea ce face din acest televizor o soluție bună pentru un dormitor, dar și pentru o sufragerie de dimensiuni mai mici sau chiar medii. Unghiul de vizibilitate este și el unul suficient de larg (fiind de 176 de grade).

Tot pe partea de imagine apreciez faptul că ne oferă tehnologiile Meta Genuine Digital Image + Engle, cele care aduc îmbunătățiri în special prin reducerea zgomotului de imagine, dar și oferirea unei rate de refresh de 120Hz, alături de niște culori mai realiste.Daewoo L32R640CTE (3)

Ce nu mi-a plăcut la Daewoo L32R640CTE

Un lucru care nu mi-a plăcut deloc la televizorul Daewoo L32R640CTE este faptul că, din nou, nu avem parte de un sistem de sunet mai decent, care să ofere o calitate mai bună pe partea de audio. Dacă ții minte de fiecare dată am spus că sunetul, alături de imagine, reprezintă cele două caracteristici esențiale ale unui televizor, unde este bine să ofere cât mai multă calitate.

Cât de bine stă pe partea de conectivitate?

Aici Daewoo L32R640CTE stă bine, televizorul având de oferind cei mai importanți conectori de care un consumator obișnuit are nevoie. La fel ca și modelul Sharp LC-40CFE5100E, subiectul acestui review pune la dispoziție un număr de trei porturi HDMI, fiind cu mult peste alte televizoare ieftine la acest capitol (aici primește din partea mea un mare plus). Lista cu conectori o completează intrarea USB 2.0, cea component, precum și intrarea Scart (RGB), nelipsind din ecuație nici funcția MHL. Avem așadar destul de multe opțiuni prin care să extindem capabilitățile acestui televizor.

Primim de asemenea și un tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C, pentru a ne putea bucura de posturile TV preferate la o calitate ridicată (televiziunea digitală și HD), precum și compatibilitate CI+, astfel încțât, pentru a avea acces la acele posturi TV codate să nu mai avem nevoie de un decodor extern care să ocupe spațiu suplimentar. Tot ce va trebui să faci va fi să introduci CAM-ul cu cartela Smart în televizor.

Daca comerciantul emag nu te multumeste, atunci poti incerca sa cumperi de la elefant.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor raportată la preț  lipsa rezoluție Full HD
 player-ul multimedia integrat
 tuner digital + compatibilitate CI+
Pentru cei care nu știu, precizez că Daewoo este o companie destul de serioasă atuni când vine vorba de satisfacerea cerințelor consumatorilor, punând accent în special pe acea categorie de produse de buget, fiind conștientă de faptul că majoritatea cumpărătorilor sunt în căutare de așa ceva. Astăzi o să vorbesc puțin despre un televizor ieftin recent apărut pe piață, mai exact anul trecut, fiind vorba despre Daewoo L32R640CTE, care a reușit performanța să îmi ofere un gust plăcut încă din ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61