Televizoare Full HD

Gama de televizoare Full HD este cea mai prezentă și cumpărată de pe piață, cererea fiind una mult mai mare decât în cazul gamei de televizoare UHD (care încă sunt la început de drum). Motivul este în mare parte reprezentat de prețul mult mai mic în favoarea acestora. Rezoluția de pe aceste televizoare Full HD (sau 1080p) înseamnă că numărul pixelilor este de 1920×1080, deci calitatea imaginilor redata de aceste televizoare Full HD este una mult mai mare decât în cazul rezoluției standard (SD – Standard Definition), care este de 720×480 pixeli, precum și decât în cazul celei HD-Ready (720p - 1280×720 pixeli). De asemenea, trebuie făcută distincția între 1080p si 1080i, unde 1080 se referă la numărul de linii care sunt afișate pe orizontală, iar „p” de la termenul de progressive scanning (adică afișarea imaginii se face linie cu linie până la terminarea cadrului), respectiv „i” care vine de la termenul de interlace scanning (în sensul că fiecare cadru al filmării este format din alte două cadre care sunt suprapuse, acestea fiind de 1920×540 pixeli fiecare).

Dacă v-ați hotărăt să achiziționați unul dintre aceste televizoare FHD de ultimă generație, cel mai recomandat este să luați unul FullHD (și nu HD Ready), deoarece diferența de preț dintre cele două standarde de televizoare este una nesemnificativă, în schimb diferența calității imaginilor este vizibilă (în special în cazul diagonalelor mai mari). Conținutul FullHD este omniprezent pe acest tip de televizoare, majoritatea filmelor și serialelor, precum și multe posturi TV fiind transmise la această rezoluție. Rezoluția înaltă la aceste televizoare FHD asigură cea mai bună experiență de vizionare, claritatea și calitatea imaginilor fiind una extrem de bună, culorile vii și reale, astfel încât se te poți bucura de emisiunea sau filmul preferat exact așa cum trebuie. În cazul în care ești un mare fan al fotbalului, atunci aceste televizoare ți se potrivesc perfect (în special dacă optezi pentru unul cu diagonala mai mare și cu modul Fotbal inclus pe televizoare) reproducerea atmosferei din tribune și de pe teren fiind excelentă. Acest lucru este valabil și în cazul cinefililor, experiența cinematografică fiind una de neegalat (asta dacă nu comparăm cu televizoare UHD, care sunt superioare din acest punct de vedere).

Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61