Horizon 22HL719F - Review TV LED Full HD de buget

Horizon 22HL719F
OFERTĂ Horizon 22HL719F

Horizon 22HL719F este un televizor de buget care îți aduce imagini la rezoluție Full HD fără ca tu să fii nevoit să scoți o sumă foarte mare de bani din buzunar. Cumpără-l chiar acum!

8.2

Cu siguranță îți dorești să poți cumpăra un televizor care să fie capabil să redea imagini la o rezoluție Full HD, dar care să nu te oblice să scoți din buzunar o sumă foarte mare de bani, nu-i așa? Din acest motiv m-am gândit să îți prezint review-ul lui Horizon 22HL719F, un televizor care are de oferit destul de multe, la un preț excelent.

Acest televizor nu este neapărat unul care să rupă gura târgului, dar trebuie recunoscut faptul că la o astfel de sumă de bani oferta pe care ne-o pune la dispoziție Horizon 22HL719F este una atrăgătoare, unul dintre marile puncte de atracție fiind reprezentate de capabilitățile acestuia de a livra imagini la o rezoluție Full HD, deci de 1920 x 1080 pixeli.

Cât de clare sunt imaginile oferite de Horizon 22HL719F?

Noi spunem că sunt suficient de clare (chiar dacă, la unele capitole, nu se ridică la standardele oferite de televizoarele Samsung), Horizon 22HL719F fiind destul de atrăgător din acest punct de vedere dacă ne raportăm la costul total al achiziției, fiind destul de puține televizoarele care pot oferi o rezoluție Full HD la această sumă de bani (dacă ai citit și celelalte articole de pe site, sunt convins că ai observat că marea majoritate a televizoarelor din această categorie de preț sunt unele HD Ready).

Horizon 22HL719F - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Tot pe partea de imagine apreciem că primim un contrast nativ care are o valoare de 3000:1 (chiar dacă, în practică, nivelurile contrastului nu sunt unele care să impresioneze foarte mult), iar din punct de vedere al tipului de display, suntem în fața unuia cu iluminare Edge LED (deci LED-urile sunt situate pe marginile ecranului). Ca tehnologii nu sunt foarte multe lucruri de spus, fiind prezentă doar caracteristica superioară Clear Motion Rate 100, care în cea mai mare parte a timpului face o treabă bună când vine vorba de redarea unor mișcări rapide clare și fluide, chiar dacă în unele momente își arată limitele. Este bine totuși de știut că performanțele sunt unele peste cele oferite de alte modele de buget.

Horizon 22HL719F (3)

După cum poți observa în imaginea de mai sus, Horizon 22HL719F vine cu un aspect standard pentru un televizor LED ieftin (alte modele poți găsi la noi pe site), aici neieșind foarte mult în evidență. Precizăm faptul că dă impresia că ar avea o construcție solidă, chiar dacă acesta cântărește doar 3 kilograme (la niște dimensiuni de 516 x 352 x 134 mm – aici fiind inclus și stand-ul). Evidențiem faptul că ecranul are o diagonală de 56 de centimetri, ceea ce face din Horizon 22HL719F un televizor perfect pentru bucătărie sau un dormitor mai micuț.

Cum se descurcă difuzoarele lui Horizon 22HL719F?

 

Horizon 22HL719F (1)

Date fiind dimensiunile reduse ale lui Horizon 22HL719F este de la sine înțeles faptul că nu putem avea foarte multe pretenții de la acesta. În echiparea televizorului se află un sistem audio de tip Nicam A2 stereo, acesta fiind compus din niște difuzoare care au o putere de 2.5 W fiecare, destul de decente atâta timp cât vom utilizat acest TV în niște încăperi mai mici, în această situație puterea difuzoarelor fiind una acceptabilă. Este de apreciat faptul că întâlnim tehnologia Dolby Digital Plus aici.

Din punct de vedere al conectivității Horizon 22HL719F stă bine, oferind un set complet de conectori, chiar dacă doar câte unul din fiecare. Așadar, televizorul dispune de o intrare PC (de tip D-sub 15 pini), port USB de tip 2.0, port HDMI, intrare Scart (RGB), un minijack pentru căști, precum și un tuner digital DVB-T, DVB-C, fiind de asemenea compatibil CI+, lucru care este în avantajul tău, deoarece acesta îți va permite să te poți bucura de canalele TV preferate la cea mai bună calitate, fiindu-ți garantat accesul la standardul digital și HD al televiziunii fără a mai avea nevoie de un decodor.

Ce părere au cumpărătorii despre Horizon 22HL719F?

Dacă aruncăm o privire peste notele acordate de către cumpărătorii de pe eMAG putem observa că Horizon 22HL719F se bucură de suficient de multe recenzii pozitive, marea majoritate a acestora fiind mai mult decât mulțumiți de performanțele televizorului. Acest lucru nu reprezintă decât un motiv în plus să-i acorzi o șansă lui Horizon 22HL719F, un foarte bun televizor de buget.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  la acest preț nimic
 player-ul multimedia integrat
 tuner digital și compatibilitate CI+
Cu siguranță îți dorești să poți cumpăra un televizor care să fie capabil să redea imagini la o rezoluție Full HD, dar care să nu te oblice să scoți din buzunar o sumă foarte mare de bani, nu-i așa? Din acest motiv m-am gândit să îți prezint review-ul lui Horizon 22HL719F, un televizor care are de oferit destul de multe, la un preț excelent. Acest televizor nu este neapărat unul care să rupă gura târgului, dar trebuie recunoscut faptul că la o astfel de sumă de bani oferta pe care ne-o pune ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

2 Comentarii
  1. Raspunde Marius

    Utile informatii care m-au ajutat mai mult decat comentariile in contradictoriu

  2. Raspunde GEMMA

    NU STIU CUM SE SETEAZA SUBTITRAREA; VREAU SA SE SETEZE AUTOMAT;VA ROG SA MA AJUTATI DACA STITI; MULTUMESC

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61