Horizon 24HL719H - Review, pret si pareri

Horizon 24HL719H
OFERTĂ Horizon 24HL719H

Horizon 24HL719H este un televizor de buget, care vine la un preț accesibil oferind în același timp posibilitatea de a urmări programele digitale și HD. Cumpără-l chiar acum la cel mai bun preț posibil!

7.8

Horizon 24HL719HAstăzi am ales să aduc în discuție un nou televizor de la Horizon, deoarece în ultima perioadă cam toate modelele acestora au reușit să îmi lase o impresie plăcută (spun în ultima perioadă deoarece primele televizoare ale companiei nu au fost capabilă să mă impresioneze precum o fac cele din noua generație.)

Astăzi o să îți vorbesc puțin despre televizorul Horizon 24HL719H, un model care se adresează în primul rând celor care sunt în căutarea unui TV LED pentru bucătărie (poți găsi aici un top al televizoarelor – printre care se numără și alte câteva modele pentru bucătărie mai mult decât interesante).

Horizon 24HL719H oferă un plus de valoare chiar și în ceea ce privește aspectul exterior al televizorului, deoarece arată chiar drăguț pot spune, cu acest design pe care îl adoptă majoritatea modelelor celor de la Horizon. Din profil arată de asemenea bine, chira dacă nu este unul dintre cele mai subțiri televizoare pe care am avut ocazia să le testez. Până la urmă, dat fiind faptul că este un model ieftin pot spune că stă chiar excelent la capitolul design, față de alte TV-uri LED.

Ce părere am despre specificațiile lui Horizon 24HL719H?

Este de la sine înțeles faptul că la această sumă de bani o să am o abordare diferită față de cea de la televizoarele din gama premium, deoarece este imposibil să ai aceleași pretenții de la un televizor care costă sub 600 lei, la fel ca în cazul unui televizor de peste 2000 lei. Dacă ne raportăm la preț, putem spune că Horizon 24HL719H este un TV bun, care oferă destul de multe pentru a fi capabil să ne permită să ne putem bucura de divertisment de calitate.

Horizon 24HL719H - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Am spus că am o părere bună legată de specificațiile lui Horizon 24HL719H. Totuși, care sunt acestea? Ei bine, acest televizor este construit în jurul unui display cu diagonala de 61 de centimetri (după cum am precizat și la început – este un TV LED perfect pentru bucătărie sau un dormitor mai micuț), iar rezoluția pe care o poate afișa este un HD, așadar de 1366 x 768 pixeli. Desigur, ar fi fost de preferat aici una Full HD, dat fiind faptul că deja suntem în anul 2016, dar la asemenea dimensiuni nu s-a simți chiar foarte mult diferențele.Horizon 24HL719H (4)

Pe partea de sunet este bine de știut faptul că Horizon 24HL719H  nu excelează, venind cu un sistem audio de tip Nicam Stereo 2 x 2.5 W (deci cu două difuzoare de 2.5 W fiecare) care nu este capabil să livreze o experiență audio satisfăcătoare, chiar dacă dispune de tehnologia Dolby Digital Plus. Totuși, pentru un televizor de buget nu prea poți cere mai mult de atât, fiind știut faptul că foarte greu o să găsești modele ieftine care să stea bine la acest capitol.

Horizon 24HL719H (3)Ce mai oferă Horizon 24HL719H?

Acest televizor al celor de la Horizon este unul care îți permite să ai acces la televiziunea digitală și HD datorită faptului că este echipat cu un tuner digital DVB-C, DVB-T și este de asemenea compatibil CI+.

Ce înseamnă acest lucru? Faptul că o să poți urmări emisiunea preferată la cea mai bună calitate posibilă, iar acest lucru este posibil fără a mai avea nevoie de acel decodor extern, pe care îl primești de la operatorul de cablu în momentul în care îți dorești să ai acces la pachetul digital. Așadar, este mult mai practic și mai ușor acum să te poți bucura de ceea ce îți place!

Un alt lucru care îmi place la Horizon 24HL719H este că are un meniu prietenos cu utilizatorul, precum și o multitudine de posibilități pe partea de coenctivitate, unde întâlnim toți conectorii importanți de care avem nevoie, fie ei HDMI, VGA, USB, Scart, RCS sau alții.

Este un televizor pe care îl recomand?

Da, Horizon 24HL719H este un televizor pe care îl recomand celor care nu sunt foarte pretențioși și celor care nu au la dispoziție un buget mai generos pentru a cumpăra un televizor mai performant. Chiar și așa, pentru o bucătărie, Horizon 24HL719H este un televizor mai mult decât bun, deoarece, hai să fim serioși, nu ai nevoie de cel mai nou, din punct de vedere tehnologic, televizor pentru o bucătărie.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  sunetul de slabă calitate
 player-ul multimedia integrat
 tuner digital + slot CI+
Astăzi am ales să aduc în discuție un nou televizor de la Horizon, deoarece în ultima perioadă cam toate modelele acestora au reușit să îmi lase o impresie plăcută (spun în ultima perioadă deoarece primele televizoare ale companiei nu au fost capabilă să mă impresioneze precum o fac cele din noua generație.) Astăzi o să îți vorbesc puțin despre televizorul Horizon 24HL719H, un model care se adresează în primul rând celor care sunt în căutarea unui TV LED pentru bucătărie (poți găsi aici un ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !