Horizon 40HL910U - Review TV LED Smart și ULTRA HD 4K

Horizon 40HL910U
OFERTĂ Horizon 40HL910U

Horizon 40HL910U este unul dintre cele mai ieftine televizoare 4K pe care le poți cumpăra în momentul de față din România, așadar profită chiar acum de această ofertă!

8.5

Nu sunt foarte multe televizoare de la Horizon care să reușească să ofere ceea ce poate Horizon 40HL910U, modelul de față fiind, fără doar și poate, unul dintre cele mai reușite modele ale companiei, prin faptul că ne oferă unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț, alături de  un design cât se poate de elegant, dar și specificații excelente raportate la preț, despre care vom discuta mai pe larg în cadrul acestui review pe care ți-l oferim.

O să începem prin a-i lăuda pe cei de la Horizon pentru faptul că nu s-au lăsat duși de val axându-se numai pe capacitățile acestui televizor, ci au ales să pună accent și în ceea ce privește aspectul (putem chiar spune că în unele privințe egalează unele modele de televizoare Samsung, ceea ce este o reușită, din punctul meu de vedere).

Imaginea 4K la Horizon 40HL910U se ridică la nivelul așteptărilor?

Desigur! Putem spune că am rămas plăcut surprins în momentul în care am accesat conținut 4K nativ, Horizon 40HL910U reușind să impresioneze foarte mult în ceea ce privește nivelul de detalii oferit, dar și a gamei de culori foarte largi pe care o poate oferi, alături de un nivel al contrastului care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Precizez că de conținutul 4K m-am putut bucura prin intermediul Netflix (care are un portofoliu destul de bogat pentru țara noastră), dar și prin intermediul platformei YouTube.

Acest lucru este și caracteristica pe care o apreciem cel mai mult la televizorul Horizon 40HL910U, faptul că ne poate bucura cu imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, cu un aspect standard de 16:9, dar si un display de tip Direct LED care are diagonala de 102 centimetri, care, deși ca dimensiuni este destul de redus pentru a putea profita la maxim de pe urma rezoluției Ultra HD 4K, diferențele sunt clare și într-un sens pozitiv.

Horizon 40HL910U - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Bineînțeles beneficiem și de Clear Motion Engine, un standard care, în funcție de valoarea sa, ne spune cât de bine se descurcă televizorul atunci când vine vorba de redarea de imagini rapide (adică acele scene care sunt specifice filmelor de acțiune). Din acest punct de vedere Horizon 40HL910U stă foarte bine, iar de această lucru nu sunt doar eu convins, ci și alte persoane care au avut ocazia să îl testeze..

res_9364bd487ccce3399f85048110aeeb36_fullHorizon 40HL910U este bun și pe partea de sunet!

Da, vine cu un sistem de sunet standard, dar mă bucur de faptul că este destul de bine optimizat, astfel încât să avem parte de o experiență acustică cât mai bună, pentru a veni perfect în completarea imaginilor atrăgătoare și de calitate oferite de ecranul televizorului. Dacă vrei să știi mai exact la ce sistem de sunet mă refer, îți spun că este vorba de unul de tip Nicam Stereo, el fiind compus din două difuzoare de 10 W fiecare, ajutate fiind de tehnologia Dolby Digital Plus, pe care am început să o întâlnim din ce în ce mai mult la noile televizoare lansate pe piață.

De faptul că avem parte de un sunet de calitate nu o spun doar eu, ci și cei care au ales să îți exprime opiniile pe site-urile magazinelor de unde au cumpărat televizorul Horizon 40HL910U. Așadar, după cum cred că ți-ai dat deja seama, Horizon 40HL910U este un televizor capabil să ne ofere o experiență cinematografică perfectă, deoarece pe lângă imagini de calitate primim și un sunet pe măsura așteptărilor.

Cum se descurcă televizorul pe partea de Smart?

La Horizon 40HL910U este de apreciat faptul că, pe lângă toate cele menționate mai sus, acesta este și un Smart TV (la fel ca modelul Sony 65X8509C), iar perofmanțele sale aici sunt unele decente, capaibilitățile sale fiind susținute de un procesor suficient de puternic pentru a permite o experiență de utilizare plăcută, în cadrul căreia să nu ne lovim foarte des de acel lag enervant întâlnit la alte modele ieftine. După cum am precizat deja pe la începutul acestui review, am urmărit seriale la rezoluție 4K fără nici cea mai mică problemă prin intermediul serviciului de streaming Netflix, cel pe care ti-l recomand și ție.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  la acest preț nimic
 este un televizor inteligent
 prețul excelent și design-ul atrăgător
Nu sunt foarte multe televizoare de la Horizon care să reușească să ofere ceea ce poate Horizon 40HL910U, modelul de față fiind, fără doar și poate, unul dintre cele mai reușite modele ale companiei, prin faptul că ne oferă unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț, alături de  un design cât se poate de elegant, dar și specificații excelente raportate la preț, despre care vom discuta mai pe larg în cadrul acestui review pe care ți-l oferim. O să începem prin a-i lăuda pe cei de la ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61