Televizoare HORIZON

Aceasta este o marcă de televizoare care este distribuită în România de compania Asesoft Distribution, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piața locală. Lansată în anul 2002, compania a înregistrat rezultate destul de bune pe piața locală, în special prin monitoarele și televizoarele cu o diagonală nu foarte mare, acestea fiind căutate în special pentru prețul scăzut și accesibil. Modelele de televizoare Horizon au în general un preț prietenos, facilitând accesul tuturor categoriilor de consumatori la ultimele tehnologii, în special cumpărătorilor cu un buget limitat. Calitatea acestor televizoare Horizon este una bună, cu un raport calitate-preț care mă îndeamnă să vi le recomand.

Nu putem spune că există foarte mari diferențe calitative între modelele de televizoare Horizon și ale celelalte brand-uri consacrate în privința imaginii redate – bineînțeles, un ochi experimentat și pretențios va sesiza imediat minusurile, însă raportat la prețul accesibil merită achiziționat. Imaginile sunt de calitate, culorile sunt vii, contrastul este unul bun, iar pe partea de audio acestea se descurcă la fel de bine ca alte televizoare, oferind o experiență plăcută. De asemenea, aceste televizoare Horizon se descurcă bine chiar și în redarea scenelor cu mișcări rapide, neclaritățile fiind minime, iar mișcările fluide. Dacă ai un buget mai mic asta nu înseamnă că nu te poți bucura la maxim de ultimele tehnologii. Producatorul îți pune la dispoziție televizoare perfecte pentru fiecare în funție de cerințele sale. Puteți alege televizoare simple, dar capabile să redea conținut FullHD, precum și televizoare inteligente, care îți permit să accesezi conținutul online disponibil, precum clipurile de pe YouTube sau alte servicii de streaming, rețelele de socializare și multe altele.

Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61