LG 32LB550B - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Modelul 32LB550B este un televizor basic, creat special pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie în materie de televiziune și entertainment fără a te face să bagi foarte adânc mâna în buzunar.

La momentul în care scriu acest articol, modelul este unul dintre cele mai accesibile de pe piața din România, oferind și un raport calitate/preț foarte bun. De altfel, brand-ul LG nu poate oferi altceva decât calitate, așa-i?

LG 32LB550B

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 32LB550B este un televizor LED și HD, lansat pe piață anul trecut, acesta fiind creat special pentru cei care au nevoie de un televizor cu o diagonală nu foarte mare, dar nici foarte mică, fiind perfect pentru aproape toate tipurile de încăperi.

Prețul acestuia este unul care nu mai face loc de comentarii, în special dacă ținem cont de brand și de calitatea pe care o oferă acesta televizoarelor sale.

LG 32LB550B are o diagonală de 81 cm și rezoluție HD (1366 x 768 pixeli), iar aspectul imaginii este de 16:9. Printre caracteristicile superioare de imagini pe care le găsim la acest model se numără: MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Wizard III și Dolby Digital. Daca vreti un model cu Full HD vedeti aici.

Specificații bune la un preț de invidiat!

Putem spune că acest model de televizor are specificații decente, care sunt capabile să vă ofere o experiență de vizionare foarte bună, fiind ideal pentru cei care doresc să facă saltul de la bătrânul televizor cu tub catodic fără să cheltuiească foarte mulți bani.

În plus, din testele noastre am observat că se descurcă foarte bine atunci când vine vorba de reprezentarea scenelor întunecate, iar scenele cu mișcări rapide nu suferă de un blur foarte accentuat. Triple XD Engine a celor de la LG face o treabă excelentă, imaginile sunt clare, iar culorile naturale și vii asigură o vizionare relaxantă.

Un alt lucru care îl recomandă este ecranul IPS rezistent la șocuri, cu unghi larg de vizualizare, contrastul fiind perfect indiferent din ce unghi privim la televizor. Trebuie să știți că această tehnologie IPS reușește să reducă acel efect de distorsionarare a culorii. De asemenea, indiferent de unghiul de vizionare, culorile au aceeași consistență.

Poți urmări filmele preferate direct de pe un stick USB!

Player-ul multimedia integrat este capabil să redea cele mai populare formate de fișiere, fiind ideal pentru a viziona un film sau serialul tău preferat direct de pe un stick USB sau hard disk extern. Un alt element care mai mult ca sigur te va bucura este prezența funcției LG Time Machine care vă permite înregistrarea emisiunilor preferate, astfel încât să le poți urmări exact atunci când tu ai timp. Puteți chiar înregistra meciurile de fotbal și să puneți pe pauză sau să derulați înapoi pentru a revedea o fază. Perfect, așa-i?

Și pentru că sunt mulți care-și pun problema consumului electric al unui astfel de televizor, trebuie să vă spun că acesta are un consum de doar 37 W. Dispune și de o funcție de economisire inteligentă a energiei. Aceasta limitează consumul de energie prin controlarea iluminării LED.

LG 32LB550B (4)

Singurul minus al lui LG 32LB550B este reprezentat de lipsa rezoluției FullHD (1920 x 1080), televizorul având doar o rezoluție de 1366 x 768 (HD Ready). Sincer, deși o rezoluție FullHD la această diagonală s-ar fi simțit din punct de vedere calitativ, nu putem spune că am fost dezamăgiți. Din contră. Calitatea imaginilor este una bună, iar raportat la preț, putem spune că este un must-buy.

Conectivitatea televizorului LG 32LB550B este asigurată de un port HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component și o ieșire audio digitală (optică). De asemenea, dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C, ceea ce înseamnă că puteți urmări posturile digitale și HD, precum și asculta posturile de radio disponibile gratuit.

LG 32LB550B (1)

Dacă doriți și accesul la canalele codate (de exemplu HBO, Cinemax, Digi Film etc.) atunci puteți folosi slot-ul CI+ prezent pe acest TV, unde trebuie să introduceți CAM-ul împreună cu cartela Smart primită de la operatorul de cablu. Un lucru extrem de util, ținând cont că nu mai este nevoie să folosim acele decodoare externe care nu fac altceva decât să ocupe spațiu în plus.

CONCLUZII

LG 32LB550B este un televizor care vine cu un raport calitate/preț bun, oferind calitate la un preț mic. S-a descurcat foarte bine și pot spune că merită luat în considerare. În plus, are un design modern și care îl scoate în evidență.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginii  lipsa rezoluției FullHD
 player-ul multimedia integrat
 funcția Time Machine
 prețul
Modelul 32LB550B este un televizor basic, creat special pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie în materie de televiziune și entertainment fără a te face să bagi foarte adânc mâna în buzunar. La momentul în care scriu acest articol, modelul este unul dintre cele mai accesibile de pe piața din România, oferind și un raport calitate/preț foarte bun. De altfel, brand-ul LG nu poate oferi altceva decât calitate, așa-i? Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Pret
8.5
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61