LG 32LB5610 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Cel mai recent televizor care a trecut pragul redacției noastre este LG 32LB5610, un model care reușește să te impresioneze prin uimitorul raport calitate-preț. Este chiar foarte ieftin!

Spun acest lucru deoarece, la o sumă foarte mică de bani, primim o calitate înaltă a imaginii, sunetului și chiar a construției televizorului, materialele nedând impresia de plastic ieftin. Citiți mai jos întreg review-ul și o să vedeți exact la ce capitole excelează LG 32LB5610.

LG 32LB5610

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep să vă vorbesc despre primul lucru pe care îl observăm la un televizor, mai exact fiind vorba despre design.

LG 32LB5610 vine cu un aspect foarte plăcut ochiului, care dă impresia de televizor modern (așa și este), iar culoarea gri și rama îngustă care încadrează ecranul îl fac un produs deosebit de elegant, care se potrivește perfect oricărei încăperi.

Acest model are în dotarea sa un ecran IPS cu diagonala de 80 cm, așadar nici prea mică, nici faorte mare, care-l face perfect pentru living-urile de dimensiuni medii.

Rezoluția maximă a televizorului este de 1920 x 1080 pixeli, deci Full HD, iar aspectul imaginii este cel standard pentru acest tip de TV, mai exact de 16:9.

Televizorul LG 32LB5610 se laudă cu mai multe caracteristici superioare de imagine, precum MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White, Picture Wizard III sau Real Cinema 24p, acestea având un rol determinant în redarea cât mai perfectă a imaginilor.

Din testele la care l-am supus, a reușit să iasă eroic, livrând unele dintre cele mai bune imagini pentru categoria sa de preț. Pot spune că dacă ești pe un buget limitat, atunci LG 32LB5610 este alegerea perfectă, reușind să satisfacă perfect nevoile unui adevărat cinefil.

Ca o paranteză, un alt model de calitate și la un preț excelent este televizorul Samsung 32H5303, care vine în plus cu funcții inteligente.

LG 32LB5610 este televizorul perfect pentru tine și familia ta!

Ungiul de vizualizare este și el unul larg, astfel încât serile petrecute în familie să fie perfecte, orice membru, indiferent de unghiul din care privește, având parte de aceleași imagini de înaltă calitate, fără nici măcar o urmă de deformare a imaginii sau culorii. Am precizat că LG 32LB5610 are și un contrast foarte bun?

LG 32LB5610 (2)

În cele 5 zile cât l-am avut în posesie, am urmărit multe filme (în special de acțiune și horror) și mă declar mai mult decât mulțumit de performanțele lui. A reușit să redea perfect scenele de acțiune, imaginile redate rapid neavând urme vizibile de blur, iar negrul avea o profunzime foarte bună. Pur și simplu simți tensiunea în scenele întunecate (specifice genului horror) reușind să-ți ofere o experiență cinematografică de neuitat.

Imaginile excelente sunt completate foarte bine de sunetul puternic și clar, livrat de cele două difuzoare care au o putere de 10 W fiecare. În dotarea sa se află și tehnologii importante precum Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice II sau Wireless Sound Sync, totul pentru a avea parte de o experiență completă.

Player multimedia integrat! Înlocuitorul perfect pentru clasicul DVD Player.

Un alt lucru pe care-l apreciez foarte mult la televizorul LED LG 32LB5610 este player-ul multimedia integrat, care îți extinde practic posibilitățile de petrecere a timpului liber. Cum face acest lucru? Simplu. Ai acces foarte ușor la o gamă largă de conșinut multimedia direct de pe un stick usb sau de pe un hard disk extern. Acum nu trebuie să-ți mai faci griji știind că trebuie să achiziționezi un DVD Player care costă și acele destul de mult.

LG 32LB5610 (3)

Am testat mai multe formate de fișiere, inclusiv cele .mkv la 1080p, și le-a redat pe toate fără nici cea mai mică problemă. Mi se pare uimitor faptul că este capabil de acest lucru ținând cont că este un televizor de buget, nu unul din gama de mijloc sau premium.

Per total mă pot declara mai mult decât mulțumit de ceea ce a avut de oferit LG 32LB5610, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, deoarece vă pot recomanda celor care nu dispuneți de un buget foarte generos un model care merită toate laudele.

Pe partea de conectivitate avem parte de același tratament, în sensul că ni se pun la dispoziție toate opțiunile de bază, inclusiv două porturi HDMI, un port USB 2.0, tuner digital DVB-T, DVB-C și un slot CI+

CONCLUZII

LG 32LB5610 reprezintă o achiziție foarte bună, reușind să satisfacă pofta de conținut multimedia chiar și celor mai pretențioși dintre noi, totul la un sufer preț. Vă pot garanta că nu o să regretați nici o clipă faptul că mi-ați ascultat sfatul și ați intrat în posesia acestui model.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 pretul
Cel mai recent televizor care a trecut pragul redacției noastre este LG 32LB5610, un model care reușește să te impresioneze prin uimitorul raport calitate-preț. Este chiar foarte ieftin! Spun acest lucru deoarece, la o sumă foarte mică de bani, primim o calitate înaltă a imaginii, sunetului și chiar a construției televizorului, materialele nedând impresia de plastic ieftin. Citiți mai jos întreg review-ul și o să vedeți exact la ce capitole excelează LG 32LB5610. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61