LG 32LB580B - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.5

Cred că acest model al sud-coreenilor este printre cele mai ieftine televizoare inteligente de pe piața de la noi, venind cu un preț excelent pentru un astfel de televizor.

LG 32LB580B vine cu un raport calitate preț foarte bun, oferindu-ți tehnologia Smart la cel mai mic preț, astfel încât indiferent de bugetul de care dispui tu să te poți bucura la maxim de divertismentul de calitate.

LG 32LB580B

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul sud-coreenilor dispune de un ecran IPS cu diagonala de 81 cm, așadar una nici foarte mare, dar nici foarte mică, fiind perfectă pentru încăperile mai mici și nu numai.

LG 32LB580B face parte din gama de televizoare a anului 2014, iar ecranul tip IPS asigură un unghi de vizualizare foarte bun, calitatea imaginilor rămânând aceeași, indiferent de unghiul din care privim.

De asemenea, tehnologia IPS, pe care o regăsim pe foarte multe televizoare și alte dispozitive, este recunoscută pentru culorile consistente și contrastul excelent pe care le afișează, reducând efectul de distorsionare a culorii la schimbarea unghiului de vizualizare.

Diagonala este completată de rezoluția HD (1366 x 768) pe care acesta o suportă, așadar televizorul nu este unul FullHD, ci doar HDReady. Însă la acești bani nu cred că reprezintă o foarte mare problemă, fiind foarte greu ca un astfel de televizor Smart, la prețul listat, să beneficieze și de rezoluție Full HD.

CULORI VII ȘI IMAGINI CLARE PENTRU EXPERIENȚE REALE!

Printre caracteristicile superioare de imagine, care joacă un rol important în calitatea imaginilor redate, se numără: Triple XD Engine, MCI 100, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White, Picture Wizard III și Real Cinema 24p.

LG 32LB580B (3)

Triple XD Engine este o tehnologie a celor de la LG, care se ocupă cu oferirea unor culori excelente, precum și un contrast și o claritate foarte bună a imaginilor. Așadar, te poți bucura la maxim de filmele și serialele tale preferate.

Noi l-am supus la testele clasice, și anume vizionarea unui film și a unui meci de fotbal, pentru a ne face o idee despre cât de bine se descurcă LG 32LB580B la redarea negrului, precum și a scenelor cu imagini rapide. La scenele întunecate profunzimea negrului a fost destul de bună, cu toate că se putea mai bine, dar nu reprezintă o foarte mare problemă acest lucru. Luminozitatea și contrastul sunt foarte bune, iar lipsa rezoluție FullHD este aproape insesizabilă (doar dacă stăm foarte aproape de televizor se observă).

La redarea scenelor cu mișcare rapidă se descurcă bine, acestea fiind clare și fluide, blur-ul enervant fiind aproape inexistent. Nu putem spune că este pe picior de egalitate cu un televizor premium, dar se luptă de la egal la egal cu modelele ce mai există în categoria din care face parte.

Caracteristici Smart, la un preț Smart!

LG 32LB580B este un Smart TV, așadar dispune de un browser Web și conexiune la internet, astfel încât să putem naviga pe diferitele site-uri, accesa o gamă largă de conținut online și aplicații, precum și să accesăm rețelele de socializare preferate.

Partea de sunet este asigurată de două difuzoare care au o putere de 10 W LG 32LB580B (3)3fiecare, ajutate de următoarele tehnologii: Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice II și Wireless Sound Sync. Se descurcă foarte bine, oferind sunete clare și puternice, iar funcția Clear Voice II are grijă ca dialogurile să fie clare și audibile.

Televizorul are și nelipsitul player multimedia integrat, astfel încât să ai acces rapid la conținutul multimedia preferat, prin simpla conectare a unui stick usb sau a unui hard disk extern. Player-ul poate citi o gamă largă de fișiere, inclusiv subtitrările acestora (dacă este cazul).

Pe partea de conectivitate îmi place ce văd. La acești bani primim trei porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare SCART (RGB), una video composite și o intrare component. De asemenea, avem la dispoziție tuner-ul digital DVB-T, DVB-C și un slot CI+, pentru ca experiența să fie completă.

Acest model nu se lasă mai prejos nici pe partea estetică. Design-ul este unul plăcut, care dă impresia de televizor modern. Televizorul are dimensiuni cu stand de 732 x 481 x 207 mm și o greutate de 6.2 kilograme, așadar poate fi manevrat destul de ușor la nevoie.

CONCLUZII

LG 32LB580B reprezintă pentru categoria de televizoare ieftine o opțiune foarte bună, permițând accesul la caracteristicile Smart chiar și pentru cei care au un buget mai redus.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  lipsa rezoluției FullHD
 este un SmartTV
 design-ul
Cred că acest model al sud-coreenilor este printre cele mai ieftine televizoare inteligente de pe piața de la noi, venind cu un preț excelent pentru un astfel de televizor. LG 32LB580B vine cu un raport calitate preț foarte bun, oferindu-ți tehnologia Smart la cel mai mic preț, astfel încât indiferent de bugetul de care dispui tu să te poți bucura la maxim de divertismentul de calitate. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Televizorul ...

Pe scurt:

7.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61