LG 32LF510U - Review, pret si pareri

LG 32LF510U
OFERTĂ LG 32LF510U

Televizorul LG 32LF510U este unul care vine cu un design clasic pentru modelele sud-coreenilor de la LG, iar punctul forte al subiectului acestui review este diagonala de 80 cm și prețul.

7.2

LG 32LF510U este un televizor apărut destul de recent în peisaj, însă care nu prea reușește să iasă în evidență decât prin faptul că în denumirea sa se regăsește mențiunea de Game TV, iar despre acest aspect o să oferim mai multe detalii în cadrul acestui review. alături de parerile noastre.

Precizăm faptul că acesta vine cu un senzor Motion Eco, tehnologia aceasta fiind una care asigură un consum redus de energie prin reglarea luminozității în funcție de acțiunea ce se derulează pe ecran.

ORION PIF40-DLED-S
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din punct de vedere al design-ului LG 32LF510U nu reușește să iasă foarte mult în evidență, fiind unul comun televizoarelor LG.

Am spus chiar la începutul acestui review faptul că televizorul LG 32LF510U spre deosebire de alte modele (vezi LG 32LF630V) are în denumirea sa un termen din care reiese faptul că este un Game TV. De fapt acesta vine cu câteva jocuri preinstalate, însă vă putem spune că nu reprezintă un mare Wow, mai ales că prețul mi se pare puțin cam ridicat pentru ceea ce are de oferit modelul de față.

LG 32LF510U este un televizor creat în jurul unui ecran care are diagonala de 80 cm, fiind vorba despre un panel IPS LED LCD, iar acesta este capabil să redea imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9.

Găsim tehnologiile/caracteristicile superioare de imagine deja devenite un standard am putea spune pentru modelele companiei, iar aici ne referim la Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

Imaginile redate sunt de calitate!

Despre performanțele lui LG 32LF510U în ceea ce privește partea de imagine putem spune că suntem mulțumiți, cu toate că la această sumă de bani ne-am fi așteptat la ceva mai bun. Cel mai mare minus aici este reprezentat de absența rezoluției Full HD, care a început să fie întâlnită din ce în ce mai des pe noile televizoare lansate pe piață, unele chiar la un preț mai mic decât modelul de față.

LG 32LF510U (1)

Pe partea de sunet remarcăm faptul că sistemul audio stereo deși beneficiază de ajutorul tehnologiilor Dolby Digital, Virtual Surround și Clear Voice, nu reușește să țină pasul cu cel prezent pe alte modele, iar acest lucru se datorează în principal faptului că difuzoarele sunt unele care au o putere de doar 3 W. Aici trebuie să recunoaștem că se putea mult mai bine (se putea opta de exemplu pentru o putere de cel puțin 5 W, cu toate că ideal ar fi 10 W).

LG 32LF510U are dimensiuni de 734 x 474 x 71 mm fără a include suportul, în cazul acesta dimensiunile ajungând la 734 x 474 x 172 mm. Greutatea sa este de asemenea una destul de mică, și anume de doar 4.7 kilograme.

CONCLUZII

Pe final ca o concluzie trebuie să recunoaștem că suntem puțin dezamăgiți de ceea ce a avut de oferit LG 32LF510U, existând în acest moment alternative mult mai bune, iar unele dintre acestea având chiar un preț mult mai mic, ceea ce înseamnă de asemenea un raport calitate-preț excelent.

Deși s-a descurcat binișor la unele aspecte, nu recomandăm modelul acesta, ci mai degrabă îți recomandăm să îți îndrepți atenția spre televizorul Samsung 32J4100, superior acestuia.

 

PRO: CONTRA:
 ecranul IPS  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat  prețul mai ridicat decât în mod normal
 sistemul audio destul de slab
LG 32LF510U este un televizor apărut destul de recent în peisaj, însă care nu prea reușește să iasă în evidență decât prin faptul că în denumirea sa se regăsește mențiunea de Game TV, iar despre acest aspect o să oferim mai multe detalii în cadrul acestui review. alături de parerile noastre. Precizăm faptul că acesta vine cu un senzor Motion Eco, tehnologia aceasta fiind una care asigură un consum redus de energie prin reglarea luminozității în funcție de acțiunea ce se derulează pe ecran. ...

Pe scurt:

7.2 Scor Total
Calitate / Preț
6.5
Performanță
7
Design
8

4 Comentarii
 1. Raspunde andreea andre

  In review scrie ca are un pret ceva mai mare insa eu am prins o reducere atragatoare asa ca l-am cumparat. Chiar daca poate nu e chiar cel mai bun model de pe piata, vorbim totusi despre un televizor de care sunt multumita.

 2. Raspunde marian

  Si eu am gasit televizorul la reducere si cred ca are totusi niste specificatii bune, cel putin eu unul am o parere buna despre el.

  • Raspunde pintea florin

   adevaru e ca nu e zi fara ca sa gasesti un pret emag cat de cat ok. eu l-am luat acuma de black friday si sunt mai mult decat multumit de el. isi face treaba bine pentru banii astia si vad multe opinii bune despre el

   • Raspunde marian

    Da e plin internetul de oferte, nici nu mai merită să faci cumpărături clasice. Cel putin eu asta parere o am…

Spune-ti parerea !