LG 32LF580V - Review, pret si pareri

LG 32LF580V
OFERTĂ LG 32LF580V

Daca esti in cautarea unui televizor inteligent care să vină la un preț foarte accesibil atunci profită de oferta la care este disponibil noul LG 32LF580V!

8.3

Lansat foarte recent, LG 32LF580V îți sare în ajutor atunci când, după o zi obositoare la lucru, tot ce îți dorești este să te relaxezi în fotoliu urmârind serialul sau emisiunea ta preferată.

Ceea ce m-a atras cel mai mult la LG 32LF580V a fost faptul că l-am descoperit la un super preț în oferta unui mare magazin online de la noi, discount-ul aplicat fiind de 300 lei. Așadar, prin aceasta reducere televizorul cu preț inteligent devine o adevărată afacere.

LG 32LF580V
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Oamenii din spatele acestui brand LG au făcut întotdeauna o treabă excelentă în oferirea unor produse cu un raport calitate-preț excelent, iar televizorul LG 32LF580V nu face nici el excepție, acesta fiind și motivul pentru care am hotărât să vi-l prezint într-un scurt review.

LG 32LF580V este un televizor creat în jurul unui ecran cu diagonala de 80 de centimetri, care oferă unghiuri largi de vizualizare, un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție maximă a imaignii de 1920 x 1080 pixeli.

Aceste aspecte pe care vi le-am precizat mai sus reprezintă garanția faptului că vom avea parte de imagini cât se poate de clare, astfel încât să ne putem bucura la maxim de achiziția pe care tocmai am făcut-o.

În cazul lui LG 32LF580V nivelul contrastului este unul foarte bun, de calitate, iar scenele cu mișcări rapide au fost foarte bine redare, grație tehnologiilor aflate în dotarea acestuia.

Pentru cei puțin mai experiementați și interesați de partea tehnică, o să precizăm că printre tehnologiile cu care noul televizor LG 32LF580V a fost echipat se numără Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema. După cum puteți vedea, aceste caracteristici superioare sunt unele comune, prezente pe majoritatea televizoarelor alfate în această categorie, iar acest lucru înseamnă că fac o treabă excelentă.

Televizorul inteligent ne permite să avem acces la conținut online!

Ca o mică paranteză, trebuie precizat faptul că pentru unele persoane diagonala de doar 80 de centimetri poate reprezenta un minus, însă este important de reținut faptul că acesta vine de asemenea în variante cu ecranul de 106 sau 126 de centimetri, astfel încât putem alege după bunul plac și propriile nevoi.

Fiind un Smart TV, este de la sine înțeles faptul că LG 32LF580V ne permite să avem acces la internet, iar cu această ocazie putem accesa site-urile noastre preferate, să discutăm cu prietenii sau familia noastră prin intermediul rețelelor de socializare, dar și să urmărim o multitudine de alte tipuri de conținut multimedia, puse la dispoziție de YouTube sau alte servicii de streaming.LG 32LF580V (1)

Aici precizez faptul că LG 32LF580V a oferit o experiență foarte bună de utilizare, lag-ul lipsind, iar timpii de așteptare fiind reduși la minim. Aici se vede faptul că televizorul folosește un procesor puternic, iar soft-ul a fost foarte bine optimizat, la fel ca în cazul lui LG 47LB670V, despre care v-am vorbit de curând.

Dacă în ceea ce privește imaginea, în cazul lui LG 32LF580V totul este perfect, este de aplaudat faptul că producătorul a ținut cont de faptul că o experiență completă și perfectă are nevoie și de un sunet pe măsură.

Așadar, televizorul LG 32LF580V este dotat cu un sistem audio puternic, capabil să redea sunete clare, asemeni lui LG 50LF652V. Pe partea de sunet întâlnim două difuzoare de 10 W fiecare, precum și tehnologiile DTS, Dolby Digital și Clear Voice II.

CONCLUZII

LG 32LF580V reușește să ofere un nivel înalt al calității, venind cu un raport calitate-preț excelent, care face din acesta un excelent televizor de buget pentru cei care nu își permit achiziționarea unui model mai scump.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 pretul
Lansat foarte recent, LG 32LF580V îți sare în ajutor atunci când, după o zi obositoare la lucru, tot ce îți dorești este să te relaxezi în fotoliu urmârind serialul sau emisiunea ta preferată. Ceea ce m-a atras cel mai mult la LG 32LF580V a fost faptul că l-am descoperit la un super preț în oferta unui mare magazin online de la noi, discount-ul aplicat fiind de 300 lei. Așadar, prin aceasta reducere televizorul cu preț inteligent devine o adevărată afacere. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

5 Comentarii
  1. Raspunde florinel

    Dupa ce miam cumparat televizorul asta am ajuns la urmatoarea parere: cei de la LG fac cu siguranta cele mai bune televizoare, fara dar sau poate.

  2. Raspunde florinel

    probabil ca asa o fi, mi-am facut repede o parere… oricum ar fi, eu tot recomand acest model

Spune-ti parerea !