LG 32LF630V - Review, pret si pareri

LG 32LF630V
OFERTĂ LG 32LF630V

LG 32LF630V este un exclent televizor cu webOS, care merită toată atenția noastră datorită raportului calitate-preț excelent! Comandă-l chiar acum!

8.3

Dacă ești în căutarea unui televizor ieftin, atunci ai noroc de faptul că ai dat peste acest review al lui LG 32LF630V, modelul perfect pentru cei cu buget redus.

În plus, în acest moment în care scriu acest review LG 32LF630V este disponibil la o ofertă foarte interesantă, fiindu-i aplicată o reducere de 300 de lei. Un motiv în plus să-l achiziționăm, nu-i așa? Mai ales că la această sumă de bani primim un Smart TV ieftin, cu un raport calitate-preț excelent!

LG 32LF630V
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 32LF630V vine cu cel mai nou sistem de operare webOS 2.0, acesta fiind creat special de sud-coreeni pentru a oferi o interfață cât mai intuitivă, prietenoasă, astfel încât să fie foarte ușor de folosit chiar și de cei mai neexeprimentați când vine vorba de noile tehnologii.

În plus, o să fii încâ de la început luat în primire de prorpiul tău asistent personal, aici fiind vorba despre BeanBird care te va ajuta pas cu pas să-ți pui la punct televizorul proaspăt achiziționat.

Sunt convins că ați mai auzit de aceste funcții pe site-ul nostru, LG fiind un producător foarte apreciat de comunitatea noastră.

Ce o să apreciezi cel mai mult la LG 32LF630V nu este însă interfața și sistemul de operare al acestuia, ci performanțele sale foarte bune când vine vorba de redarea unor imagini de calitate și a unui sunet puternic și clar.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, nou lansatul televizor LG 32LF630V vine cu un ecran care are diagonala de 80 de centimetri și este capabil să afișeze o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind așadar un telveizor Full HD, asemeni lui Philips 32PFH4309.

Imagini de calitate pentru experiențe de calitate!

Pe partea de imagine găsim în dotarea lui LG 32LF630V mai multe tehnologii care să-l ajute să ofere cele mai bune imagini pentru gama sa de preț, iar aici intră Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p și Motion Eye Care.

Este de remarcat faptul că televizorul se descurcă excelent când vine vorba de redarea scenelor întunecate, oferind un negru destul de profund, iar în cazul scenelor de acțiune nu am observat un blur foarte enervant, deși la competițiile sportive acesta poate apărea unor.

LG 32LF630V (2)

Pe partea de sunet LG 32LF630V vine cu un sistem audio standard, care nu reușește să impresioneze foarte mult, acesta avâdn o putere de doar 5 W. Foarte puțin în opinia mea. Eu văd prezența unor difuzoare de minim 10 W un lucru fără de care nu ar trebui să fie lansate televizoarele.

Așadar, în cazul în care doriți un televizor care să vă ofere o experiență acustică de o calitate mult mai bună, vă sfătuiesc să vă îndreptați atenția spre Samsung 32H4000, care stă mult mai bine la acest capitol. Desigur, nu este un model lansat în anul 2015, însă vine la un preț și mai mic, ceea ce îl face și mult mai accesibil.

CONCLUZII

Datorită raportului calitate-preț foarte bun, recomandăm televizorul LG 32LF630V tuturor celor care își doresc un model lansat în acest an și venind așadar cu tehnologii noi sau îmbunătățite.

Un alt lucru care ne face să vi-l recomandăm este reducerea de preț la care poate fi achiziționat în această perioadă, noul preț fiind unul mult mai realist decât cel la care a fost lista pentru prima dată. Acest lucru este ceva normal, ținând cont de faptul că toate televizoarele nou lansate au un prim preț mult mai ridicat decât ar trebui în mod normal.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul audio
 este un Smart TV
 sistemul de operare
Dacă ești în căutarea unui televizor ieftin, atunci ai noroc de faptul că ai dat peste acest review al lui LG 32LF630V, modelul perfect pentru cei cu buget redus. În plus, în acest moment în care scriu acest review LG 32LF630V este disponibil la o ofertă foarte interesantă, fiindu-i aplicată o reducere de 300 de lei. Un motiv în plus să-l achiziționăm, nu-i așa? Mai ales că la această sumă de bani primim un Smart TV ieftin, cu un raport calitate-preț excelent! Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
8

5 Comentarii
 1. Raspunde emilia

  Calitatea este cuvantul care descrie cel mai bine acest televizor. Totusi daca ne uitam putin la specificatii, mai putem adauga si cuvantul performanta. Pe scurt, e un televizor bun, care aduna mereu numai pareri pozitive si care poate fi cumparat la un pret decent.

  • Raspunde alexandru

   Foarta frumoasa descrierea. Sunt si eu un posesor al televizorului din review dar parca nu il puteam descrie mai bine decat ai facut-o tu. Totusi, te citez si il recomand mai departe pentru performanta, pentru faptul ca am numai opinii bune dar si pentru faptul ca il poti gasi deseori la reducere.

   • Raspunde emilia

    Pai daca sunt atat de multumita, cum as putea sa nu il descriu asa? Am o parere atat de buna despre el incat in laud mereu, pe unde apuc.

    • alexandru

     Si eu l-am recomandat mereu cand a fost la oferta, tuturor prietenilor si nu numai. Chiar este o achizitie buna.

 2. Raspunde manuel

  Eu detin acest model de cateva zile si am numai cuvinte de lauda. Cel putin, pentru moment, nu am ce-i reprosa. Astea sunt insa detalii asa ca vi-l recomand si eu.

Spune-ti parerea !