LG 32LF650V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Îmi aduc și acum aminte despre primul televizor LG cu sistemul de operare webOS pe care l-am testat, acest lucru întâmplându-se în urmă cu mai multe luni.

Mai exact este vorba despre modelul 49lf630v al acestora și, deși mai „scârțâia” din când în când, aceste aspecte au fost reparate în ultima versiunea de webOS. Mai multe informații despre acest nou sistem de operare o să vedeți în rândurile prezentului review.

LG 32LF650V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 32LF650V face parte din familia de televizoare inteligente cu webOS care a fostlansată în acest an, venind deci cu cele mai noi tehnologii în dotare, precum și performanțe pe măsură.

Despre webOS nu sunt foarte multe de spus, acesta reprezentând un sistem de operare utilizat deTV-urile LG și care se remarcă prin interfața prietenoasă cu utilizatorul.

Ai practic toate opțiunile la o apăsare de buton distanță, totul aflându-se la locul lui și fiind foarte ușor de găsit și accesat.

Ca o paranteză, LG 32LF650V vine și cu BeanBird care ne ajută, atunci când utilizăm pentru prima dată televizorul, să-l „punem la punct” cum se zice. Ne ajută să trecem într-un mod foarte plăcut prin întreg procesul de instalare.

Îmi place foarte mult interfața acestui televizor, fiecare aplicație, fiecare funcție fiind toate la locul lor și foarte ușor de găsit/accesat. Întreg divertismentul poate fi accesat printr-o simplă apăsare de buton, timpii de așteptare fiind extrem de reduși.

Deși numărul aplicațiilor din LG Store nu este unul foarte mare, ai parte de tot ce ți-ai putea dori. Avem acces rapid la servicii VOD (video on demand), programe TV, chiar conținut 3D, iar lista poate continua (vă las pe voi să le descoperiți).

Un singur „minus” am găsit, dacă pot spune așa. Mai exact faptul că telecomanda Magic Remote de la LG nu este inclusă în pachet, fiind necesară achiziționarea separată a acesteia. Eu sunt de părere că este destul de important să ne aflăm în posesia acesteia, deoarece ne permite să controlăm mult mai ușor televizorul, fiind practic asemănător cu folosirea unui mouse.

O nouă dimensiune a imaginilor te așteaptă!

LG 32LF650V este un televizor 3D, așadar avem acces la o intreagă nouă lume a divertismentului, și anume cea tridimensională. Efectele 3D sunt unele foarte profunde, imaginile oferind acea profunzime necesară în această situație, iar per total experiența 3D este una foarte reușită și de calitate.

LG 32LF650V (2)

Fiind și un televizor inteligent (Smart TV), LG 32LF650V ne permite să accesăm aplicații, să navigăm pe internet prin intermediul browser-ului web integrat, să vizionăm milioanele de filme de pe YouTube sau alte servicii de streaming, să conectăm numeroase alte dispozitive inteligente la acesta și multe altele.

Calitatea imaginilor redate pe ecran este una ridicată, paleta de culori fiind una bogată, foarte bine reproduse. Contrastul este și el unul foarte bun, iar negrul este suficient de profund pentru a oferi acel plus de calitate scenelor. Trebuie precizat că aici, deși nivelele de negru au fost unele suficient de bune, am observat că dacă negrul și albul sunt foarte apropiate pe ecran, apare o ușoară tentă de gri, care deși nu este foarte supărătoare, nu este nici un lucru foarte ok.

Pe partea de caracteristici superioare le întâlnim pe cele obișnuite televizoarelor LG, aici amintind Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, 24p Real Cinema sau Contents Optimizer. Mai trebuie precizat și că LG 32LF650V este un televizor Full HD cu diagonala de 80 cm.

Sud-coreenii de la LG au echipat televizorul cu două difuzoare de 10 W fiecare, dar și cu numerose tehnologii, ca de exemplu DTS, Decodor Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Wireless Sound Sync, Optical Sound Sync, Smart Sound Mode si Sound Optimizer. Calitatea acustică este una foarte bună, sunetele redate fiind calre și puternice.

În ceea ce privește conectivitatea este de remarcat faptul că sunt prezente trei porturi HDMI, iar tuner-ul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și slotul CI+ nu lipsesc nici ele din ecuație.

CONCLUZII

LG 32LF650V vine la un preț foarte bun raportat la ceea ce oferă și, ceea ce este cel mai important, televizorul face parte din gama de modele lansată în acest an (2015), reprezentând o alternativă excelentă pentru toți cei care vor să aibă parte de tot ce este nou pe piață.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV 3D
 prețul
Îmi aduc și acum aminte despre primul televizor LG cu sistemul de operare webOS pe care l-am testat, acest lucru întâmplându-se în urmă cu mai multe luni. Mai exact este vorba despre modelul 49lf630v al acestora și, deși mai „scârțâia” din când în când, aceste aspecte au fost reparate în ultima versiunea de webOS. Mai multe informații despre acest nou sistem de operare o să vedeți în rândurile prezentului review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8.5
Design
9

4 Comentarii
  1. Raspunde dinu

    la 22 de milioane, nu cred că găsești televizor mai bun ca ăsta. are niște specificatii foarte bune, daca tinem cont ca e un smart tv 3d!

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61