LG 40UF7787 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

LG 40UF7787 este noul televizor lansat de către cei de la LG, iar modelul de față este unul dintre cele mai bune modele Ultra HD 4K pe care l-am avut în teste, reușind să ne lase o impresie mai mult decât plăcută, la toate capitolele.

Nu doar performanțele sale sunt cele care îl recomandă, ci și design-ul care este foarte reușit, elegant și modern, integrându-se perfect în orice tip de încăpere, fie că este vorba de un living sau dormitor.

LG 40UF7787

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sud-coreenii de la LG au echipat acest televizor cu un ecran care are o diagonală de 101 centimetri, iar acest lucru îl face perfect pentru un dormitor sau o sufragerie de dimensiuni medii sau mai mici, iar design-ul lui LG 40UF7787 este unul care cu siguranță va da un plus de personalitate încăperii.

LG 40UF7787 poate afișa imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli (fiind un televizor 4K, după cum am precizat și la începutul acestui review).

Imaginile redate sunt unele de calitate, fiind evident faptul că producătorul a adus îmbunătățiri semnificative față de generațiile anterioare. Un alt exemplu care ne confirmă acest lucru este televizorul LG 43UF6907, care de asemenea face parte din actuala generație.

Tehnologiile care se ocupă de livrarea unor scene foarte reale sunt Micro Pixel Control (Contrast Local), Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler 4K, Triple XD Engine, Tru Black Control, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

Unul dintre cele mai importante aspecte la LG 40UF7787 este faptul că acest televizor permite rularea fișierelor video 4K la 60 de cadre pe secundă, numărul unor astfel de modele fiind destul de redus în momentul de față, cu toate că în ultima perioadă au început să apară pe piața din România tot mai multe astfel de televizoare.

Un sunet perfect, care vine în completarea imaginii!

LG 40UF7787 vine cu un sistem audio care are o putere totală de 35 W, iar aceasta este ajutată de mai multe tehnologii pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă, redând perfect chiar și sunetele înalte, cu care multe televizoare au ceva probleme.

LG 40UF7787 (1)

Printre multe altele LG 40UF7787 este și foarte bine reprezentat în ceea ce privește setul de conectori aflat în dotarea sa, iar aici noi eviențiem în primul rând prezența a trei porturi HDMI, respectiv două porturi USB 2.0, o intrare component și una Scart, precum și o ieșire audio digitală (optică).

Bineînțeles, LG 40UF7787 primește din partea noastră un mare plus și pentru faptul că este un Smart TV ale cărui performanțe în navigarea pe internet ți folosirea aplicațiilor sunt unele mai mult decât excelente.

CONCLUZII

Putem spune despre LG 40UF7787 faptul că este un televizor care a reușit să ne lase o impresie foarte plăcută prin faptul că vine dotat cu o serie de tehnologii care sunt mai mult decât utile, dar mai ales datorită sistemului de operare webOS care se află la baza acestuia, acesta fiind cel care oferă o utilizare intuitivă și extrem de plăcută chiar și pentru utilizatorii nu foarte buni în ceea ce privește tehnologia.

Recomandăm televizorul LG 40UF7787 pentru cei care își doresc un Smart TV extrem de capabil și care să ofere performanțe ridicate în toate situațiile posibile. Sunetul puternic și imaginile foarte clare sunt și ele unele dintre motivele pentru care merită achiziționat modelul despre care ți-am vorbit în acest review. Dacă nu te-am convins, poți accesa oferta completă de televizoare și sigur vei găsi ceva care să îți placă.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV
 sistemul audio performant
LG 40UF7787 este noul televizor lansat de către cei de la LG, iar modelul de față este unul dintre cele mai bune modele Ultra HD 4K pe care l-am avut în teste, reușind să ne lase o impresie mai mult decât plăcută, la toate capitolele. Nu doar performanțele sale sunt cele care îl recomandă, ci și design-ul care este foarte reușit, elegant și modern, integrându-se perfect în orice tip de încăpere, fie că este vorba de un living sau dormitor. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

4 Comentarii
 1. Raspunde stefania

  Poate ca nu este cel mai performant televizor de pe piata, insa este un model accesibil, care are un pret foarte bun dar si dotari demne de apreciat.

 2. Raspunde claudia firea

  Detin televizorul acesta de ceva timp si are niste specificatii foarte faine, asa ca il recomand oricui.

 3. Raspunde mirel

  am si eu televizorul asta de vreo cateva luni si sunt foarte multumit de el si am o parere foarte buna.

 4. Raspunde ginel

  cred ca are un raport pret-calitate excelent si am numai opinii bune despre el. chiar merita cumparat

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61