LG 42LB671V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Astăzi o să vă prezint unul dintre primele televizoare LG care să ruleze noul sistem de operare web OS, unul extrem de intuitiv și prietenos. Aș putea spune chiar că este printre cele mai bune aflate în acest moment pe piață.

LG 42LB671V, căci despre el este vorba, este un televizor pe care eu îl apreciez foarte mult, în mare parte datorită perfomanțelor vizuale de care acesta este capabil.

LG 42LB671V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 42LB671V impresionează prin design-ul cu care cei de la LG ne-au obișnuit deja prin gamele lor extrem de diverse și numeroase, pentru toate buzunarele.

Acest televizor are o diagonală de 106 cm, fiind așadar nici prea mare, dar nici prea mică, ci perfectă pentru cei care își doresc un model pentru o încăpere de dimensiuni medii.

Calitatea imaginilor redate este una foarte înaltă, rezoluția Full HD de 1920 x 1080 contribuind din plin la acest lucru, împreună cu caracteristicile superioare MCI Dinamic 700, Micro Pixel Control (Contrast Local), Triple XD Engine, Resolution Upscaler, 24p Real Cinema și Picture Wizard III. Cele enumerate anterior reprezintă doar o parte dintre ele, mai exact acelea pe care eu e-am considerat cele mai importante, având o contribuție semnificativă.

Pe perioada cât l-am avut în teste l-am supus la mai multe teste, dar acest lucru l-am făcut după ce l-am calibrat, astfel încât să fiu sigur că voi scoate tot ce-i mai bun din el. Asa a si fost, LG 42LB671V nedezamagindu-ma chiar deloc.

Datorită tehnologiei MCI Dinamic 700 imaginile redate rapid au fost extrem de fluide și lipsite de blur, lucru de remarcat în cazul acestora. Perfomanțe asemănătoare au fost oferite și de LG 43UF675V, care este un produs premium, de top și la un preț pe măsură.

O calitate excelentă a sunetului!

Dacă pe partea de imagine lucrurile stau excelent, același lucru îl putem spune și despre sunet, acesta fiind unul de calitate, fiind redate excelent chiar și sunetele înalte. Cele două difuzoare au o putere de 12 W iar sistemul audio este unul tip 2.1.

Cel mai mult apreciez la LG 42LB671V funcția Virtual Surround Plus care imită perfect efectul de sunet surround. De asemenea, reușește să adauge acel efect interesant de sus în jos, care îți lasă senzația că sunetul vine de undeva de deasupra ta. Această funcție reușește să ofere o experiență acustică de neuitat, sunetul tridimensional fiind unul foarte realist.

LG 42LB671V (2)

Pe lângă aceasta, este prezentă și funcția Clear Voice II, carene ajută să avem parte de un dialog clar și audibil, iar în dotarea lui LG 42LB671V se mai află și DTS, Decodor Dolby Digital și următoarele moduri audio: Standard, News, Music, Cinema, Sport, Game.

LG 42LB671V este și un televizor inteligent și 3D, așadar ne oferă o multitudine de alte modalități de a ne petrece timpul liber și pentru a ne relaxa exact așa cum se cuvine după o zi obositoare la lucru. Avem posibilitatea să vizionăm o multitudine de seriale și filme prin intermediul serviciilor de streaming precum HBO GO sau Voyo, precum și să navigăm pe internet în voie.

La pachet cu LG 42LB671V primim și o pereche de ochelari 3D care sunt foarte confortabili și oferă o experiență tridimensională excelentă, lipsită de fluctuație, acel efect obositor lipsind cu desăvârșire.

Un aspect foarte interesant în ceea ce privește partea de 3D la LG 42LB671V este faptul că acest televizor este certificat pentru lipsa efectului de fluctuație, iar imaginile 3D sunt unele foarte înalte din punct de vedere calitativ și mai luminoase. Deși nu sunt un mare fan al conșinutului tridimensional, trebuie să recunosc că m-am simțit foarte bine în cele câteva ore în care am urmărit 2 două filme 3D. De precizat că am făcut acest lucru fără pauză, iar ochii nu mi-au obosit nici măcar un pic.

CONCLUZII

LG 42LB671V este un excelent televizor care merită toată atenția noastră, lucrurile care îl recomandă fiind calitatea imaginilor, sunetul puternic și, bineînțeles, sistemul de operare webOS pe care eu îl apreciez atât de mult.

Acesta este un model pe care îl recomand tuturor celor care sunt în căutarea unui televizor cu diagonala nici prea mare, dar nici prea mică, inteligent și cu funcții 3D în dotarea sa. Un alt model foarte asemănător cu acesta este LG 47LB630V.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV 3D
Astăzi o să vă prezint unul dintre primele televizoare LG care să ruleze noul sistem de operare web OS, unul extrem de intuitiv și prietenos. Aș putea spune chiar că este printre cele mai bune aflate în acest moment pe piață. LG 42LB671V, căci despre el este vorba, este un televizor pe care eu îl apreciez foarte mult, în mare parte datorită perfomanțelor vizuale de care acesta este capabil. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII LG 42LB671V ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanțe
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61