LG 42LF561V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Sunt absolut convins faptul că marea majoritatea a cumpărătorilor români (și nu numai) când încep să-și îndrepte atenția spre un nou televizor întotdeauna prețul acestuia va fi elementul definitoriu după care se vor ghida în luarea deciziei de cumpărare.

Astăzi o să vă prezentăm un televizor de buget, perfect pentru cei care nu dispun de o sumă foarte mare de bani dar își doresc să se poată bucura de noile tehnologii la un preț accesibil. În funcție de ofertele la care LG 42LF561V poate fi găsit, în unele cazuri prețul scade și sub pragul de 1.700 lei. Aici depinde, desigur, de norocul fiecăruia.

LG 42LF561V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 42LF561V dispune de un ecran LED cu diagonala de 106 cm și vine cu o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, acesta fiind un televizor Full HD capabil să afișeze imagini de cea mai bună calitate.

Televizorul oferă un aspect al imaginii de 16:9, așadar cel obișnuit pentru un astfel de model, iar în ceea ce privește caracteristicile superioare, le întâlnim pe următoarele: Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

Desigur, fiind un model mai ieftin, nu ne putem aștepta la performanțe asemănătoare cu cele ale lui LG 50LF652V, însă pentru gama sa de preț oferă mai mult decât ne-am fi așteptat, sincer.

Acesta reușește să ofere imagini foarte clare, de calitate, cu un nivel al contrastului bun, precum și cu o bună reprezentare a nivelelor de negru, astfel încât per tota putem spune că LG 42LF561V este capabil de performanțe vizuale mai mult decât decente, putem spune chiar perfecte dacă ne raportăm la prețul său.

Imagini de calitate la cel mai bun preț de pe piață!

În urma testelor noastre, am observat că se descurcă onorabil chiar și atunci când vine vorba de scenele cu imagini derulate foarte rapid, mișcările fiind unele foarte fluide și naturale, precum și total lipsite de blur.

La fel am fost mulțumiți și când ne-am uitat la mai multe competiții sportive, printre care un meci de fotbal și unul de handbal, aici putând fi totuși observat un ușor blur, însă nu deranjant și destul de greu de sesizat.

 

LG 42LF561V (2)

 

La fel ca și în cazul fratelui său mai mic, și anume modelul 32LF561V, acesta vine cu un sistem audio decent, capabil să ofere o audiție foarte plăcută fiind foarte bine redate chiar și înaltele, nefiind prezent acel „bâzâit” în cazul acestora. De asemenea, sunetul este unul puternic, iar dialogurile pot fi urmărite foarte ușor datorită clarității sunetului, dar și a prezenței funcției Clear Voice II.

Tot aici întâlnim și alte tehnologii care joacă un rol foarte important în rezultatul final, cum ar fi Dolby Digital, Sistem Surround și Optical Sound Sync. Așadar din acest punct de vedere putem spune că LG 42LF561V este total recomandat celor mai pretențioși dintre noi.

În ceea ce privește partea de conectivitate, sunt acoperite toate cerințele unui utilizator obișnuit, fiind prezente următoarele intrări și ieșire: HDMI, Scart (RGB), component, USB 2.0 și o ieșire audio digitală (optică).

CONCLUZII

Pentru acceia dintre voi care nu dispun de un buget foarte generos, LG 42LF561V reprezintă o soluție excelentă, de durată, oferind un raport calitate-preț excelent și o experiență vizuală și acustică mai mult decât decentă.

Punctele sale forte sunt reprezentate de diagonala ecranului, care este una potrivită, rezoluția Full HD care oferă imagini bogate în detalii, precum și design-ul televizorului, care este foarte elegant, cu linii simple dar atrăgătoare și cu o culoare care îi oferă acestuia un plus de personalitate.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Sunt absolut convins faptul că marea majoritatea a cumpărătorilor români (și nu numai) când încep să-și îndrepte atenția spre un nou televizor întotdeauna prețul acestuia va fi elementul definitoriu după care se vor ghida în luarea deciziei de cumpărare. Astăzi o să vă prezentăm un televizor de buget, perfect pentru cei care nu dispun de o sumă foarte mare de bani dar își doresc să se poată bucura de noile tehnologii la un preț accesibil. În funcție de ofertele la care LG 42LF561V poate fi ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61