LG 43LF510V - Review, pret si pareri

LG 43LF510V
OFERTĂ LG 43LF510V

Având o diagonală de 109 centimetri, LG 43LF510V este o soluție de buget foarte bună pentru cei care doresc să aibă parte de calitate la un preț foarte jos. Achiziționează-l chiar acum la ofertă!

7.7

LG 43LF510V este acel gen de televizor de buget care reușește să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi, în special în ceea ce înseamnă partea de imagine.

Noul televizor al celor de la LG iese în evidență prin faptul că vine cu trei jocuri preinstalate, astfel încât să nu te plictisești nici măcar odată în timp ce te folosești de acest televizor, iar acestea sunt de un real ajutor, de exemplu, în timpul pauzelor de publicitate sau când nu găsești alte alternative de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut (la fel ca în cazul acestui televizor LG 32LF510U).

LG 43LF510V
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Noul televizor LG 43LF510V este capabil să economisească într-un mod inteligent energia prin prezența funcției de control al iluminării pentru ajustarea luminozității, fiind de asemenea prezent și un senzor Motion Eco, această tehnologie reducând consumul energetic prin reglarea luminozității în funcție de acțiunea de pe ecran.

Ecranul în jurul căruia a fost creat LG 43LF510V este unul care are o diagonală de 109 centimetri, acesta putând afișa imagini la o rezoluție Full HD (adică de 1920 x 1080 pixeli).

Pentru a avea parte de o calitate vizibil îmbunătățită față de modelele anterioare de televizoare LG, a fost echipat cu următoarele tehnologii/caracteristici superioare: Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema.

Unghiurile de vizibilitate sunt unele destul de largi, acest lucru însemnând că va oferi posibilitatea de a urmări filmele și serialele preferate în familie sau alături de prietenii tăi, calitatea imaginilor redate de LG 43LF510V fiind aceleași indiferent de unghiurile din care ai privi.

Imagini de calitate și un nivel al contrastului potrivit!

Culorile redate de LG 43LF510V sunt unele realiste, neamplificate artificial, ceea ce este un plus mai ales pentru cei care nu doresc să aibă parte de culori „țipătoare”, complet nerealiste. Avem de asemenea parte de un nivel al contrastului potrivit pentru un televizor din această categorie, iar scenele de acțiune, așadar cele cu mișcare rapidă, reprezintă o adevărată plăcere datorită tehnologiilor încorporate, care au rolul de a elimina aproape complet efectul de blur.

LG 43LF510V (LED) (1)

Există totuși și anumite compromisuri la care a apelat producătorul pentru a menține prețul atât de jos, însă în opinia noastră sunt unele destul de mari dacă stăm să ne gândim că alte modele din această categorie de preț oferă anumite lucruri care lipsesc din dotarea lui LG 43LF510V.

Ne referim în special la sistemul audio destul de slab, care nu se ridică la nivelul modelelor lansate în anul 2015, LG 43LF510V fiind echipat cu două difuzoare stereo care oferă o putere de 5 W fiecare. Avem desigur și tehnologiile Dolby Digital, Virtual Surround și Clear Voice II prezente, care mai repară puțin acest neajuns. Ca opțiuni de conectivitate remarcăm prezența tunerului digital, a slotului CI+, precum și a porturilor HDMI ori USB 2.0.

CONCLUZII

LG 43LF510V este un televizor care este capabil să ofere destul de multe la un preț relativ scăzut dacă ne raportăm la celelalte oferte de tv ieftine de pe piața din România, reușind să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi.

Așadar, dacă îți dorești un televizor capabil și Full HD, cu siguranță modelul LG 43LF510V al companiei ce își are sediul în Coreea de Sud reprezintă o soluție de buget mai mult decât bună, lucru care a reieșit în urma parerilor oferite pe diversele forumuri de specialitate de către cei care l-au achiziționat deja.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  sistemul audio slab
 calitatea imaginii
LG 43LF510V este acel gen de televizor de buget care reușește să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi, în special în ceea ce înseamnă partea de imagine. Noul televizor al celor de la LG iese în evidență prin faptul că vine cu trei jocuri preinstalate, astfel încât să nu te plictisești nici măcar odată în timp ce te folosești de acest televizor, iar acestea sunt de un real ajutor, de exemplu, în timpul pauzelor de publicitate sau când nu găsești alte alternative de ...

Pe scurt:

7.7 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
8

3 Comentarii
  1. Raspunde mihael 98

    In review scrie deja ca sunetul putea fi unul mai bun, insa totusi nu trebuie sa uitam de pretul relativ mic si nici de restul de specificatii bune.

  2. Raspunde george georgian

    Si eu sunt putin dezamagit de sunet dar in rest am numai opinii bune. Are un pret mai mult decat accesibil iar deseori e chiar la oferta.

  3. Raspunde marian@

    Eu cred ca sunteti doar putini rautaciosi cu acest televizor. Eu am chiar o parere foarte buna despre el si il recomand tuturor. E mai mult decat ok.

Spune-ti parerea !