LG 43LF540V - Review, pret si pareri

LG 43LF540V
OFERTĂ LG 43LF540V

LG 43LF540V este un televizor excelent, care face parte din gama de modele ale anului 2015, acesta oferind tehnologii noi și calitate excelentă. Comandă-l chiar acum!

8.8

Până acum anul 2015 a fost unul marcat de numeroase lansări de televizoare interesante, atât ca preț cât și în ceea ce privește performanțele și tehnologiile aflate în dotarea acestora, iar acest lucru prevât că se va menține și în semestrul doi al acestuia an.

Printre toate aceste modele care au fost lansat în ultimele luni se află și LG 43LF540V, un model care l-am primit în teste de curând și care a reușit să impresioneze prin design-ul elegant și calitatea imaginilor redate.

LG 43LF540V
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ca aspect exterior pot spune că se aprope destul de mult de LG 42LB671V, însă cam atât, deoarece în privința dotărilor diferențele dintre cele două sunt destul de mari.

LG 43LF540V are un design metalic, iar acest lucru îl fac să se integreze perfect în orice tip de living, oferind un plus de personalitate și eleganță acestuia.

Ecranul din dotarea televizorului este unul de calitate și rezistent, are diagonala de 109 centimetri, iar rezoluția este una Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), astfel încât să avem parte de cele mai bune imagini în care să ni se poată scălda ochii.

Deoarece LG 43LF540V este un model de buget, nu are foarte multe caracteristici superioare de imagine, însă cele care sunt prezente pe acesta își fac foarte bine treaba, îmbunătățind semnificativ experiența de vizionare.

Printre acestea se numără și acele televizoare Lg prin care ne-au obișnuit deja, mai exact fiind vorba de Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Motion Eye Care, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer și Real Cinema 24p.

Fiecare își joacă rolul extrem de bine, în special Triple XD Engine și Motiona Eye Care, care oferă un plus de calitate și dinamism imaginilor redate de televizor.

L-am supus pe LG 43LF540V la mai multe teste și pot spune că în acest moment acesta este unul dintre cele mai bune televizoare de buget de pe piața din România, întrecându-l chiar și pe Samsung 32H5000.

Un model excelent pentru cei cu buget redus!

LG 43LF540V este un televizor extrem de prietenos cu buzunarul noastru, iar aces lucru nu este vizibil doar pe raftul magazinului, ci și după ce deja l-am achiziționat și montat acasă, deoarece oferă un consum foarte redus de energie, lucru amplificat și de capabilitățile acestuia de ajustare automată a luminozității.

O altă noutate adusă de LG 43LF540V este senzorul Motion Eco, care așa cum îi spune și numele, are rolul de a reduce consumul de energie prin reglarea automată a luminozității în funcție de vitza conșinutului rulat pe ecran. Așadar, nu doar că vei economisi bani la factura de curent, dar experiența de vizionare cunoaște și ea o ușoară îmbunătățire, cel puțin din ce am observat eu.
LG 43LF540V (2)

Un alt aspect pentru care acest model de tv LED, LG 43LF540V merită laudele noastre este acela legat de dotările pe partea de sunet, unde vine cu tehnologiile Dolby Digital, DTS 2.0, Virtual Surround și Clear Voice II, astfel încât să ai parte de experiențe acustice de invidiat.

Puterea sunetului este susținută de cele două difuzoare de 5 W fiecare, acestea deși nefiind unele chiar de cea mai nouă generație, făcându-și treaba foarte bine pentru gama de preț a televizorului. Pot spune că nu vei simți nevoia să achiziționezi un sistem audio extern, iar acest lucru este lăudabil.

Pe partea de conectivitate nu excelează, dar acest lucru era de așteptat, deoarece la acești bani compromisurile sunt inevitabile. Așadar, LG 43LF540V pune la dispoziție un port HDMI și unul USB 2.0, o intrare component și o intrare Scart (RGB). Din fericire sunt prezente tuner-ul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și slotul CI+.

CONCLUZII

LG 43LF540V este un televizor de buget redus, extrem de bun, care reușește să ofere un nivel înalt al calității, iar prețul de achiziție este unul extraordinar pentru ceea ce oferă.

Punctele forte ale acestuia sunt diagonala suficient de mare, împreună cu rezoluția Full HD, iar calitatea imaginilor și chiar a sunetelor redate sunt motive în plus pentru a-l achiziționa. Desigur, dacă totuși vrei ceva cu mai multe dotări (un Smart TV de exemplu), atunci îți poți îndrepta atenția spre Sony 40W605, un model cu preț asemănător, dar de o generație mai veche.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
Până acum anul 2015 a fost unul marcat de numeroase lansări de televizoare interesante, atât ca preț cât și în ceea ce privește performanțele și tehnologiile aflate în dotarea acestora, iar acest lucru prevât că se va menține și în semestrul doi al acestuia an. Printre toate aceste modele care au fost lansat în ultimele luni se află și LG 43LF540V, un model care l-am primit în teste de curând și care a reușit să impresioneze prin design-ul elegant și calitatea imaginilor redate. Vezi mai ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !