LG 43UF675V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Acum câteva zile v-am vorbit despre televizorul LG 49UF675V și vă spuneam atunci că acesta vine la un preț foarte piperat, făcându-l destul de inaccesibil majorității consumatorilor existenți în România.

Astăzi am hotărât să vi-l prezint pe fratele mai mic al acestuia, care vine cu aceleași calități, dar la un preț destul de mult micșorat, aproape de jumătatea celui mare. Mari diferențe între cele două nu există, așadar puteți citi și celălalt review astfel încât să vă puteți face o mai bună impresie despre această familie de televizoare.

LG 43UF675V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 43UF675V este un televizor cu un ecran care are diagonala de 109 centimetri și o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, fiind un model Ultra HD 4K.

Deoarece rezoluția UHD oferă de 4 ori mai multe detalii decât cea Full HD, este de la sine înțeles că vom avea parte de o imagine de cristal, bogate în informații detaliate numai bune de procesat.

Vizual pot spune că reprezintă o adevărată plăcere să-ți petreci timpul în fața lui LG 43UF675V, lucru valabil și în cazul acusticii.

Deși diagonala nu este una suficient de mare astfel încât rezoluția Ultra HD să-și arate adevărata valoare, îmbunătățirile sunt mai mult decât evidente, culorile fiind mult mai vii, realismul ridicat crescând calitatea cinematografică, iar contrastul este și el unul excelent.

Nivelul de negru este unul foarte bun, însă am observat că în cazul asocierilor pe ecran a negrului cu alb, duce la o ușoară degradare a celui din urmă, lucru la care nu mă așteptam de la un asfel de televizor. Totuși, se poate ca această problemă s-o fi avut doar modelul aflat în posesia mea, deoarece nu am auzit de la alții că ar fi avut astfel de probleme.

Performanțe vizuale la superlativ!

Avem parte de numeroase tehnologii și un soft de procesare a imaginii ultra-modern, astfel încât rezultatul final să fie unul de excepție. Pe listă întâlnim caracteristici superioare precum Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler 4K, Triple XD Engine, Tru Black Control, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema, fiecare având un rol bine stabilit.

În ceea ce privește sunetul, nu sunt foarte multe de spus. Difuzoarele de 10 W reușeșsc să impresioneze, iar faptul că este certificat Dolby se observă din plin, în special atunci când urmărim filme de acțiune. Aici întâlnim tehnologii/caracteristici superioare precum DTS Studio Sound, Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice II sau Optical Sound Sync, despre care sunt convins că știți deja ce fac, deoarece v-am vorbit în repetate rânduri despre ele.

LG 43UF675V (2)

LG 43UF675V dispune, așa cum este și normal, de tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, astfel că cine este abonat UPC sau RCS-RDS a scăpat de acele decodoare enervante care ocupau spațiu în plus și care, de cele mai multe ori, mai mult încurcau decât erau de ajutor. Acum ne putem uita la o mulțime de posturi TV digitale și HD, dar ne putem și relaxa ascultând muzica preferată transmisă de un post de radio, deoarece avem acces la toate aceste lucruri prin simpla scanare rapidă.

De asemenea, accesul la conținutul codat (precum HBO, HBO Comedy, Cinemax sau DIGI Film – în cazul RCS-RDS) se face foarte ușor prin simpla introducere a CAM-ului cu cartela Smart pe care o primim de la operatorul nostru de cablu. Foarte tare, nu-i așa?

Dacă pe partea hardware LG 43UF675V excelează,  același lucru îl putem spune și în ceea ce privește aspectul exterior, deoarece vine cu un design foarte modern și elegant, care dă un plus de personalitate living-ului în care ne hotărâm să-l utilizăm. Televizorul are dimensiuni de 971 x 570 x 56.4 mm fara stand, respectiv de 971 x 630 x 216 mm dacă îl includem și pe acesta, iar în ceea ce privește greutatea, aceasta este de doar 11.8 kilograme, fiind foarte ușor de manevrat la nevoie.

CONCLUZII

LG 43UF675V este un televizor de calitate, capabil să ofere experiențe vizuale și acustice de neuitat pentru toți cei care sunt dispuși să cheltuie această sumă de bani.

Totuși, ca o recomandare, pot spune că în această gamă de preț mai recomandat ar fi să achiziționați televizorul Philips 40PUS6809, deoarece vine în plus cu funcții Smart și este 3D!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat  prețul
Acum câteva zile v-am vorbit despre televizorul LG 49UF675V și vă spuneam atunci că acesta vine la un preț foarte piperat, făcându-l destul de inaccesibil majorității consumatorilor existenți în România. Astăzi am hotărât să vi-l prezint pe fratele mai mic al acestuia, care vine cu aceleași calități, dar la un preț destul de mult micșorat, aproape de jumătatea celui mare. Mari diferențe între cele două nu există, așadar puteți citi și celălalt review astfel încât să vă puteți face o mai bună ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61