LG 43UF6907 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Mulți dintre noi, atunci când plănuiesc achiziționarea unui nou televizor își propun să cumpere unul cu tehnologii cât mai actuale, astfel încât să se poată folosi de el o perioadă cât mai lungă de timp. Totuși, la fel de mulți caută acest lucru și la un preț cât mai mic, însă nu de fiecare dată reușesc să și găsească ceea ce caută.

Ce trebuie să faci dacă de regăsești în situația de mai sus? Ai mai multe posibilități, printre care și pe cea de a căuta un model de la un brand consacrat, precum este LG, iar noi vă recomandăm astăzi de la aceștia să luați în considerare modelul LG 43UF6907.

LG 43UF6907

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Prin ce reușește să impresioneze LG 43UF6907? În primul rând prin prețul său foarte bun raportat la ceea ce oferă, iar în al doilea rând performanțele sale vizuale. Pe noi ne-a impresionat de asemenea și capabilitățile sale pe parte de audio, chiar dacă nu putem spune că vine cu un sistem foarte performant.

LG 43UF6907 face parte din gama lansată în acest an, alături de LG 43UF7787, fiind colegi de generație, însă fiecare diferențiindu-se prin anumite dotări în plus sau în minus.

Subiectul central al acestui review, și anume LG 43UF6907 – dacă mai era nevoie să reamintesc, are un ecran care este capabil să afișeze o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, iar diagonala acestuia este de 108 centimetri.

Acestea fiind spuse, deși nu putem spune că o rezoluție 4K poate profita la maxim de această diagonală, nefiind foarte mare – ca în cazul lui Samsung 55JU7000, diferențele dintre 4K și Full HD sunt destul de evidente, fiind așadar mai mult decât binevenită o astfel de rezoluție indiferent de dimensiunile televizorului.

Dacă tot a venit vorba de dimensiuni, trebuie precizat faptul că acestea sunt de 971 x 575 x 58.7 mm, fără stand, respectiv de 971 x 624 x 198 mm, incluzându-l și pe acesta, fiind așadar un televizor recomandat dormitoarelor sau living-urilor de dimensiuni medii, așadar nu foarte mari.

Ai parte de o calitate excelentă a imaginii!

LG 43UF6907 oferă imagini de calitate nu doar datorită rezoluției ecranului, ci și modului excelent în care își fac treaba următoarele tehnologii: Tru 4K Engine, Triple XD Engine, 4K Upsacaler, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p (3:3 pull down), Motion Eye Care și Contents Optimizer.

LG 43UF6907 (2)

Noul televizor LG 43UF6907 reușește să puncteze cel mai mult la capitolul design, acolo unde vine cu un aspect extrem de plăcut ochiul, look-ul acestuia modern și elegant reușind să atragă încă din prima clipă toate privirile tuturor celor care vor trece pragul casei tale.

Un alt element care îl scoate foarte mult în evidentă pe LG 43UF6907 este faptul că la baza sa se află sistemul de operare webOS, acesta primind numeroase laude nu doar în cadrul review-urilor făcute de noi, ci și de alte site-uri de specialitate. În plus, avem parte de cea mai nouă versiunea a acestuia, una care vine cu numeraose îmbunătățiri pe partea de optimizare și interactivitate.

CONCLUZII

LG 43UF6907 este un televizor care arată excelent pe hărtie, iar dacă aruncăm o privire la prețul de pe raft al acestuia observăm că este unul foarte bun, fiind în prezent foarte greu să găsim un al model asemănător, care să ofere același nivel al calității. Un exemplu aici ar putea fi televizorul LG 43UF7727, care vine însă cu un preț ceva mai ridicat.

Echipa noastră recomandă acest model tuturor celor care doresc să se poată bucura de o calitate Ultra HD 4K a imaginilor, demnă de anul 2015.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
 este Smart TV
Mulți dintre noi, atunci când plănuiesc achiziționarea unui nou televizor își propun să cumpere unul cu tehnologii cât mai actuale, astfel încât să se poată folosi de el o perioadă cât mai lungă de timp. Totuși, la fel de mulți caută acest lucru și la un preț cât mai mic, însă nu de fiecare dată reușesc să și găsească ceea ce caută. Ce trebuie să faci dacă de regăsești în situația de mai sus? Ai mai multe posibilități, printre care și pe cea de a căuta un model de la un brand consacrat, ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
9

4 Comentarii
 1. Raspunde raoul

  am avut mai multe televizoare pana acum insa parca nici unul din ele nu a avut imagini asa colorate si vii precum are acest televizor. specificatii de top si caracteristici foarte bune

 2. Raspunde claudiu frunza

  Detin televizorul asta de cateva luni si chiar ca are o gama de culori foarte bogata, dar si un pret foarte ok.

 3. Raspunde ciprian

  Am cumparat televizorul asta ca l-am vazut la reducere si, sincer sa fiu, parca nu ma asteptam sa ma bucur atat de mult ca l-am ales tocmai pe el. rezolutiile ultra hd sunt superbe.

 4. Raspunde marius

  Probabil ca e unul dintre cele mai bune televizoare smart de pe piata la momentul actual. Daca gasiti la el si o reducere, atunci sa nu ezitati si cumparati-l pentru ca merita. Numai pareri bune am auzit despre el.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61