LG 47LB630V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Așa cum v-am spus și în articolul trecut, unde v-am vorbit despre LG 32LF561V, am hotărât ca în această perioadă să vă prezint un număr impresionant de televizoare LG, deoarece în ultima perioadă am observat că a crescut foarte mult interesul pentru acest producător.

Sincer, chiar și eu, deși nu sunt mare fan al acestora, dețin mai multe produse ale acestora, precum un smartphone, un sistem Home Cinema și chiar un televizor.

Dacă sunteți curioși să știți ce model am ales să achiziționez pentru mine și doar pentru mine, nu doar pentru a avea un subiect de review, atunci accesați acest link, o să aveți parte de o surpriză. 🙂

LG 47LB630V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 47LB630V este suficient de dotat, dacă îmi permiteți o asemenea formulare, iar acest lucru nu o spun doar din punct de vedere al tehnologiilor prezente pe acesta, ci și datorită multitudinilor de opțiuni puse la dispoziție de producător.

O să vi le prezint pe toate mai spre sfârșitul review-ului, deoarece, așa cum v-am obișnuit deja, prefer să încep prin a vă vorbi la început despre detaliile tehnice cu care vin televizoarele testate.

Așadar, de ce o să avem parte atunci când achiziționăm acest model? Ei bine, de un ecran cu diagonala de 119 cm, așadar suficient de generoasă pentru a permite experimentarea unor senzații reale și de neuitat.

De asemenea, rezoluția imaginii redate este de 1920 x 1080 pixeli (Full HD), oferind un nivel ridicat al calității detaliilor vizibile. Pe lângă acest lucru, oferă și un contrast foarte bun, luminozitate uniformă și o reproducere excelentă a negrului. Practic cinefilii vor privi cu ochi foarte buni televizorul LG 47LB630V tocmai datorită acestui aspect.

Ce mai aduce în plus acest model? Adevărate tehnologii care îți transformă living-ul într-un adevărat cinema, astfel încât să te poți bucura la maxim de cele mai noi producții hollywoodiene. Te poți delecta urmărind chiar filme 3D, conșținutul tridimensional fiind compatibil cu LG 47LB630V.

Experiențe de neuitat grație tehnologiei 3D!

Ochelarii 3D vin la pachet cu televizorul, iar aceștia sunt unii extremd e confortabili, ușori și creați astfel încât uiți că îi porți. Pot spune că nu am întâmpinat probleme legate de acel efect de fluctuație (de altfel LG 47LB630V are și certificare în acest caz), iar experiența tridimensională a fost una de excepție, simțind că într-adevăr iau parte la acțiunea de pe ecran, nivelul de adrenalină atingând cote maxime.

LG LG 47LB630V (2)

Față de generațiile anterioare, se simte că sud-coreenii de la LG au progresat, în special în ceea ce privește calitatea acusticii, care este asigurată de două difuzoare îmbunătățite, cu o putere de 12 W fiecare și ajutate de mai multe tehnologii printre care se numără Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync, apt-X codec, 3D Sound Zooming și Clear Voice II.

Pe lângă cele prezentate mai sus, LG 47LB630V mai vine și cu alte plusuri notabile, unul dintre ele fiind faptul că este un Smart TV. Ai acum ocazia de a te relaxa vorbind cu prietenii tăi de pe Facebook sau Twitter, urmărind cele mai noi videoclipuri încărcate pe YouTube sau chiar de a efectua apeluri video prin intermediul Skype, televizorul fiind unul Skype Ready.

În ceea ce privesc opțiunile de pe partea de conectivitate, acestea sunt multiple. Avem parte de trei porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare video composite și una component, o intrare Scart și o ieșire audio digitală. Nu lipsesc nici tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și slotul CI+, LG 47LB630V fiind cu adevărat un televizor complet.

CONCLUZII

LG 47LB630V deși vine la un preț destul de bun pentru ceea ce oferă, nu prea îl vâd ca fiind un televizor de luat cu adevărat în considerare, deși performanțele sale vizuale sunt unele foarte bune. De ce spun acest lucru? Deoarece prețul mi se pare puțin umflat față de alte modele, ca de exemplu acest televizor (Philips 40PUS6809).

Dacă totuși dispuneți de bugetul necesar pentru o astfel de achiziție, atunci eu vi-l recomand, iar dacă nu, aveți mai sus mai multe recomandări spre care să vă îndreptați atenția. Nu îmi mai rămâne decât să vă urez: Spor la cumpărături!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  prețul
 este un Smart TV 3D
Așa cum v-am spus și în articolul trecut, unde v-am vorbit despre LG 32LF561V, am hotărât ca în această perioadă să vă prezint un număr impresionant de televizoare LG, deoarece în ultima perioadă am observat că a crescut foarte mult interesul pentru acest producător. Sincer, chiar și eu, deși nu sunt mare fan al acestora, dețin mai multe produse ale acestora, precum un smartphone, un sistem Home Cinema și chiar un televizor. Dacă sunteți curioși să știți ce model am ales să achiziționez ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanțe
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61