LG 47LB670V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Când vine vorba de televizoare LED care vin cu un sistem de operare excelent este imposibil să nu-i aduci în discuție pe cei de la LG care, prin webOS-ul lor, au reușit să mă câștige definitiv.

Acest lucru este valabil și când vorbim despre LG 47LB670V, al cărui review o să vi-l prezentăm astăzi, acesta reușind să impresioneze prin tehnologiile aflate în dotarea sa, dar mai ales prin optimizarea excelentă a soft-ului.

LG 47LB670V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep acest review direct cu o scurtă prezentare a sistemului de operare webOS; pentru a vă arăta de ce îl apreciez eu și echipa mea atât de mult.

În primul rând, acest sistem de operare a fost creat special pentru a fi cât mai prietenos cu utilizatorii, în special cu cei care fac pentru prima dată pasul la un Smart TV.

Datorită lui webOS, LG 47LB670V dispune de o interfață extrem de prietenoasă și intuitivă, toate opțiunile putând fi găsite foarte ușor și accesate cu o simplă apăsare de buton.

Totul este simplificat, fiind eliminate toate obsacolele prezente în trecut pe sistemul deoperare al unui televizor, astfel încât tu să te poți bucura de accesul la cel mai bun divertisment, fără timpi inutili de așteptare și căutări interminabile prin meniu.

LG 47LB670V ne pune la dispoziție chiar și un „magazin”, denumit simplu LG Store, unde avem la îndemână toate opțiunile de divertisment la îndemână: programe TV, conținut 3D bogat, Video On Demand (VOD), aplicații, jocuri și lista poate continua. Foarte tare, nu-i așa?

În plus, LG 47LB670V dispune și de o funcție de căutare foarte avansată, care ne permite să căutăm extrem de ușor și rapid, chiar prin intermediul comenzilor vocale, ceea ce vrem să vizionăm.

Întreg divertismentul direct la tine acasă!

Fiind un Smart TV 3D, LG 47LB670V ne permite să navigăm pe internet, să accesăm rețelele de socializare, platforma YouTube și alte servicii de streaming, să ne bucurăm de jocurile preferate, precum și să fim la curent cu cele mai noi și exclusive știri.

Dacă ți-am trezit interesul, atunși mia mult ca sigur vei aprecia și televizorul LG 55LB870V, pe care de asemenea îl recomandăm.

 

LG 47LB670V (1)

 

După această întreagă pledoarie, trecem și la parte pe care cei mai mulți dintre voi o așteptați. Așadar, trebuie să știți faptul că LG 47LB670V se descurcă excelent când vine vorba de redarea imaginilor, acestea fiind unele de o calitate foarte înaltă, cu un contrast exclent și culori reale.

LG 47LB670V are în dotarea sa un ecran cu diagonala de 119 centimetri, aceasta fiind completată perfect de o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli care nu face altceva decât să ne ofere un grad și mai înalt al detaliilor.

În ceea ce privește sunetul livrat de LG 47LB670V, aici remarcăm faptul că este prezent un sistem audio performant, format din două difuzoare de 12 W fiecare, ajutate de următoarele tehnologii: Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync, apt-X codec si 3D Sound Zooming.

Dacă toate aceste lucruri nu v-au convins, atunci citiți și concluzia noastră, ori consultați întreaga gamă de televizoare pe care site-ul nostru o pune la dispoziția voastră.

CONCLUZII

LG 47LB670V este capabil să ofere performanțe sporite în redarea conșinutului online de calitate prin intermediul tehnologiilor care se află în dotarea acestuia.

Dacă alegi să achiziționezi acest model, atunci o să ai parte de imagini de calitate, un sunet puternic și clar, precum și de o experiență excelentă în navigarea pe internet și accesarea diferitelor servicii de streaming, care îți oferă posibilitatea să urmărești cele mai noi filme și seriale.

Acest televizor face parte din gama de televizoare LG care s-au bucurat de un real succes de-a lungul timpului, din această categorie făcând parte și modelul LG 43LF540V.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un Smart TV 3D
Când vine vorba de televizoare LED care vin cu un sistem de operare excelent este imposibil să nu-i aduci în discuție pe cei de la LG care, prin webOS-ul lor, au reușit să mă câștige definitiv. Acest lucru este valabil și când vorbim despre LG 47LB670V, al cărui review o să vi-l prezentăm astăzi, acesta reușind să impresioneze prin tehnologiile aflate în dotarea sa, dar mai ales prin optimizarea excelentă a soft-ului. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61