LG 49LF630V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Astăzi prin redacția noastră a trecut un nou televizor al sud-coreenilor de la LG, mai exact modelul 49LF630V, un LED Smart TV care rulează sistemul de operare WebOS.

LG 49LF630V a fost lansat pe piață anul acesta și este capabil să ofere un grad înalt de calitate, reușind să păstreze în același timp prețul destul de jos, astfel încât noua tehnologie să fie cât mai accesibilă unui număr cât mai mare de persoane.

LG 49LF630V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep prin a preciza că LG 49LF630V vine cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare webOS, versiunea 2.0, acesta fiind creat special pentru a fi cât mai ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă și foarte intuitivă.

Așa cum se laudă sud-coreenii, webOS reușește să creeze una dintre cele mai accesibile expeiențe TV.

Această nouă interfață permite comutarea rapidă între orice aplicație, un acces ușor la servicii de tip VoD (video on demand), pe scurt toate opțiunile îți sunt la îndemână, putând fi accesate rapid.

Făcând parte din gama lansată în anul 2015, LG 49LF630V oferă cele mai noi tehnologii și un nivel înalt al calității tehnologice, totul la un preț foarte bun.

Televizorul vine cu un ecran care are diagonala de 123 cm și rezoluție Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), un aspect al imaginii de 16:9 și mai multe caracteristici superioare de imagine, menite să aducă îmbunătățiri semnificative calității imaginilor. Dintre aceste le amintim pe următoarele: Triple XD Engine, Contents Optimizer, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p și Motion Eye Care.

Performanțe care fac toți banii! Profită acum de ofertă!

LG 49LF630V s-a descurcat foarte bine în testele noastre, reușind să redea perfect filmele și serialele pe care le-am vizionat pentru acest review.

Totuși, trecând la testele profesionale, am constatat că luminozitate nu este chiar uniformă în toate punctele de pe ecran, în cazul griului, de exemplu, în unele puncte având o nuanță mai închisă decât în altele. Cu toate acestea, în timpul vizionării unor emisiuni, filme, seriale sau chiar imagini, acest aspect nu reprezintă un inconvenient, fiind practic insesizabil în astfel de situații.

LG 49LF630V (2)

Profunzimea negrului nu este una care să te dea pe spate, cu toate că după ce am petrecut mai mult timp prin setările televizorului, am reușit să asigur o reprezentare foarte bună a acestuia, astfel încât umbrele și scenele întunecate să afișeze un nivel înalt de detalii, care să ducă la o experiență de vizonare foarte bună.

Practic este nevoie de puțină răbdare pentru a trece prin toate setările și opțiunile lui LG 49LF630V pentru a ajunge la un rezultat care să te mulțumească pe deplin. Considerăm, de asemnea, că acest aspect nu repreintă un mare minus, mai ales că există o multitudine de soft-uri care să te ajute rapid și simplu să-ți calibrezi în mod corect televizorul.

Sunet puternic, experiențe de neuitat!

Trecând la partea de sunet, am observat că se descurcă ceva mai bine decăt celelalte modele de televizoare din aceeași gamă de preț. Desigur, este vorba de un televizor lansat anul acesta, așadar este normal să vină cu îmbunătățiri semnificative. Nivelul de calitate al sunetului este unul mediu spre excelent, reușind să livreze sunete clare și puternice.

Cele două difuzoare care au o putere de 10 W fiecare au reușit să ne mulțumească, iar caracteristicile superioare de sunet au jucat și ele un rol important în cazul acesta. Este vorba mai exact despre Dolby Digital , DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Smart Sound Mode și Sound Optimizer.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 49LF630V vine cu cele mai importante intrări și ieșiri care ar trebui să fie prezente pe toate televizoarele. Așadar, avem 3 porturi USB 2.0 și 3 porturi HDMI, o ieșire audio digitală, o intrare Scart (RGB) și una component. De asemenea, pe listă se mai găsește și un uner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și un slot CI+, precum și WiFi integrat.

CONCLUZII

LG 49LF630V este un televizor care a reușit să lase o impresie foarte bună pe perioada scurtă cât a poposit la noi în redacție. Acesta oferă un raport calitate-preț foarte bun, iar tehnologiile cu care vine echipat reprezintă motive în plus pentru achiziționarea lui.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  ușor efect de clouding
 este un televizor inteligent
 prețul
Astăzi prin redacția noastră a trecut un nou televizor al sud-coreenilor de la LG, mai exact modelul 49LF630V, un LED Smart TV care rulează sistemul de operare WebOS. LG 49LF630V a fost lansat pe piață anul acesta și este capabil să ofere un grad înalt de calitate, reușind să păstreze în același timp prețul destul de jos, astfel încât noua tehnologie să fie cât mai accesibilă unui număr cât mai mare de persoane. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

4 Comentarii
 1. Raspunde mihaela btu

  Imi doream de ceva timp un televizor mai bun insa la pret cat de cat ok, iar acesta a fost alegerea mea. Sunt foarte multumita de el.

 2. Raspunde denis afrasinei

  Intr-adevar, la banii astia putin probabil sa gasesti ceva mai bun decat televizorul asta. Eu sunt fericit ca l-am luat.

  • Raspunde mihaela btu

   am cautatu eu si nu prea gasesti, plus ca sunt numai pareri bune despre el..

   • Raspunde denis afrasinei

    Da, si eu am gasit pe net numai opinii foarte ok in legatura cu acest televizor. Alea m-au convins de fapt sa il cumpar.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61